• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

Ne güzel bir buluşma olmuş maşallah sizlere :nazar: dostluğunuz hep daim olsun hanımlar..
Kıskandım wallaha orada olmak varmış ama kısmet değil işte opuyorumnanaktan..
Sevgili anuşkacım seni tekrardan görmek çok güzeldi canım benim kaydirigubbakcemile3
Kardeşim pelincanıda görmek çok güzeldi kaçağı ancak buluşmalarda görüyoruz artık..
Hepinize selamlar hanımlar opuyorumnanaktan

bu buluşmaya ben ve arkadaşmda gelmek istedk ama olmadı inş bidaki sefere katılmaya çalışıcaz :1rolleyes:

Ne güzel bir buluşma olmuş maşallah sizlere :nazar: dostluğunuz hep daim olsun hanımlar..
Sevgili anuşkacım seni tekrardan görmek çok güzeldi canım benim kaydirigubbakcemile3
Kardeşim pelincanıda görmek çok güzeldi kaçağı ancak buluşmalarda görüyoruz artık..

a.s.abloşumm öperim seni.:nazar:

kızlar ne güzel buluşma olmuş.çok tatlsınız.buluşmaların devamını dilerimopuyorumnanaktan

Teşekkürler canım. Keşke şöyle Türkiye çapında da buluşmalar yapabilsek...

bu buluşmaya ben ve arkadaşmda gelmek istedk ama olmadı inş bidaki sefere katılmaya çalışıcaz :1rolleyes:

Bekleriz...

kızlar ne güzel buluşma olmuş.çok tatlsınız.buluşmaların devamını dilerimopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ben o tarihlerde istanbulda olabilirim... haziran 7-10 arası bir tarihte olsa olmaz mı buluşma.. tabii çoğunluk karar verir.. öpüyorum anuşka ablam atıyorum numaramı özleden

Son düzenleme:
Süpersiniz..dostluğunuz daim olsun.Sizleri görmek çok güzel a.s.a.s.

çok güzel bi buluşma olmuş az olsun tatlı olsun ne güzellll
anuşka sizi gördüğüme sevindimmm
denizli hanımları öptüm sizleridee

ayyy bu topiği görünce çok heyecanlandım ben denizliliyim ama evlenince ist yaşamak zorunda kaldım...
hemşerilerim nasıl memleketim ???
çok özledim çooook

denizlinin güzel hatunları ,süpersiniz ,anuşkacım çok iyi gördüm seni maşallah,,izmirden sevgilerrra.s.:nazar:

dostluğunuz daim olsun hepiniz çok güzel görünüyorsunuzopuyorumnanaktan

ayyy bu topiği görünce çok heyecanlandım ben denizliliyim ama evlenince ist yaşamak zorunda kaldım...
çok özledim çooook

denizlinin güzel hatunları ,süpersiniz ,anuşkacım çok iyi gördüm seni maşallah,,izmirden sevgilerrra.s.:nazar:

Sağolasınız arkadaşlar.
Öyle çok eğlendik ki bundan sonra her ay bekleyin bizden buluşma fotoğrafları.
Hızımızı alamayacak gibi görünüyoruz...gamyoncuiremsu

dostluğunuz daim olsun hepiniz çok güzel görünüyorsunuzopuyorumnanaktan

çok özledim çooook

çok tşkler arkadaşlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back