• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası denizli de çocuklarımız için oyun grubu

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

drydeniss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
2.186
10
116
39
Diğer
arkadaşlar aranızda benim gibi düşünen varsa buyrun paylaşalım

ben kızımın yaşıtlarıyla arada bir toplanıp oyun oynaması ve birlikte zaman geçirmeleri taraftarıyım. hem biz hem onlar evlere bağlı kalmış olmazlar.mutlaka hepimiz çocuklarımızla en iyi şekilde vakit geçiriyoruzdur ama ebeveynlerle oyun kendi yaşıtlarıyla oynadıkları paylaştıkları gibi olur mu? hep beraber yaşıtlarıyla bir ortam olmalıki beraber oynamayı , sosyal olmayı, paylaşmayı , eğlenmeyi öğrensinler.
ilimizde kreşler olsun gündüz bakım evleri olsun normal hizmet vererek yardımcı olabiliyorlar. yani belirli günlerde dışarıdan kreş yada bakım evlerine giriş yapılamıyor.
illa sürekli bir yerlere gitmeleri lazım.
ama ben bunun dışında arada yaşıtlarıyla buluşup vakit geçirmesini istiyorum.
yani arada çocukları toplayalım eğelensinler öğrensinler diyebileceğimiz bir ortam yaratalım derim.
sizde arada kuzularınızın yaşıtlarıyla vakit geçirmesini, hem eğlenip hem öğrenmelerini istiyorsanız çocuklarımız için buluşalım derim.
isterseniz bir araya gelip çocuklarımız için eğlenceli bir gün düzenleyebiliriz..

fikirlerinizi bekliyorum:içelim:

ne güzel düşünmüssün canım keşke topluluk olabilse benim bebeğim 11 aylık erkek
olursa buluşma bende varım

iyi olur canım
her zaman beklerim topime.. takip edelim birlikte
şu ibolya ile themis cadısınında bebişleri yakın size.. benimde kızım var..
ya birimizin evinde toplanabiliriz..
ama ilk olarak oyun parkı tarzı bir yerde açıkhavada toplanabiliriz sanırım daha uygun olur

benim sıpam 3 yaşını bitirdi ve erkekyerimseniben birde 8 yaşına girecek kızım var:asigim: bu topiğin linkini denizliler bölümüne de kopyalayalım ki görsünler:lepi:

kopyaladım sersericimm ama hatunlarda hayat yok
olsun senin sıpalarında bizimkilere abilik abalalık yaparlar olmazmııı

olabiler tabi deniscim, yanlız herkesi bir arada toplamak mesele bnce, herkesin işi gücü olcak çünkü, müsait zamanları denk getirebilecekmiyiz, bir de aslında bence ev fikri daha uygun, en azından rahat rahat koşuştururlar evde, dışarıda o kadar olacağını sanmıyorum, bi değerlendirmek lazım

olabiler tabi deniscim, yanlız herkesi bir arada toplamak mesele bnce, herkesin işi gücü olcak çünkü, müsait zamanları denk getirebilecekmiyiz, bir de aslında bence ev fikri daha uygun, en azından rahat rahat koşuştururlar evde, dışarıda o kadar olacağını sanmıyorum, bi değerlendirmek lazım

o zaman konuşalım kaynaşalım yafriimvereliniortak

benimde 9,5 aylık bir kızım var pek yürüyüp koşamıyor ama oyun konusunda üstüne yok

olsun canım senin kızının ayına yakın bebişler var themis in kızıyla ibolyanın oğlu en yakın.. bekleriz..
herkes bi cee deyip kaçıyor
kime hangi gün uygunsa yazsın arkadaşlar bi orta yol bulalım.
ama haftasonu olursa daha iyi olurrr
çünkü ben ve themis hafta içi çalışıyoruzz

fikir bekliyorum sizdennnCADIARZU

benim çok istediğim var bunun için. forum çamlık ta haftasonları çocuklar için etkinler vardı 1 aydır. her haftasonu üşenmeden orya götürdüm oğlumu. elbette çocuklar büyüktü ama en azından onların arasında koşturdu durdu.
bir de belediyenin bünyesinde böyle bir oluşum yapılaması gibi bir fikrim vardı. toplanıp hepbirlikte dilekçe ile istediğimizi bildirelim. çocuk parklarına götürüyoruz ancak orda büyük çocuklar oyuncakları harap etmiş yada fazlasıyla kirletmiş oluyorlar. gönlümüzce oynayamıyoruz. eğer sizde olumlu bakıyorsanız eğitimciler gözetiminde belki de belediye denetiminde yaşıtlarına göre oyun grupları oluşturulacak yerler açtırmak için harekete geçebiliriz. sonuç alamazsak bile denemiş oluruz diye düşünüyorum. kaybedecek bişeyimiz yok nasılsa!!

benim çok istediğim var bunun için. forum çamlık ta haftasonları çocuklar için etkinler vardı 1 aydır. her haftasonu üşenmeden orya götürdüm oğlumu. elbette çocuklar büyüktü ama en azından onların arasında koşturdu durdu.
bir de belediyenin bünyesinde böyle bir oluşum yapılaması gibi bir fikrim vardı. toplanıp hepbirlikte dilekçe ile istediğimizi bildirelim. çocuk parklarına götürüyoruz ancak orda büyük çocuklar oyuncakları harap etmiş yada fazlasıyla kirletmiş oluyorlar. gönlümüzce oynayamıyoruz. eğer sizde olumlu bakıyorsanız eğitimciler gözetiminde belki de belediye denetiminde yaşıtlarına göre oyun grupları oluşturulacak yerler açtırmak için harekete geçebiliriz. sonuç alamazsak bile denemiş oluruz diye düşünüyorum. kaybedecek bişeyimiz yok nasılsa!!

iyi fikir canım. tabi bizi ti ye alırlarsa.. öyle de olabilir tabi ama şak diye bize alın size oyun grubu demezler zannetmiyorum.. ama ön ayak olmuş oluruz..
yurt dışında böyle gruplar varmış arkadaşlar anlatıyorlar
haftanın belirli günlerinde çocuklar doyasıya eğleniyorlar
boya, yüzme , oyun vs vs vs..
tabi bunlar bize yetişene kadar başka şeylerde yapabiliriz.
ilk buluşmayı dışarda yapma taraftarıyım ısrarla..
mesela incilipınar parkında oyun oynatabiliriz
berabercee hoplarlar zıplarlar.. yok sıcak yada soğuk dersek forum yada teras ın oyun parkları varya top havuzları kaykaylar trambolinler falan orda oynayabilirler..
ve ya birimizin evinde toplaşcazz..
ama ilk defa tanışacağımız için en uygun ortam dışarısı gibi geliyo

drydeniss bencede ilk buluşma dışarda biryerde olsun daha sonra isteyen arkadaşlarımız evlerine çağırabilirler böylece kaynaşmış oluruz ama ramazandan sonra olsa daha iyi olur gibime geldi bana
ramazandan sonra birhafta sonu ayarlıyalım hava soguk olursa forum veya teras sıcak olursa incilipınar parkı olur

drydeniss bencede ilk buluşma dışarda biryerde olsun daha sonra isteyen arkadaşlarımız evlerine çağırabilirler böylece kaynaşmış oluruz ama ramazandan sonra olsa daha iyi olur gibime geldi bana
ramazandan sonra birhafta sonu ayarlıyalım hava soguk olursa forum veya teras sıcak olursa incilipınar parkı olur

katılıyorummmm canım
hava iyi olurca incilipınar parkı iyi olur
soğuk olursada olacağını zannetmiyorum tam havas ıolur
teras yada forum nasıl kızlar?

ve cumartesi veya pazar günü olması taraftarıyım
bu konuda bi fikri olan varmıııkaydirigubbakcemile4

hatta ortam kalabalık olsun isterseniz yani sade kk den olmasın arkadaşlar derseniz
eltümü getiremm kandırıp kızıyla
başka arkadaşlrı getiremm nasıl istersenizz
yok biz bize olalım derseniz o ayrı

Back