Denizli Buluşmaya Doymadı, İşte Fotoğraflar...

kızlar hepiniz harikasınız
dostluğunuz daim olsun çok güzel buluşma olmuşkaydirigubbakcemile3

Haberim olursa tabiki nasıl sevinirimolumunekankayizsmile

harika bir buluşma olmuş.....dostluğunuz daim olsun bayanlar...

anuşkacığım saç sitilin çok yakışmış...yüzünün güzelliği daha bir ön plana çıkmış...seni bizim evin hallerindeki bayana benzettim...ismini hatırlayamadım..gerçi sen daha güzelsin ablacım...

erdiye bayıldım. allah nazardan saklasın...

nice güzel buluşmalara...sevgiyle kalın denizli...

Valla çok iyi olur hem Hera da gelebilir bu sefer o Konya ya gitmeden yapabiliriz :)

Evet Anuşka ablam ve Dilacım iyi olur.Bu hafta gelicem ben Foruma gelmeden bir gn önce ararım Anuşka abla seni,sende Dilayı ararsın uygun olursan görüşürüz

Haberim olursa tabiki nasıl sevinirimolumunekankayizsmile

Mrb yakında inş gelicem Konyama geldiğim zaman size haber veririm sizde uygum olursanız grşrz mutlu olurum tanışmaktan..Anuşka ablacım saol bu arada köprü olduğun için yeni görüşmelere:)

Sağol canım. Saç modelim zorunlu olarak değişti biliyorsunuz. Yavaş yavaş uzamaya çalışıyor...

Dostluğunuz daim olsun..

OOO denizlili güzeller çok şekersiniz hepiniz

Teşekkürler...

herkese merhaba
ben bir türlü yazmak istediklerimi yazamadım nasıl sinir oluyorum((
bana oğluma ve denizlili bayanlaımıza güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim (artık toplu olarak teşekkür etmek istedim uzun zamandır giremediğim için)

gelemediğim için çok üzgünüm inşallah birdahaki sefere görüşürüz hepiniz çok güzel görünüyosunuz kaydirigubbakcemile3

Dedim ya, fazla söze gerek yok. Senin o gülen yüzün yeter.

gelemediğim için çok üzgünüm inşallah birdahaki sefere görüşürüz hepiniz çok güzel görünüyosunuz kaydirigubbakcemile3

Bizi bir daha o güzel yüzünden mahrum bırakma e mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…