Denizlide yaşıyorum ama denizlide estetik olma fikri beni gerçekten korkutuyor :S Yılda kaç kişi yaptırıyordur ki zaten denizlide meme büyütme ameliyatı .. Doktorla bile görüşmeye gitmedim babam gitti konuşmaya. 3.5 mlyar demiş görmeden nasıl direk fiyat verebiliyor ki.. Denizlide estetik yaptıran var mı hiç sanmıyorum ama .. Brde ön yargım yanlış mı
Denizliye göre 3.5 mlyar pahalı değil mi ya :))) biraz daha uğraşır istanbulda yaptırırım:S
Yok üniversite hastanesi :) Gidip açık açık söylesem mi acaba korkuyorum denizlide yaptırmaktan diye doktora
Yok üniversite hastanesi :) Gidip açık açık söylesem mi acaba korkuyorum denizlide yaptırmaktan diye doktora
Gizeml siz oldunuz mu peki ameliyatı ? birde hiç taksit yapan doktor yok mu acaba ya . Malum babam ödeyecek ve tek ilgilendiği nokta maddiyat şuan . Sağlıkla ilgili sorularını yanıtladık çünkü :))
tilatu öncelkle babanın meme estetiği konusundakı destegını gercekten tebrık edıyorum.cunku benımde tek derdım babama soyleyememek :) yanı nolur soylemeyı nasıl basardıgını bır anlat :) bırtek maddıyatla ılgılenmesı guzel bırsey zaten onay verdıyse bır sekılde hallolacak demektır.izmirdeki çoğu doktor 4.000 tl cıvarında yapıyor.gızemın sorusuna cevap verıyorum ama cenk tokata oldu amelıyatını bende kendısıyle gorustugum ıcın bılıyorum.kredı kartına taksıt yapıyor ama sanırım tek bır karta yapıyor.ve kartla odendıgınde fıyat artıyor dıye de hatırlıyorum yanlıs ahtırlamıyorsam
gizem buarada sende burdaymıssın ben tılatunun sorusuna senın adına atladım hemen kusura bakma:)
yok cnm sorun degıl tabıkı yazacaksın..garantıye taksıt yapıyo..
maya onu nasıl solıyeceksın bılıyomusun..babacım doktor bende gelısım gerılıgı oldugunu ve goguslerımın gelısmedıgını bunun ıcınde sılıkon yaptırmamın gereklı oldugunu soyledı dıyeceksın..
ve alıp gotureceksın onceden konustugun bır cerraha ve oda gereklı oldugunu soylerse ıslem tamamdır..benım ılem basından berı deestektı ben bole yapmadım ama yapan arkadaslarım bu yontemı uyguladı basarılıda oldular..benım oncesındede sureklı doktor kontrollerım vardı ve babamla gıdıyoduk kontrollere..o yusden cok anlayıslıydı saolsun..
tılatu evetttburdan da bazı kısılerle konustum babalarına soylemeden yaptıranlar oldugunu ogrenınce az da olsa su serpildi içime :) artık olduktan sonra anlarsa o zaman soylerım.ben eylul de olmayı dusunuyordum o zamandan bu zamana bırıktırmeye calıstım bır sekılde :)
nedense bende onu gıdım gıdım okumuşum :))tilatu mesajı gonderdıkten sonra okudum da el alıskanlıgı gıdıp gıdıp yazmısım gıdım gıdım demek ıstemıstım :) cok anlamsız oldu da duzeltmek ıstedım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?