• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Tüp Bebek Tedavisi

cihan kabukcu doktorum iyi ilgiliydi fakat labaratuvar ve basarı konusunda deneyimsizler daha deneyimli yerde yapmani öneririm acıkcası ben pisman oldum
kendı dr um kontrolun bırınde yoktu cıhan hoca muayene etmmıstı evet ılgılı yakımsak bı dr guler yuzlu
Dr acık acık lab. konusunu dıle getrdımı

kendı dr um kontrolun bırınde yoktu cıhan hoca muayene etmmıstı evet ılgılı yakımsak bı dr guler yuzlu
Dr acık acık lab. konusunu dıle getrdımı
Hayir canim hic kimse kendi hastanesinin labaratuvari hakkinda olumsuz konusmaz fakat merkez tüp bebekte yeni bu yüzden tecrübesiz olduklarini düsunuyorum ayrica daha sonra baska üniversite hastanelerine göre raporlu fiyatları yüksek oldugunu anladim mesela paü 1800 tl alırken daha iyi olan akdeniz 420 tl aliyor

paü benım dr dedı valla açık açık... ben herseyi ucretlı yaptrdım 4300 lıra verdım ısleme 780 mıydı dondurulmaya verdım bır de

paü benım dr dedı valla açık açık... ben herseyi ucretlı yaptrdım 4300 lıra verdım ısleme 780 mıydı dondurulmaya verdım bır de
Peki sonuc alabildiniz mi tedaviniz nasil sonuclandi ayrica doktor neyi açık acık soyledi tam olarak anlayamadim

aynen bende oyle dusunuyorum bı de onlarla deneyıp baska yere gececgm. ama dr uma cok guvenıyorumm yaa ınsallah bu sefer tutar
Canim insallah tutar genelde dondurulmus embriyolarin tutma olasıligi yuksek diyorlar şans senden yana olur insallah doktorunuz kim

AYY İNŞALLAH SEVINDIM BAK BUNA ...
PROF DR ERKAN ALATAŞ
Erkan beyin isminide cok duydum kendisi basarili bir doktordur ama önemli olan labaratuvar kosullaridir ki kendiside size açikca dile getirmis zaten ben rapor hakkimi 1 tanesini orda kullandigima cok pismanim hakkimizda hayirlisi artik

Erkan beyin isminide cok duydum kendisi basarili bir doktordur ama önemli olan labaratuvar kosullaridir ki kendiside size açikca dile getirmis zaten ben rapor hakkimi 1 tanesini orda kullandigima cok pismanim hakkimizda hayirlisi artik
EVET SÖLYLEDI O GUN ONA ÇOK KIZMISTIM BENIM ÖZEL YAPTRDIGIMIDA BILIODU DEDIM MADEM LAB KÖTU NIE GEL ÖZELDE YAPALIM DEMEDI DIE 8BIN BULDU BENIM

Back