• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Buluşmaya Doymadı, İşte Fotoğraflar...

Maşallah hepinize :nazar: dostluğunuz hep daim olsun inşallah..
Hepiniz çok şeker çıkmışsınız hanımlar opuyorumnanaktan
Orada olmak varmış sizleri tanırdık ne güzel olurdu .
Anuşkacım tülaycım sizleri yeniden görmek çok güzeldi kaydirigubbakcemile5
Arkadaşlarımızada sevgilerimi yolluyorum.
Anuşkacım selamımı aldın mı tülaydan eğer unuttuysa varya çekeceği var benden canım yerimseniben

Ne kadar güzel bir buluşma, ne kadar güzel kareler opuyorumnanaktan
Anuşka ablam ve hepiniz harikasınız bayanlar...

O yakışıklı bebişi de nazarlardan korusun Allah, analı babalı mutlu huzurlu büyütsün :nazar:
Dilalcim boncuk gözlerine kurban :nazar:

Sağol canım inşallah daha nice güzel buluşmalar olur :)

ben anca girebildim oğluş malumakannehir anuşka abla fotolar ve yapılan yorumlar özellikle süperrrr..
hepinize çooooook çooook teşekkür ederim unutamıyacağım ve çok zevk aldığım bir gündü birdahaki buluşmayı iple çekiyorum şimdiden

Herkesi tanıdğıma çok mutlu oldum hiç yabancılık çekmedimm tekrar hepinize teşekkürler
Anuşkacım selamımı aldın mı tülaydan eğer unuttuysa varya çekeceği var benden canım yerimseniben

Teşekkürler güzel dilekleriniz için

Nihayet bulabildim muhteşem kareleri.Hüzünlenerek ve gözlerim dolarak baktım hepsine ve bir de kendime kızarak tabi:(Şu sıralar malum hormonlar tavan yapmış durumda ağlamak için bahane arıyorum zaten nerdeyse ağlıcam kaçırdığım için:(Hepiniz çok tatlısınız maşallah keşke orda olabilseydim..Anuşka abla,Gülse abla,Pelin abla üçünüzüde özlemişim vallahi fotolara bakınca farkettim.İnş bir daha ki sefere bende olucam tekrar o karelerde.Kısmet olmadı bu defa ve ben en başından beri çok istiyordum sanırım çok istememek gerekiyor birşeyi.Eliferdi bebişin çok yakışıklı maşallah Allah bağışlasın.Dila sende çok güzelsin cnm maşallah.İsimlerini hatırlayamadığım diğer bayanlarda çok sıcak duruyorlar.Ne kdr güzel bol sohbetli bir gün olmuş bnde uyuyarak katılamadım o sohbetesenağlama

gerçekten güzel bir gündü..zaman su gibi akıp gitti.herkez bu arada çok güzel çıkmış.hepinizi çok sevdim. olumunekankayizsmile bir daha ki buluşmayı herhangi bir aksilik çıkmazsa kaçıracağımı sanmıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oy oy tatlılar denizlinin güzel hatunları çok tatlısınız..valla kıskanmamak elde değil.heleki ablamı ve kardeşimide orada görünce....süpersiniz.....sizleri seviyorum..ben gelince istiyorum buluşma kaçmak yok...opuyorumnanaktan

ben o kadını tanıyorum galiba :jeyyar::jeyyar:
kızlar herşey çok güzel görünüyor aklinialirimsmile
çok güzel bir buluşma olduğuna eminim, muhabbetiniz daim olsun opuyorumnanaktan
Anuşka ablam ve Dilaramı gördüm çok memnun oldum opuyorumnanaktan
Dilaracım maşallah ne tatlısın, gözlerinin güzelliğinin de Anuşka ablamdan aşağı kalır yanı yok olumunekankayizsmile

Ne kadar güzel bir buluşma, ne kadar güzel kareler opuyorumnanaktan
Anuşka ablam ve hepiniz harikasınız bayanlar...

O yakışıklı bebişi de nazarlardan korusun Allah, analı babalı mutlu huzurlu büyütsün :nazar:
Dilalcim boncuk gözlerine kurban :nazar:

Sağol Çenebazım.

Teşekkürler arkadaşım. Pelincan'la bir araya gelir gelmez ilk işi beni senin adına öpmek oldu. Öpücüğünü de selamını da aldım birtanem.

Nihayet bulabildim muhteşem kareleri.Hüzünlenerek ve gözlerim dolarak baktım hepsine ve bir de kendime kızarak tabi:(Şu sıralar malum hormonlar tavan yapmış durumda ağlamak için bahane arıyorum zaten nerdeyse ağlıcam kaçırdığım için:(Hepiniz çok tatlısınız maşallah keşke orda olabilseydim..Anuşka abla,Gülse abla,Pelin abla üçünüzüde özlemişim vallahi fotolara bakınca farkettim.İnş bir daha ki sefere bende olucam tekrar o karelerde.Kısmet olmadı bu defa ve ben en başından beri çok istiyordum sanırım çok istememek gerekiyor birşeyi.Eliferdi bebişin çok yakışıklı maşallah Allah bağışlasın.Dila sende çok güzelsin cnm maşallah.İsimlerini hatırlayamadığım diğer bayanlarda çok sıcak duruyorlar.Ne kdr güzel bol sohbetli bir gün olmuş bnde uyuyarak katılamadım o sohbetesenağlama

Bir dahaki sefere katılacaksın inşallah. Yeter ki sağlığın yerinde olsun.

ben o kadını tanıyorum galiba :jeyyar::jeyyar:
kızlar herşey çok güzel görünüyor aklinialirimsmile
çok güzel bir buluşma olduğuna eminim, muhabbetiniz daim olsun opuyorumnanaktan
Anuşka ablam ve Dilaramı gördüm çok memnun oldum opuyorumnanaktan
Dilaracım maşallah ne tatlısın, gözlerinin güzelliğinin de Anuşka ablamdan aşağı kalır yanı yok olumunekankayizsmile

Sağol tatlım. :kedi: O senin güzelliğin.Şeniz

elif sen paşamı gezmelere mi götürdün paşam ne yakışıklı çıkmış öyle.
Denizli bayanları acil Gencer Kuzey 'e sevgili doğurun valla kaçmaz böyle yakışıklı.

Back