keşke her hafta buluşabilsek
Dedim ya, fazla söze gerek yok. Senin o gülen yüzün yeter.
çok teşekkür ederim ablacım senin güzel bakan gözlerin sayesinde çok güzel bir gün geçirdik
Bizi bir daha o güzel yüzünden mahrum bırakma e mi?
demi ama evde olup boş boş oturan bizler için süper bir zaman akımı oluyokeşke her hafta buluşabilsek
oğlumla benide alın benideee benideekaydirigubbakcemile2Buluşalım bebeğim, kim tutar bizi?hihoyyyt
tşkler a.s.kızlar çok güzelsiniz..maşallah hepinize..a.s.
tşkler canım yoklugun bellı oldu inş bı dahakıne opuyorumnanaktangelemediğim için çok üzgünüm inşallah birdahaki sefere görüşürüz hepiniz çok güzel görünüyosunuz kaydirigubbakcemile3
OOO denizlili güzeller çok şekersiniz hepiniz
Ben pazartesi dedim ama Clea uygun değilmiş. Benim için her gün uygun, siz bilirsiniz.
teşekkür ederiz ablacım oğlum ve bende koşa koşa geliriz kaydirigubbakcemileeliferdi. sensiz olmaz tatlım.seni ve oğluşunu her buluşmaya bekleriz.
Ben pazartesi dedim ama Clea uygun değilmiş. Benim için her gün uygun, siz bilirsiniz.
teşekkür ederiz ablacım oğlum ve bende koşa koşa geliriz kaydirigubbakcemile
bende isterdim fakat forum bize pek uyugun değil oğluşla rahat edemeyiz o yüzden bu defa biz gelemicez.. iinşallah birdahaki buluşmaya artıkım uçarak geliriz delikafadulden
aan ne güzel yaa dostluğunuz daim olsun inş.
eliferdi'in yakışıklı oğlunada maşallah çok tatlı
bende denizlilişyim ve eylülde memleketime geleceğim eğer o zamanda buluşma olursa seve gelmek isterim haber verirseniz sevinirim bu sıcacık buluşmanın dostluğun içinde olmak isterim..
Sen takipte ol canım. Eylül'de de buluşuruz, hiç sorun değil. Pelincan'ı zor tutuyoruz zaten, ona kalsa haftada bir buluşacağız.
aan ne güzel yaa dostluğunuz daim olsun inş.
eliferdi'in yakışıklı oğlunada maşallah çok tatlı
anuşka ablam güzel memeleketımın güzel ınsanııı hepiniz çok hoş görünüyorsunuzzz maşallalah sizleree dostluğunuz daim olsunnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?