Denizlide meme estetiği :S

Tilatu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
60
0
36
Denizli
Denizlide yaşıyorum ama denizlide estetik olma fikri beni gerçekten korkutuyor :S Yılda kaç kişi yaptırıyordur ki zaten denizlide meme büyütme ameliyatı .. Doktorla bile görüşmeye gitmedim babam gitti konuşmaya. 3.5 mlyar demiş görmeden nasıl direk fiyat verebiliyor ki.. Denizlide estetik yaptıran var mı hiç sanmıyorum ama .. Brde ön yargım yanlış mı

yakınız seninle bende ıspartada olucam
denizlide hiç duymadım ama ıspartada yok
ilk zamanlar niyetim ist gitmekti ama o zaman oğlumdan ayrılmam gerekiyordu ve ben iğleşme sürecini evimde geçirmek istiyordum
sonra burda devlet hastanesinde mem estetiği başlığını gördüm neden olmasın dedim öncesinde eşimle ablam başımın etini yiyolardı
'' ablam:devlette olmazsan hakkımı helal etmem ( kendisi hemşire korkuyor bazı nedenlerden özel hastanelerden )''
eşim:ablam haklı devlette olursan tamam derim
bende başlığıda görünce tamam dedim
başladım araştırmaya
4 doktorla görüştüm içime en fazla sinen kuşku bırakmayan mahmut bey oldu kararımı verdim randevumu aldım 17 mayısa
ama özele geçme durumu var onunda ıspartadan ayrılabilirmiş 15-20 güne belli olucak gitmezse benim ameliyatı yapıcak giderse sar baştan başlıcam ki bunun düşüncesi bile beni fazlasıyla geriyor
sende araştır görüş doktorlarla içine sinen olur belki
denizliye gidiyorum arada orasıda küçük bir yer yani şansımız çok az bol şans sana

Denizliye göre 3.5 mlyar pahalı değil mi ya :))) biraz daha uğraşır istanbulda yaptırırım:S

Denizliye göre 3.5 mlyar pahalı değil mi ya :))) biraz daha uğraşır istanbulda yaptırırım:S

fiyatlar illere göre değil doktorlara göre değişiyor bence
çünkü protez fiyatları genelde aynı tabi cc lere göre değişirmi bilmiyorum
özelemi gittin denizlide eğer özelse hastane şartları devlet hastanesine göre daha iyidir bu yüzdende fiyat farkeder sonuçta sana otel hizmetide veriyor

Yok üniversite hastanesi :) Gidip açık açık söylesem mi acaba korkuyorum denizlide yaptırmaktan diye doktora

Yok üniversite hastanesi :) Gidip açık açık söylesem mi acaba korkuyorum denizlide yaptırmaktan diye doktora

canım bende aynı seylerı aydın ıcın dusundum ve aydın denızlıden daha kucuk ve ben burda kımsenın gıdıp buyutme yaptırdıgını sanmıyorum..
o yusden ben ızmır arastrdım ve amelıyatımı ızmırde oldum ve bneım annem asla aydında olmayacaksın kac kısı burda yaptırıyo dedı bana ve bnde aydın adude bır baynla gorustum estetık cerrah ama etkılemedı benı..ızmırde daha basarılı doktrlar denızlıdede vardır ama baya bı arastırman lazım..

Son düzenleme:

bence bütün çekinceşlerinden bahset doktoruna
evet üniversite hastanesi banada aynı fiyatı vermişti ama ben doktorlara ısınamadım
ya bu öyle bişeyki zaten doktorla konuşmadan sonra işte bu diyorsun
yani bana öyle oldu kimisiyle daha konuşurken hayır dedim kimisininde kapıdan çıktım kartını yırttım
yani bir kaç doktorla görüş
denizlide olmayıda çok takma burda rizede malatyada ameliyat olan arkadaşşlar var neden denizlide olmayasın ki
sen sadece doktorlarla görüşürken herşeyi sor burda neler sorman gerektiğini öğrenirsin
acele karar verme
burda okadar çok şey öğreniyorsunki doktorlar sorduğun sorular karşısında şaşaırıp kalıyor
bana öyle oldu biraz vakit geçir ameliyat olan arkadaşlar sana çok yardımcı olucaklardır

Gizeml siz oldunuz mu peki ameliyatı ? birde hiç taksit yapan doktor yok mu acaba ya . Malum babam ödeyecek ve tek ilgilendiği nokta maddiyat şuan . Sağlıkla ilgili sorularını yanıtladık çünkü :))

Gizeml siz oldunuz mu peki ameliyatı ? birde hiç taksit yapan doktor yok mu acaba ya . Malum babam ödeyecek ve tek ilgilendiği nokta maddiyat şuan . Sağlıkla ilgili sorularını yanıtladık çünkü :))

tilatu öncelkle babanın meme estetiği konusundakı destegını gercekten tebrık edıyorum.cunku benımde tek derdım babama soyleyememek :) yanı nolur soylemeyı nasıl basardıgını bır anlat :) bırtek maddıyatla ılgılenmesı guzel bırsey zaten onay verdıyse bır sekılde hallolacak demektır.izmirdeki çoğu doktor 4.000 tl cıvarında yapıyor.gızemın sorusuna cevap verıyorum ama cenk tokata oldu amelıyatını bende kendısıyle gorustugum ıcın bılıyorum.kredı kartına taksıt yapıyor ama sanırım tek bır karta yapıyor.ve kartla odendıgınde fıyat artıyor dıye de hatırlıyorum yanlıs ahtırlamıyorsam

gizem buarada sende burdaymıssın ben tılatunun sorusuna senın adına atladım hemen kusura bakma:)

Teşekkür ederim açıklama için :)) Benim hikayem şöyle. 3 4 senedir zaten sürekli yakınıyordum . yaş ilerledikçe daha çok kopmleks yapmaya başladım . aynaya baktığımda kendimi beğenmediğimden falan bahsettim babama . Birgün kahvaltıda styen takmadan oturuyordum morelimde çok bozuktu başladım ağlamaya noldu kızım falan dedi işte bende baksana baba halen çocuk gibi vcudum kız demeye şahit ister dedim falan . aa hakikaten çok küçükmüş dedi bi düşünelim yaza doğru dedi. araştır dedi . ama hiç 4 5 mlyar tahmin etmiyordu :)) Babam anlayışlı biridir şükürler olsun

aa süper olmuş vallaha doğaçlama :) benim babamda her konuda son derece anlayışlı cok da açığız bırbırımıze ama konu silikon olunca dilim varmıyor ona söylemeye.annem anneannem herkese bahsedıyorum rahatlıkla ama babaya oyle sembolık bır olayı dillendiremiyorum bir şekilde.ama sen ıcını rahat tut artık bır sekılde baban bu yukun altına gırmıs o kısım hallolur yanı :)
istanbulda yaptıranlar izmire göre cok daha yuksek fıyatlara yaptırıyorlar.5000 tl nın altında yaptırana rastlamadım devlet hastanesı dısında.bence sen izmiri düşün :)

gizem buarada sende burdaymıssın ben tılatunun sorusuna senın adına atladım hemen kusura bakma:)

yok cnm sorun degıl tabıkı yazacaksın..garantıye taksıt yapıyo..
maya onu nasıl solıyeceksın bılıyomusun..babacım doktor bende gelısım gerılıgı oldugunu ve goguslerımın gelısmedıgını bunun ıcınde sılıkon yaptırmamın gereklı oldugunu soyledı dıyeceksın..
ve alıp gotureceksın onceden konustugun bır cerraha ve oda gereklı oldugunu soylerse ıslem tamamdır..benım ılem basından berı deestektı ben bole yapmadım ama yapan arkadaslarım bu yontemı uyguladı basarılıda oldular..benım oncesındede sureklı doktor kontrollerım vardı ve babamla gıdıyoduk kontrollere..o yusden cok anlayıslıydı saolsun..

gızemm super bır yontemmiş gercekten :) ama ben kendımı rıske atmadan babama soylemeden amelıyat olmaya karar verdım zaten bu kadar uzamasının 2 sebebınden bırı de babam oluyor.yanı babm dısında bu ıhtıyacımı karsılasayak baska bır maddı destegım yok :) ama suanda hazırım artık.ıcım rahat degil ona soylemeden amelıay olacagım ıcın ama kendımı acıklamalarla yormadan ve rıske atmadan olup kurtulmak ıstıyorum artık.en basta beynımdekı bu yukten kurtulmak ıstıyorum :)dusun dusun dusun sureklı..

Maya 3435 babandan gizli mi yapacaksın :Syanlış anlamadıysam parayı biriktirdin dimi ? ameliyat günün belli olduğunda bari söyle :))

gizeml msjın için teşekkür ederim çok aydınlatıcı oldu yaşını merak ediyorum :)

tılatu evettt burdan da bazı kısılerle konustum babalarına soylemeden yaptıranlar oldugunu ogrenınce az da olsa su serpildi içime :) artık olduktan sonra anlarsa o zaman soylerım.ben eylul de olmayı dusunuyordum o zamandan bu zamana bırıktırmeye calıstım bır sekılde :)

Farkederse söylerim hahaha:)) Gerçi doğru bende evde sürekli styenle geziyorum sıkıntımdan bahsetmesem benim babamda anlamazdı :)) güzel para biriktimişsin taktir ettim . Birde yaşınızı merak ettim

hala eksiğim var buarada tam olarak birikmiş değil yanı ama artık tarıh bellı olduktan sonra tamamlanır :) buarada taktır edılcek bırsey yok oyle gıdıp gıdıp arttırarak bırıktırmedım o konuda basarısızım.elime gecen bazı paralar oldu filan o şekilde oldu yani :) 26 yasındayım.sen?

tilatu mesajı gonderdıkten sonra okudum da el alıskanlıgı gıdıp gıdıp yazmısım gıdım gıdım demek ıstemıstım :) cok anlamsız oldu da duzeltmek ıstedım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…