Denizli Tüp Bebek Tedavisi

EVET SÖLYLEDI O GUN ONA ÇOK KIZMISTIM BENIM ÖZEL YAPTRDIGIMIDA BILIODU DEDIM MADEM LAB KÖTU NIE GEL ÖZELDE YAPALIM DEMEDI DIE 8BIN BULDU BENIM
Canim malesefki sektör acimasiz kimseye güvenemez olduk para icin her seyi yapiyorlar o kadar ücretle özel saglikta yaptirsaydiniz daha iyi olurdu benim raporlu oldugu icin orayi sectim hakkim dolunca tutmazsa özele gecicem bende zaten son hakkim kaldi

Sizin probleminiz nedir canim bizim erkek faktöru sperm sayi kalite azligi var

bende polıkıstık over var ama o cogu kadında olurmus. esımde bı problem yok ılk aşılama dan sonra baska dr asılama ıcın sperm az demıstı Erkan hyr az denmez tmm bıraz dusuk ama normal sayılır demıstı hepsı bu ıste

Anladim canim hayirlisi insallh bizde anne oluruz

bız yıllar once basaka bısy ıcın gıderdık o kadar kalabalık oluırdukı sıra almak ıcın numara alırsın onda bıle kalabalık olurdu. ama pamukkale de öle bısy göremedım boş ya bızım bölum öle

Mrb hanımlar bende Denizli Sağlık has.de tüp bebek düşünüyorum.35 yaşındayım.Pko zaman zaman var ama adetlerim düzenli,eşimde sperm azlığı var.yalnız bu rapor nerden nasıl alınıyor Bilgi verebilir misiniz lütfen????

Universite veriyor ama o da sadece orda tedavi gorurseniz veriyor rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…