Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

kızlar ben 7 haziran da yola çıkıcam ama 2 haziran da sınavlarım bitiyor... bilmiyorumkismile

kızlar ben 7 haziran da yola çıkıcam ama 2 haziran da sınavlarım bitiyor... bilmiyorumkismile

Daha erken yapalım o zaman buluşmayı. Cumartesi olarak sadece ayın 5'i var. Diğer kızlara da soralım bakalım. Aslında hafta arası da yapabiliriz. Ben sabahçıyım, öğleden sonraları uygun oluyorum.

Ben 2 hazirandan sonra hep uygunum geçen seferki gibi bir sorunda olmaz sizi tanıdım fotoğraflardan az çok olmazsa Anuşka Ablamı arayıp rahatsız edeceğimopuyorumnanaktan Aslında benim bir fikrim var uygun görürseniz Pelincan arkadaşımız belki uygun olmazsa o gun.. Teras Park akşamları çok güzel oluyor orda kahve dünyasında kahvelerimizi yudumlayıp manzaranın keyfini çıkarabiliriz..yerimseniben

Nihayet yükleyebildim:lepi: Hızlı resimden olmadı maalesef burdan yapabildim.Misafirlerim dün gittiler bugün fırsat buldum fotoları yüklemeye.Çok güzel bir muhabbet ortamı vardı.Herkes o kadar sıcaktı ki sanki yıllardır tanıyormuşum gibi bir psikoloji içerisindeydim kendi adıma tekrar çok tşk ediyorum hepinize.Anuşka abla,Gülse abla,Pelincan abla ve Bluemoon çok tatlısınız sizlerle tekrar görüşmeyi çok isterim herşey çok güzeldiopuyorumnanaktan

Bu arada bende haziranın ilk haftasında Konya'ya gidiyorum buluşmaya katılmayı çok isterim inş kısmet olur

Bu arada bende haziranın ilk haftasında Konya'ya gidiyorum buluşmaya katılmayı çok isterim inş kısmet olur

Ellerine sağlık canım.
Buluşmayı Haziran'ın ilk haftası ve hafta arası yapalım, ne dersin?
Bu arada eski Kınıklı yolu üzerinde çok güzel kiralık evler gördüm dün. Bir bak istersen.

Canım, Pelincan'ın evine gitmeyeceğiz. Orduevi'nin bahçesine davetliyiz.

Rica ederim Anuşka ablacım ne demek asıl ben sana şahsım adına tşk ediyorum bu güzel buluşmayı organize ettiğin için.Şu an için kesin birşey söyleyemeyeceğim abla umarım katılabilirim buluşmaya.Söylediğin muhite de ilk fırsatta bakıcam şu sıralar fazla ilgilenemiyorum ev olaylarıyla sınavlarım var bu ayın sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…