olabiler tabi deniscim, yanlız herkesi bir arada toplamak mesele bnce, herkesin işi gücü olcak çünkü, müsait zamanları denk getirebilecekmiyiz, bir de aslında bence ev fikri daha uygun, en azından rahat rahat koşuştururlar evde, dışarıda o kadar olacağını sanmıyorum, bi değerlendirmek lazım
hımm güzel fikir.
hadi toplanalım o zaman
benimde 9,5 aylık bir kızım var pek yürüyüp koşamıyor ama oyun konusunda üstüne yok
benim çok istediğim var bunun için. forum çamlık ta haftasonları çocuklar için etkinler vardı 1 aydır. her haftasonu üşenmeden orya götürdüm oğlumu. elbette çocuklar büyüktü ama en azından onların arasında koşturdu durdu.
bir de belediyenin bünyesinde böyle bir oluşum yapılaması gibi bir fikrim vardı. toplanıp hepbirlikte dilekçe ile istediğimizi bildirelim. çocuk parklarına götürüyoruz ancak orda büyük çocuklar oyuncakları harap etmiş yada fazlasıyla kirletmiş oluyorlar. gönlümüzce oynayamıyoruz. eğer sizde olumlu bakıyorsanız eğitimciler gözetiminde belki de belediye denetiminde yaşıtlarına göre oyun grupları oluşturulacak yerler açtırmak için harekete geçebiliriz. sonuç alamazsak bile denemiş oluruz diye düşünüyorum. kaybedecek bişeyimiz yok nasılsa!!
drydeniss bencede ilk buluşma dışarda biryerde olsun daha sonra isteyen arkadaşlarımız evlerine çağırabilirler böylece kaynaşmış oluruz ama ramazandan sonra olsa daha iyi olur gibime geldi bana
ramazandan sonra birhafta sonu ayarlıyalım hava soguk olursa forum veya teras sıcak olursa incilipınar parkı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?