Denizli Tüp Bebek Tedavisi

Tşkler canım igneleri koldan mi Göbek ten mi yaptırmak daha etkili acaba ben iki tane oldum daha ikiside koldan yapildi
Hiç bilmiyorum canım doktora sordun mu ? Benimde bugün reglimin gelip doktora gitmem gerekiyordu gelmedi eşimde kan testi ve sperm testini verdi ben daha bekliyorum

Nasıl çıktı eşinin sonuçları canım. Doktor reçeteye koldan ve Göbek ten yapılabilir diye yazmis
Canım tam anlayamadım spermi bugün verdi diğerleri dur atayım buraya o zaman doktor her ikisi dediyse koldan da olur göbekten de canım için rahat olsun sağlık ocağı yapıyor mu yoksa hastaneye mi gidiyorsun iğne için

Nasıl çıktı eşinin sonuçları canım. Doktor reçeteye koldan ve Göbek ten yapılabilir diye yazmis
Canım tam anlayamadım spermi bugün verdi diğerleri dur atayım buraya o zaman doktor her ikisi dediyse koldan da olur göbekten de canım için rahat olsun sağlık ocağı yapıyor mu yoksa hastaneye mi gidiyorsun iğne için

Netten baktım ayni hcv sınırda olursa testi tekrar edin diyor

Eklentiler

• IMG_1038.JPG
    34,8 KB · Görüntüleme: 237
Bu testi ne için istedi canım sizden. Ben hastanenin acilinde yaptiriyorum canım sağlık ocaklarında bilmeyenler de olabilirmiş yapmayı. Akşam yaptiriyorum. Sperm sonucu hemen çıkmıyor zaten herhalde

Bu testi ne için istedi canım sizden. Ben hastanenin acilinde yaptiriyorum canım sağlık ocaklarında bilmeyenler de olabilirmiş yapmayı. Akşam yaptiriyorum. Sperm sonucu hemen çıkmıyor zaten herhalde
Canım bu test işte aids yada taşıyıcı hastalık var mı diye istedi bende de istedi ben henüz vermedim reglim gelince gideceğim bencede en mantıklısı hastane iyi yapmışsın bu testten sizden de istenmiştir

Yok canım bizden istemedi ama daha önce hormon testlerim yapılmıştı benim onda vardır belki ondan istememistir bilemedim simdi

Yok canım bizden istemedi ama daha önce hormon testlerim yapılmıştı benim onda vardır belki ondan istememistir bilemedim simdi
Ben eve gidince istediği test kağıdını buraya koyarım sende bakarsın canım

Selam kızlar bende denizlideyim ekim de baslicam tupe:) özel sağlık Yunus aydın doktorum

Merhaba, umarım görürsünüz uzun zaman olmuş bunu yazalı. Görüyorum ki gebesiniz, hayırlı olsun Allah sonuna kadar kazasız belasız götürsün.
Yunus beyde mi yaptırdınız tüp bebeği? Ben de 27sinde ilk görüşmeye gideceğim de, memnun kaldınız mı?

Merhaba canım evet yunus hoca yaptı çok memnunum ilk denememiz ve hamileyim şimdilik iyi çok şükür :) darısı basiniza

merhabalar ben de yunus aydında aşılama yaptırdım. dördüz hamile kaldım. doktorum ikisinin kesinlikle alacağız dedi.Riskli olduğunu söyledi .Redüksiyon işleminden 1 hafta sonra diğerlerini de kaybettim.Çok üzgünüm ama yapacak birsey yok. Yumurtalarım çok geliştiği için yunus bey aşılama önermiyor,tüp bebeğe geçelim dedi. Bu süreçte yunus beye devam etme konusunda kararsızım. Paü de tüp bebek tedavisine başlayan arkadaşlar biraz bilgi verebilir misiniz? Önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

Merhabalar bende paude tup bebek yaptirmayi düşünüyorum araştırma icerisindeyim merkez yaklasik olarak 1 yıllik daha yeni olmalari beni düşündürüyor açıkcasi eger bir seyler öğrenirseniz benide bilgilendirirmisiniz

arkadaşlar denizlide bildiginiz guvenilir kaliteli urunleri bulunan bir aktar var mi tavsiye edebileceginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…