Denizli Buluşmaya Doymadı, İşte Fotoğraflar...

keşke her hafta buluşabilsek
demi ama evde olup boş boş oturan bizler için süper bir zaman akımı oluyo
Buluşalım bebeğim, kim tutar bizi?hihoyyyt
oğlumla benide alın benideee benideekaydirigubbakcemile2

eliferdi. sensiz olmaz tatlım.seni ve oğluşunu her buluşmaya bekleriz.

foruma nezaman gidilecek kızlar memlekete gidemezsem muttttlakayanınızdayım

Ben pazartesi dedim ama Clea uygun değilmiş. Benim için her gün uygun, siz bilirsiniz.

kızlar çok güzelsiniz..maşallah hepinize..a.s.
tşkler a.s.
gelemediğim için çok üzgünüm inşallah birdahaki sefere görüşürüz hepiniz çok güzel görünüyosunuz kaydirigubbakcemile3
tşkler canım yoklugun bellı oldu inş bı dahakıne opuyorumnanaktan
OOO denizlili güzeller çok şekersiniz hepiniz

tşkler arkadaşım kaydirigubbakcemile5

eliferdi. sensiz olmaz tatlım.seni ve oğluşunu her buluşmaya bekleriz.
teşekkür ederiz ablacım oğlum ve bende koşa koşa geliriz kaydirigubbakcemile
Ben pazartesi dedim ama Clea uygun değilmiş. Benim için her gün uygun, siz bilirsiniz.

bende isterdim fakat forum bize pek uyugun değil oğluşla rahat edemeyiz o yüzden bu defa biz gelemicez.. iinşallah birdahaki buluşmaya artıkım uçarak geliriz delikafadulden

Forum size neden uygun değil canım? Açık havada gölgede oturacağız. Zaten bir kahve içip kalkarız.

aan ne güzel yaa dostluğunuz daim olsun inş.
eliferdi'in yakışıklı oğlunada maşallah çok tatlı

bende denizlilişyim ve eylülde memleketime geleceğim eğer o zamanda buluşma olursa seve gelmek isterim haber verirseniz sevinirim bu sıcacık buluşmanın dostluğun içinde olmak isterim..

bende denizlilişyim ve eylülde memleketime geleceğim eğer o zamanda buluşma olursa seve gelmek isterim haber verirseniz sevinirim bu sıcacık buluşmanın dostluğun içinde olmak isterim..

Sen takipte ol canım. Eylül'de de buluşuruz, hiç sorun değil. Pelincan'ı zor tutuyoruz zaten, ona kalsa haftada bir buluşacağız.

anuşka ablam güzel memeleketımın güzel ınsanııı hepiniz çok hoş görünüyorsunuzzz maşallalah sizleree dostluğunuz daim olsunnnn...

anuşka ablam güzel memeleketımın güzel ınsanııı hepiniz çok hoş görünüyorsunuzzz maşallalah sizleree dostluğunuz daim olsunnnn...

Sağol canım. Artık dönüş hazırlığına başladım. Bu yıl da sizleri tanıyamadan geçti. bakalım, seneye buluşuruz inşallah.

çok güzel bir buluşma olmuş ya mutluluk hepinizin gözlerinden okunuyor a.s. keşke haberim olsaydı bende gelmek isterdim bi dahakine haberim olursa inşallah gelmek isterim sıcakkanlı ve muhabbetli olduğunuz yüzünüzden belli. bu gruba katılamayı çok isterim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…