hala eksiğim var buarada tam olarak birikmiş değil yanı ama artık tarıh bellı olduktan sonra tamamlanır :) buarada taktır edılcek bırsey yok oyle gıdıp gıdıp arttırarak bırıktırmedım o konuda basarısızım.elime gecen bazı paralar oldu filan o şekilde oldu yani :) 26 yasındayım.sen?
nedense bende onu gıdım gıdım okumuşum :))
21 yaşındayım bende :)
evet canım
heheheh :) o da ıyıymıs :)
buarada konuyu bı guzel saptırarak denizlide meme estetıgı amelıyatından cıkarıp benım babama soyleyıp soylememe getırdık :)
Alinti yapmadan yazmisim pardon...denizli de silikon ameliyatı olan var mı?
Ben adem topkarayi dusunmustum devlette idi o zaman ama bi takim sorunlar oldu ankarada tercih ettim... Ayirdigin butce icin ust limit siniri yoksa hakan gunaydi sanirim camlikta onunla bir gorus derim uygun istiyorum diyorsanda zam gelmediyse silikon damla model 2800 hastane masrafi da 15oo-2ooo civari denmisti kalp merkezinde bana... Ben gorustugumde adem bey devlette calisiyordu o zamanlar baska bi doktorla gorusmustum....
teşekkür ederim canm yorumun için.
peki ameliyatından memnun musun ?
bir de adem bey le ilgili olumlu yorumlar fazla. ne gibi sorun oldu (özel değilse tabii) ?
daha ameliyat olup olmama konusunda karar bile veremedim. para bence 2. planda olmalı. sonuçta basit bir iş değil. hayatımız değişecek. iyi ya da kötü.
istemediğim bir sonuç olursa diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?