Nihayet bulabildim muhteşem kareleri.Hüzünlenerek ve gözlerim dolarak baktım hepsine ve bir de kendime kızarak tabiŞu sıralar malum hormonlar tavan yapmış durumda ağlamak için bahane arıyorum zaten nerdeyse ağlıcam kaçırdığım için Hepiniz çok tatlısınız maşallah keşke orda olabilseydim..Anuşka abla,Gülse abla,Pelin abla üçünüzüde özlemişim vallahi fotolara bakınca farkettim.İnş bir daha ki sefere bende olucam tekrar o karelerde.Kısmet olmadı bu defa ve ben en başından beri çok istiyordum sanırım çok istememek gerekiyor birşeyi.Eliferdi bebişin çok yakışıklı maşallah Allah bağışlasın.Dila sende çok güzelsin cnm maşallah.İsimlerini hatırlayamadığım diğer bayanlarda çok sıcak duruyorlar.Ne kdr güzel bol sohbetli bir gün olmuş bnde uyuyarak katılamadım o sohbetesenağlama[/QU
inankigözlrim yollarda kaldı.sağlık olsun birdaaki buluşmaya inşallaholumunekankayizsmile
canın sagolsun heracım ...bır kaç kezde aradık senı ama neyse inşallah bı dahakıne artık ŞenizNihayet bulabildim muhteşem kareleri.Hüzünlenerek ve gözlerim dolarak baktım hepsine ve bir de kendime kızarak tabiŞu sıralar malum hormonlar tavan yapmış durumda ağlamak için bahane arıyorum zaten nerdeyse ağlıcam kaçırdığım için Hepiniz çok tatlısınız maşallah keşke orda olabilseydim..Anuşka abla,Gülse abla,Pelin abla üçünüzüde özlemişim vallahi fotolara bakınca farkettim.İnş bir daha ki sefere bende olucam tekrar o karelerde.Kısmet olmadı bu defa ve ben en başından beri çok istiyordum sanırım çok istememek gerekiyor birşeyi.Eliferdi bebişin çok yakışıklı maşallah Allah bağışlasın.Dila sende çok güzelsin cnm maşallah.İsimlerini hatırlayamadığım diğer bayanlarda çok sıcak duruyorlar.Ne kdr güzel bol sohbetli bir gün olmuş bnde uyuyarak katılamadım o sohbetesenağlama
tşkler a.s.Maşallah hepinizedostluğunuz hep daim olsun inşallah..
Hepiniz çok şeker çıkmışsınız hanımlar opuyorumnanaktan
Orada olmak varmış sizleri tanırdık ne güzel olurdu .
Anuşkacım tülaycım sizleri yeniden görmek çok güzeldi kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlarımızada sevgilerimi yolluyorum.
Anuşkacım selamımı aldın mı tülaydan eğer unuttuysa varya çekeceği var benden canım yerimseniben
tşklera.s.maşşaallaaahhh hepinizde nekadar güzel hatunlarsınız öleeee...
tşklera.s.Maaşallah,maaşallah....
hızınızı kesmeden hemmen bi buluşma daha yapmışınız ne güzel dostluğunuz daim olsun
canım benım bu sefer gelmene bende çok sevındım çok guzel bı gun oldu tşk ederım opuyorumnanaktangerçekten güzel bir gündü..zaman su gibi akıp gitti.herkez bu arada çok güzel çıkmış.hepinizi çok sevdim. olumunekankayizsmile bir daha ki buluşmayı herhangi bir aksilik çıkmazsa kaçıracağımı sanmıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oy oy tatlılar denizlinin güzel hatunları çok tatlısınız..valla kıskanmamak elde değil.heleki ablamı ve kardeşimide orada görünce....süpersiniz.....sizleri seviyorum..ben gelince istiyorum buluşma kaçmak yok...opuyorumnanaktan
gülse abloşum canımm günaydın.topikte erkenci biz varız
opuyorumnanaktaniyiyim ablcım oğlanı derse gönderdim kızla markete gidip gelicem.öptüm canımm
gerçekten güzel bir gündü..zaman su gibi akıp gitti.herkez bu arada çok güzel çıkmış.hepinizi çok sevdim. olumunekankayizsmile bir daha ki buluşmayı herhangi bir aksilik çıkmazsa kaçıracağımı sanmıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben o kadını tanıyorum galiba :jeyyar::jeyyar:
kızlar herşey çok güzel görünüyor aklinialirimsmile
çok güzel bir buluşma olduğuna eminim, muhabbetiniz daim olsun opuyorumnanaktan
Anuşka ablam ve Dilaramı gördüm çok memnun oldum opuyorumnanaktan
Dilaracım maşallah ne tatlısın, gözlerinin güzelliğinin de Anuşka ablamdan aşağı kalır yanı yok olumunekankayizsmile
maşşaallaaahhh hepinizde nekadar güzel hatunlarsınız öleeee...
Maaşallah,maaşallah....
oy oy tatlılar denizlinin güzel hatunları çok tatlısınız..valla kıskanmamak elde değil.heleki ablamı ve kardeşimide orada görünce....süpersiniz.....sizleri seviyorum..ben gelince istiyorum buluşma kaçmak yok...opuyorumnanaktan
elif sen paşamı gezmelere mi götürdün paşam ne yakışıklı çıkmış öyle.
Denizli bayanları acil Gencer Kuzey 'e sevgili doğurun valla kaçmaz böyle yakışıklı.
hızınızı kesmeden hemmen bi buluşma daha yapmışınız ne güzel dostluğunuz daim olsun
maşallah hepinize yaa ne kadar güzel çıkmışssınız çook tatlısınız çoook özellıkle ordakı bebişe bayıldım allah nazarlardan saklasın
Okey partileri de yapalım yahu :) netten oynamaktan sıkıldım valla :)
kızlar muhteşem bir buluşma olmuş
anuşkam harikasın canımopuyorumnanaktan
a.s Merhaba denizlin guzel hanimlari;
Bende denizliliyim ama malesef gurbette yasiyorum 2 yildir gidemedim,ama bu yil insaallah gidecegim ne kadar guzel yapmissiniz da boyle bir araya gelmissiniz ve yeini arkadasliklar edinmissiniz..cok hos olmus. Benide araniza alin coook yanlizim buralarda.. gurbetlik cok zor ..
Herkese selamlar...
a.s Merhaba denizlin guzel hanimlari;
Bende denizliliyim ama malesef gurbette yasiyorum 2 yildir gidemedim,ama bu yil insaallah gidecegim ne kadar guzel yapmissiniz da boyle bir araya gelmissiniz ve yeini arkadasliklar edinmissiniz..cok hos olmus. Benide araniza alin coook yanlizim buralarda.. gurbetlik cok zor ..
Herkese selamlar...
Aaa genemi buluştunuz iyi olmuş çok cici çıkmışınız hele bebek tam bana göre ya biz Konya da yapamadık şöle bi:)
Sağolasın canım arkadaşım. Kimbilir belki bir gün seninle de buluşuruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?