Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denizlide paü de okudum bende..
bak resimlere bakarken öğrencilik günlerim aklıma geldi..
az mı fink attım o parkta...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
dostluğunuz daim olsun kızlar..
eskilere götürdünüz beni ah ahhh:asigim::asigim:
Denizli//20 topici ne de yazdım ama görmeyen falan olur diye buraya da yazayım
4 haziran yeri saati belli mi hanımlar?
Ona göre biletimi alacağım sizi görmeden gitmek istemiyorum
bu arada orduevinin bahcesine bizi alacaklarmıki
canım benım tşk ederım ...inşallah gelırsın özlettın kendınıŞenizhanımlar hepiniz süpersiniz
gülse abla sarı saçlar yakşmış
anuşka abla sanada kısa saç yakışmış
gelemedim geçerli mazeretimide anuşka ablama yazdım
beni affedin
yeni bluşma tarihi yazmışınız 4 haziran diye
ayarlamaya çalışıcam
öptüm hepinizi
ooy güzellere baktım kaldım,hepiciiniz pek güzel ,dostluğunuz daim olsuna.s.
anuşka ablacım çok hoş görünüyosun maş.kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş denir ya,işte sende öle bi güzellik görüyorum ben
gülse ablacım ,cnm haydeç ablamın ablası yüzündeki gülümseme hiç eksilmesin,gülmek sana yakışıyo,
bluemoon da nasıl bi hava var maş.hem çok hoş hemde asil bi hatun
çok beğendim oğluşuma alsam mı ki dedim ama evliymş.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
ooy güzellere baktım kaldım,hepiciiniz pek güzel ,dostluğunuz daim olsuna.s.
anuşka ablacım çok hoş görünüyosun maş.kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş denir ya,işte sende öle bi güzellik görüyorum ben
gülse ablacım ,cnm haydeç ablamın ablası yüzündeki gülümseme hiç eksilmesin,gülmek sana yakışıyo,
bluemoon da nasıl bi hava var maş.hem çok hoş hemde asil bi hatun
çok beğendim oğluşuma alsam mı ki dedim ama evliymş.aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
denizlinin güleç hatunlarına kırkıbir kere maşallahh
.önce bi tanecik ablam anuşkayıı kocammmmmaaaaan öpüyorum.ablacım saçların çok yakışmış.sıcaklığın taa oralardan hissediliyor.
gülse ablacım buralara geldiğinde senide tanımayı çok isteriz.gerçi resmen tanışmasakta gıyabında tanıyoruz haydeç abladan
bluemoon gözlerin çook güzell.maşallah deyimde nazar değmesin.
pelincan ve hera42 sıcaklığınız ve samimiyetiniz burdan bile hissediliyor.
güzel yüzünüz hep gülsün inşallah..
hanımlar muhteşemsiniz dostluğunuz daim olsun kıskandım siziboshayallersmile
denizlinin güleç hatunlarına kırkıbir kere maşallahh
.önce bi tanecik ablam anuşkayıı kocammmmmaaaaan öpüyorum.ablacım saçların çok yakışmış.sıcaklığın taa oralardan hissediliyor.
gülse ablacım buralara geldiğinde senide tanımayı çok isteriz.gerçi resmen tanışmasakta gıyabında tanıyoruz haydeç abladan
bluemoon gözlerin çook güzell.maşallah deyimde nazar değmesin.
pelincan ve hera42 sıcaklığınız ve samimiyetiniz burdan bile hissediliyor.
güzel yüzünüz hep gülsün inşallah..
hanımlar muhteşemsiniz dostluğunuz daim olsun kıskandım siziboshayallersmile
Haberler başta eşim ve çevremdeki herkes açısından iyi de benim açımdan pek iyi değil Anuşka ablacım sanırım hamileyim ve henüz istemiyorum.Bir derdim var topicinde yazdım detaylı saolsun çok arkadaş destek verdi.Sana ve Denizlili bayanlara sorum yarın doktoro gidicem yarın ve diğer zamanlar için önerdiğiniz doktor var mı?Ben Prf.Mehmet Emin Soysal'ı düşünüyorum ama önerisi olan varsa sevinirim.Birde hamileysem ve bebek gelirse dünyaya epidural normal doğum düşünüyorum bunun içinde Er-pa'da Bahadır Savaş var en iyi anestezist olarak tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var
Haberler başta eşim ve çevremdeki herkes açısından iyi de benim açımdan pek iyi değil Anuşka ablacım sanırım hamileyim ve henüz istemiyorum.Bir derdim var topicinde yazdım detaylı saolsun çok arkadaş destek verdi.Sana ve Denizlili bayanlara sorum yarın doktoro gidicem yarın ve diğer zamanlar için önerdiğiniz doktor var mı?Ben Prf.Mehmet Emin Soysal'ı düşünüyorum ama önerisi olan varsa sevinirim.Birde hamileysem ve bebek gelirse dünyaya epidural normal doğum düşünüyorum bunun içinde Er-pa'da Bahadır Savaş var en iyi anestezist olarak tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var
Hera canım, öncelikle hamileysen hayırlı olsun. Doktor olarak sana önerebileceğim tek bir kişi var, Babür Kaleli... Diğerinden uzak durmanı öneririm. Babür bey de prof. son derece insancıl ve işini iyi yapan bir doktor.
Anestezist tanımıyorum ama Bahadır beyi duydum. Sen bunları düşünme şimdi, daha çok var.
Buluşmada ayrıntılarıyla konuşuruz. Bu arada dün telefonun kapalıydı, mesaj attım. Kiralık bir daire var, tlf. numarasını yazdım bir ara istersen.
:ecrin_bebek:hayırlı olsun bebişin.
anne olmak dünyanın enn güzel duygusu.hiç derdetme.bende epidural sezeryan oldum.detayları buluşmada konuşuruz.hihoyyyt