Denizlide meme estetiği :S

21 yaşındayım bende :)

tilatucum bende muğlada oturuyorum. ameliyatımız izmirde oldum. ailem istanbulda oturuyor, orda olmayı isterdim ama kontrollere rahat gideyim diye izmirde oldum. doktorum çağhan baytekin de gayet iyiydi, memnunum yani.

bu arada çağhan bey de kredi kartına taksit yapıyordu ama öyle olunca fiyat artıyor mu artmıyor mu hatırlamıyorum

heheheh :) o da ıyıymıs :)
buarada konuyu bı guzel saptırarak denizlide meme estetıgı amelıyatından cıkarıp benım babama soyleyıp soylememe getırdık :)

hehe şimdi okuyorum yazıyı evet birazcık sapmış ama olsun Zaten denizliden birinin cvp yazmasını beklemiyorum sanmıyorum çünkü :)):86:

Ben adem topkarayi dusunmustum devlette idi o zaman ama bi takim sorunlar oldu ankarada tercih ettim... Ayirdigin butce icin ust limit siniri yoksa hakan gunaydi sanirim camlikta onunla bir gorus derim uygun istiyorum diyorsanda zam gelmediyse silikon damla model 2800 hastane masrafi da 15oo-2ooo civari denmisti kalp merkezinde bana... Ben gorustugumde adem bey devlette calisiyordu o zamanlar baska bi doktorla gorusmustum....

teşekkür ederim canm yorumun için.

peki ameliyatından memnun musun ?

bir de adem bey le ilgili olumlu yorumlar fazla. ne gibi sorun oldu (özel değilse tabii) ?

daha ameliyat olup olmama konusunda karar bile veremedim. para bence 2. planda olmalı. sonuçta basit bir iş değil. hayatımız değişecek. iyi ya da kötü.

istemediğim bir sonuç olursa diye korkuyorum.

adem beyin sahsı ile alakalı sayılmaz herhalde...
kalp merkezindeki doktor medikali aradığında 1900 dendi damla silikona adem beyin hastası olarak gittiğimde 2800 dendi... sonra kalp merkezinden doktor aradı benim için 1900 demiştiniz dedim doktor fiyatı o hasta olarak geldiniz farklı dedi... ıspartada aynı marka model silikonu 1750ye yine hasta olarak gittiğimde bıraktılar... ben sonra özelde olmaya karar verdim ankarada prof. Tunç Şafak'a oldum... Adem beyin medikalci ile aralarındaki o fiyat uygulama sisteminden hoşnut olmadığımdan tercih etmedim.. Ameliyatımdan memnunum şuan doktorumla alakalı bi sorunum yok kendi vucut yapımla alakalı sorunlar çıktı ortaya onun için 2. bi ameliyat lazım bekliyorum ankaraya gitmeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…