Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm zeynep26 cım... bende 21 haftalık hamileyim zerrim çeliğe gidiyorum... ben yakınlarımdan ismini duyduğum için onu tercih ettim ilk başta... şimdide gerçekten memnunum doktorumdan... sen kime gidiyorsun... Allah sağselamet yavrularımıza kavuştursun hepimizi
bende 1 yıllık evliyim canım.. Allah sanada evlat sahibi olmayı nasip etsin
merhaba cnm bende 11 haftalık hamileyim askeri personel olduğumuz için ben gülhan tıp merkezinde emre gürçkaya ya gidiyorum 17 kasımda randevumuz var 2 li testimiz yapılacak bakalım nasıl oluyo bilmiyorumda çok heyecanlıyım...
ben 6 senelik evliyim cnm geç hamile kaldım biraz geçensene mayısta bi düşük yapmıştım şimdiki hamileliğimde tedaviyle oldu yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi kullandım allah a şükür tedavinin 3. ayında hamile kaldım inşallah bu hamileliğim güzel sonuçlanır.
sen denizli merkezdemi oturuyosun?
tabiki sigaraylada alakası olabilir... ben kullanmıyorum... zaten biz hiç düşünmüyoken ben hamile kaldım... biz henüz düşünmüyoduk... ama Allah'ım çok şükür nasip etti... yani benim hamileliğim planlı olmadı... Allah herkese bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin...
tiviti benimde ablam senin gibi hamile kaldı... 2.5 yıl yumurta geliştirici ve çatlama için tedavi gördü.... sonra ikiz hamile kaldı ve 5.5 aylıkken düşük yaptı.. ikinci hamileliğinde üçüzdü onlarda 6 aylık dünyaya geldi iki tanesi vefat etti şimdi bir kızı var Allah'a emanet.. ve ikinci hamileliğinde sürekli hastanede yattı serumla durdu düşük olmaması için rahime dikiş atıldı hiç yataktan kalkmadı... sen gülhane tıpta şimdi gittiğin doktorda mı tedavi oldun?????
şanslısın ki 3. ayında hamile kalmışsın ne kadar güzel... Allah'ım yavrularımızı sağsalim kucağımıza almayıda nasip etsin canım..
zeytin26 cım sanada Allah tez zamanda hamile kalıp hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin