denizlinin fıstıkları nasılsınız canlarım.
kızlar hepiniz harikasınız
dostluğunuz daim olsun çok güzel buluşma olmuşkaydirigubbakcemile3
şahanesiniz kızlar
Dostluğunuz daim olsun
Yanınızda olmak istedim valla
kızlar hepiniz harikasınız
dostluğunuz daim olsun çok güzel buluşma olmuşkaydirigubbakcemile3
şahanesiniz kızlar
Dostluğunuz daim olsun
Yanınızda olmak istedim valla
Canım evsahibemiz :) Ben çok iyiyim gidişim 15 hazirana ertelendi gibi duyrulur :)
Geldiğinde haberimiz olsun, senin için de bir buluşma yaparız. Gurbet zordur, bilirim.
Elif'im canım benim, sen gel buraya, burada buluşalım. Daha olmadı ben gelirim Konya'ya. Aslında iki yıl önce gelmiştim ama o zaman tanışmıyorduk sanırım. Bizim Hera Konyalı. Ay sonunda orada olacak. Belki onunla görüşürsünüz.
Valla çok iyi olur hem Hera da gelebilir bu sefer o Konya ya gitmeden yapabiliriz :)Harika canım. Bir ara görüşelim yine. Buluşma olması şart değil, Forum'da bir kahve içebiliriz.
Nihayet bulabildim muhteşem kareleri.Hüzünlenerek ve gözlerim dolarak baktım hepsine ve bir de kendime kızarak tabiŞu sıralar malum hormonlar tavan yapmış durumda ağlamak için bahane arıyorum zaten nerdeyse ağlıcam kaçırdığım için Hepiniz çok tatlısınız maşallah keşke orda olabilseydim..Anuşka abla,Gülse abla,Pelin abla üçünüzüde özlemişim vallahi fotolara bakınca farkettim.İnş bir daha ki sefere bende olucam tekrar o karelerde.Kısmet olmadı bu defa ve ben en başından beri çok istiyordum sanırım çok istememek gerekiyor birşeyi.Eliferdi bebişin çok yakışıklı maşallah Allah bağışlasın.Dila sende çok güzelsin cnm maşallah.İsimlerini hatırlayamadığım diğer bayanlarda çok sıcak duruyorlar.Ne kdr güzel bol sohbetli bir gün olmuş bnde uyuyarak katılamadım o sohbetesenağlama[/QU
inankigözlrim yollarda kaldı.sağlık olsun birdaaki buluşmaya inşallaholumunekankayizsmile
İnş pelin abla saol valla bende uyandığım zmn şok oldum nası uyanamadım diye ama çok yıpratmıştım kendimi ve sabaha kdr da uyumayınca öğlende yatınca kalkamadım işte özellik senden özürdilerim evsahibesi olarakBir dahaki sefere artık inş..
Valla çok iyi olur hem Hera da gelebilir bu sefer o Konya ya gitmeden yapabiliriz :)
Haberim olursa tabiki nasıl sevinirimolumunekankayizsmile
harika bir buluşma olmuş.....dostluğunuz daim olsun bayanlar...
anuşkacığım saç sitilin çok yakışmış...yüzünün güzelliği daha bir ön plana çıkmış...seni bizim evin hallerindeki bayana benzettim...ismini hatırlayamadım..gerçi sen daha güzelsin ablacım...
erdiye bayıldım. allah nazardan saklasın...
nice güzel buluşmalara...sevgiyle kalın denizli...
Dostluğunuz daim olsun..
OOO denizlili güzeller çok şekersiniz hepiniz
herkese merhaba
ben bir türlü yazmak istediklerimi yazamadım nasıl sinir oluyorum((
bana oğluma ve denizlili bayanlaımıza güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim (artık toplu olarak teşekkür etmek istedim uzun zamandır giremediğim için)
gelemediğim için çok üzgünüm inşallah birdahaki sefere görüşürüz hepiniz çok güzel görünüyosunuz kaydirigubbakcemile3
kızlar çok güzelsiniz..maşallah hepinize..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?