- 22 Mayıs 2017
- 86
- 48
- 88
- Konu Sahibi umudumol20
-
arkadaşlar denizlide bildiginiz guvenilir kaliteli urunleri bulunan bir aktar var mi tavsiye edebileceginiz
Çok sagolun en yakin zamanda uğrayacağım umarim faydali olurlarBabadağlılar işhanının 6.katında bir aktar var ben ordan alışveriş yapıyorum.Hatta çaybaşına da şube açmışlar
merhaba ne yaptınız pekı yaptrdınızmıMerhabalar bende paude tup bebek yaptirmayi düşünüyorum araştırma icerisindeyim merkez yaklasik olarak 1 yıllik daha yeni olmalari beni düşündürüyor açıkcasi eger bir seyler öğrenirseniz benide bilgilendirirmisiniz
kıme yaptrdınız orda hangı dr[/QUOTE cihan kabukcu doktorum iyi ilgiliydi fakat labaratuvar ve basarı konusunda deneyimsizler daha deneyimli yerde yapmani öneririm acıkcası ben pisman oldum
cihan kabukcu doktorum iyi ilgiliydi fakat labaratuvar ve basarı konusunda deneyimsizler daha deneyimli yerde yapmani öneririm acıkcası ben pisman oldumkıme yaptrdınız orda hangı dr
kendı dr um kontrolun bırınde yoktu cıhan hoca muayene etmmıstı evet ılgılı yakımsak bı dr guler yuzlucihan kabukcu doktorum iyi ilgiliydi fakat labaratuvar ve basarı konusunda deneyimsizler daha deneyimli yerde yapmani öneririm acıkcası ben pisman oldum
Hayir canim hic kimse kendi hastanesinin labaratuvari hakkinda olumsuz konusmaz fakat merkez tüp bebekte yeni bu yüzden tecrübesiz olduklarini düsunuyorum ayrica daha sonra baska üniversite hastanelerine göre raporlu fiyatları yüksek oldugunu anladim mesela paü 1800 tl alırken daha iyi olan akdeniz 420 tl aliyorkendı dr um kontrolun bırınde yoktu cıhan hoca muayene etmmıstı evet ılgılı yakımsak bı dr guler yuzlu
Dr acık acık lab. konusunu dıle getrdımı
Sizin doktorunuz kimdi benim raporlu oldugu icin toplamda ilac ve hastahane ucreti 3500 tl tuttupaü benım dr dedı valla açık açık... ben herseyi ucretlı yaptrdım 4300 lıra verdım ısleme 780 mıydı dondurulmaya verdım bır de
Peki sonuc alabildiniz mi tedaviniz nasil sonuclandi ayrica doktor neyi açık acık soyledi tam olarak anlayamadimpaü benım dr dedı valla açık açık... ben herseyi ucretlı yaptrdım 4300 lıra verdım ısleme 780 mıydı dondurulmaya verdım bır de
7 8 bın tl buldu benımkı sonuc olumsuz dondurulmus embrıyo transferı olaçak eyluldeSizin doktorunuz kimdi benim raporlu oldugu icin toplamda ilac ve hastahane ucreti 3500 tl tuttu
merkezın yenı oldugunu lab. ıyı olmadıgını tabı bunu olumsuzdan sonra soyluyor..Peki sonuc alabildiniz mi tedaviniz nasil sonuclandi ayrica doktor neyi açık acık soyledi tam olarak anlayamadim
Canim dondurulmus transferinide ol eger oda tutmazsa orda devam etme derimmerkezın yenı oldugunu lab. ıyı olmadıgını tabı bunu olumsuzdan sonra soyluyor..
aynen bende oyle dusunuyorum bı de onlarla deneyıp baska yere gececgm. ama dr uma cok guvenıyorumm yaa ınsallah bu sefer tutarCanim dondurulmus transferinide ol eger oda tutmazsa orda devam etme derim
Canim insallah tutar genelde dondurulmus embriyolarin tutma olasıligi yuksek diyorlar şans senden yana olur insallah doktorunuz kimaynen bende oyle dusunuyorum bı de onlarla deneyıp baska yere gececgm. ama dr uma cok guvenıyorumm yaa ınsallah bu sefer tutar
AYY İNŞALLAH SEVINDIM BAK BUNA ...Canim insallah tutar genelde dondurulmus embriyolarin tutma olasıligi yuksek diyorlar şans senden yana olur insallah doktorunuz kim
Erkan beyin isminide cok duydum kendisi basarili bir doktordur ama önemli olan labaratuvar kosullaridir ki kendiside size açikca dile getirmis zaten ben rapor hakkimi 1 tanesini orda kullandigima cok pismanim hakkimizda hayirlisi artikAYY İNŞALLAH SEVINDIM BAK BUNA ...
PROF DR ERKAN ALATAŞ
EVET SÖLYLEDI O GUN ONA ÇOK KIZMISTIM BENIM ÖZEL YAPTRDIGIMIDA BILIODU DEDIM MADEM LAB KÖTU NIE GEL ÖZELDE YAPALIM DEMEDI DIE 8BIN BULDU BENIMErkan beyin isminide cok duydum kendisi basarili bir doktordur ama önemli olan labaratuvar kosullaridir ki kendiside size açikca dile getirmis zaten ben rapor hakkimi 1 tanesini orda kullandigima cok pismanim hakkimizda hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?