• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

Bu arada Anuşka abla hızlı resimden bir türlü yükleyemedim.Siteler vemail butonu var ancak işlemi tamamlayınca link çıkmıyor forumlar butonu çıkmadı ordan denicektim orjinal boyuttan link çıkıyor sadece diğerleri hata veriyor hep anlamadım burdan denedim artık

img1067sl.jpg
img1068zz.jpg

img1069p.jpg
img1071f.jpg

img1074q.jpg
img1075l.jpg

img1076q.jpg

ben gelemediğim için çok üzgünüm,buluşmayı kaçırmak istemezdim. ama buluşmaya katılanlar çok güzel çıkmışsınız ,çok güzel bir toplantı olmuş.bidahaki buluşmayı kaçırmak bi aksilik çıkmassa kaçırmak istemem.

ben gelemediğim için çok üzgünüm,buluşmayı kaçırmak istemezdim. ama buluşmaya katılanlar çok güzel çıkmışsınız ,çok güzel bir toplantı olmuş.bidahaki buluşmayı kaçırmak bi aksilik çıkmassa kaçırmak istemem.

Takipte ol canım, haftaya bir buluşma daha görünüyor.

buluşmayı kaçırdım iyi mi yaaakannehir ama gerçi orda olsam kendimi aşağıda hissedebilir miydim acaba?hani ben daha öğrenciyim sizler kariyerli kişilersiniz.Ama yanınıza uğrayıp meraba desem tanışsam 5-10 dk oturup gitsem de olurdu.offff üzüldüm şimdi.

buluşmayı kaçırdım iyi mi yaaakannehir ama gerçi orda olsam kendimi aşağıda hissedebilir miydim acaba?hani ben daha öğrenciyim sizler kariyerli kişilersiniz.Ama yanınıza uğrayıp meraba desem tanışsam 5-10 dk oturup gitsem de olurdu.offff üzüldüm şimdi.

Üzül tabi.:kızgın:
Mesaj yolladım sana gel diye.:oklava:
Buluşmanın kariyerle ne ilgisi var? Amaç bir araya gelip sohbet etmek. Ayrıca başka öğrenci arkadaşlar da vardı. Gerçi gelemediler ama neyse. :bbo:
Haziranın ilk haftası yeniden buluşacağız inşallah. Gözün kulağın burada olsun.Şeniz

haziran ilk haftası paü final haftası ya benim?bakabilirsiniz isterseniz paünün sayfasından.nasıl gelicem,gelemem kimafoldumben

haziran ilk haftası paü final haftası ya benim?bakabilirsiniz isterseniz paünün sayfasından.nasıl gelicem,gelemem kimafoldumben

Finallerin ayın kaçında bitiyor?
Sen gelecek ol, biz sana göre ayarlarız buluşmayı. Ama gelmezsen :oklava:

hera cım ya gelmeye çalış bi türlü kısmet olmadı da tanışamadık senle

İnş Dilacım vallahi bende çok istiyorum bir daha ki buluşmaya katılmayı ama bakalım bu ayın sonunda sınavlarım var sonra hemen Konya'ya gitmeyi düşünüyordum çünkü ailemi ziyaret edip hemen dönmek zorundayım ev taşımam gerekiyor ama 4haziranda ise buluşma sanırım Konya'yı bikaç gün erteleyebilirim annem duymasın:teytey: Bende istiyorum seninle görüşmeyi sınavlardan sonra Forma alışverişe çıkıcam çıkıcağım günü sana yazarım sende müsait olursan Formda bi kahve içebiliriz cnm

7 haziranda bende istanbula gidicem canım...2-7 haziran tarihleri arası uygunum seve seve sana katılırım kaydirigubbakcemile2

oy oy oy denizli li hanımları kıskanmamak elde değil..ablam canım benim harikasın.yeni görüştük ama yine özlemişim..gülsem benim.Şeniz

anuşka çok tatlısın. seni çok iyi gördüm.inşallah denizliye geldiğimde tanışmak nasip olur...opuyorumnanaktan

pelincan topram senide görmek çok güzel.

hepiniz harikasınız.dostluğunuz daim olsun...a.s.

hera cım ya gelmeye çalış bi türlü kısmet olmadı da tanışamadık senle

İnş Dilacım vallahi bende çok istiyorum bir daha ki buluşmaya katılmayı ama bakalım bu ayın sonunda sınavlarım var sonra hemen Konya'ya gitmeyi düşünüyordum çünkü ailemi ziyaret edip hemen dönmek zorundayım ev taşımam gerekiyor ama 4haziranda ise buluşma sanırım Konya'yı bikaç gün erteleyebilirim annem duymasın:teytey: Bende istiyorum seninle görüşmeyi sınavlardan sonra Forma alışverişe çıkıcam çıkıcağım günü sana yazarım sende müsait olursan Formda bi kahve içebiliriz cnm

Siz ne ara kaynaştınız bakalım?
Ayın 4'ünde kaynaşma toplantımız var, unutmayın...

oy oy oy denizli li hanımları kıskanmamak elde değil..ablam canım benim harikasın.yeni görüştük ama yine özlemişim..gülsem benim.Şeniz

anuşka çok tatlısın. seni çok iyi gördüm.inşallah denizliye geldiğimde tanışmak nasip olur...opuyorumnanaktan

Canım, seni burada görmek ne güzel. Geldiğinde haberim olsun da görüşelim.

canım benım çok tşk ederım opuyorumnanaktan bende senı özledım ...sen gelde hayırlısıyla buluşma yaparız senın içinde :lepi:
anuşka canım benım için uygundur 4 hazıran şimdilık bi manim yok ama sadece antalya için haber beklıyoruz ne olacak bılmıyorum
inşallah bı aksilik çıkmazda sızlerle olurum
hepinizi yenıden görmek harıka olacak ..yenı arkadaşlarımızıda ayrıca a.s.a.s.

canım benım çok tşk ederım opuyorumnanaktan bende senı özledım ...sen gelde hayırlısıyla buluşma yaparız senın içinde :lepi:
anuşka canım benım için uygundur 4 hazıran şimdilık bi manim yok ama sadece antalya için haber beklıyoruz ne olacak bılmıyorum
inşallah bı aksilik çıkmazda sızlerle olurum
hepinizi yenıden görmek harıka olacak ..yenı arkadaşlarımızıda ayrıca a.s.a.s.

olumunekankayizsmile Şeniz

Back