Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

hepinizz çok tatlısınız pelincan kalbinin güzelligi gözlerine yansıyor ..çok güzel bir buluşma olmuş mevlam daim etsin dostugunuzu

Bu ne kadar güzel bir buluşma olmuş ya,
harikasınız,çok güzelsiniz maaşallah,
hepinizin yüzündeki o sımsıcacık gülümseme,
ekrandan bana kadar ulaşıyor,yüzünüzdeki gülümseme hiç eksik olmasın...
bu arada Anuşka ablam,fıstık gibisin vallahi,maaşallah diyelimde,

Anuşka ablam süpersin her zamanki gibi
Dostluğunuz daim olsun kızlar daha nice buluşmalrınız olsun :1hug:

hepinizz çok tatlısınız pelincan kalbinin güzelligi gözlerine yansıyor ..çok güzel bir buluşma olmuş mevlam daim etsin dostugunuzu

Sağol canım.

Anuşka ablam süpersin her zamanki gibi
Dostluğunuz daim olsun kızlar daha nice buluşmalrınız olsun :1hug:

Teşekkürler kızlar. Kaşıdım bir yerlerimi merak etmeyin. Darısı daha büyük buluşmalara...

vay vay vay hatunlar bu ne güzellik böyle,opuyorumnanaktan bu arada anuşka abla kısa saçla ne kadar değişik olmuşsun, gözlerinden tanıyabildim seni sadece, çok değişmişsin, akannehirgüzel yakışmış, aama itiraf etmeliyimki sarışın ve uzun saçlı halinle daha güzel oluyodun, tabi bu şu an çirkinsin demek olmuyo,opuyorumnanaktan bu şekilde de çok güzel olmuşsun,diğer bazı arkadaşları tanımıyorum, ama orda güzel gözlü bi hatun vardı onun gözlerine bittim, bekarmı aceba :jeyyarelincan seni de özlemişim ya, sende pek artiz çıkmışsın veeeee tabiki artizin önde gidenlerinden biri de gülse abla, ama sana övgü mövgü yok çünkü sen beni unuttun, alsanaalsanasmilebigün gelcem oğlumla evini talan edcem, göstercez sana bizi unutmak neymiş sempatiksalakcinni şaka bir yana hepiniz çok hoş çıkmışsınız, temmuzun başına buluşma olmasa da sonunda olsa olmazmı, ben temmz başında tatilde olcam, başı olursa gelemem büyük ihtimal, bu buluşmayı çok geç haber aldım birkaç gün vardı buluşma yapılacağını öğrendiğimde, programda değişiklik yapmam imkansız gibi bişeydi, ziraarkadaşlar uykusuzluğuma aldırmadan sabahın köründe bi başladılarkahvaltı saati gelene kadar rahat bırakmadılar, biri telefon ediyo diğeri zil basıyo, iptal edelim desem öldürürlerdi beni eyvahedigeldismile inşallah bi dahaki buluşmaya ben de gelmek istiorm, hepinizi çok öptüm

çok tşkler arkadaşlar hepınıze a.s.
sevgılı ibolyam senı unutmadımkı canım ben ahh keşke sende olaydın çok guzel vakıt geçırdık senın kulaklarını çınlattık helede afacanın gamyoncuiremsu
bı dahakı buluşmada senı almadan gıtmem zaten lmaz: çok özledım senı Şeniz

İltifatların için çok teşekkürler canım. Ben de uzun ve sarı saçlı halimi daha çok beğeniyorum merak etme.
Oğluşunu da seni de aramızda görmek isterdik. 12 Haziran öğleden sonra kimseye söz verme.

çok güzel çıkmışsınız hepiniz dstluğunuz daim olsun

Amin canım, sağolasın.

o gün buluşmaya gelemedim ama bir daha ki buluşmada bir aksilik çıkmazsa bende sizlerle birlikte olacağım.gerçekten hepiniz çok güzel çıkmışsınız.en önemliside gerçekten o günün güzel geçtiği hepinizin gözlerinize yansımış.buluşmadan sonra ablam bana geldi ve çok güzel geçtiğini anlattı.bir daha buluşmada birlikte olmak dileğiyle.opuyorumnanaktan

Seni yeniden görmek güzel olur. Umarım bir dahaki buluşmaya gelebilirsin.

evet canım harıka bı gundu ben kendı adıma çok mutlu oldum çok samimi bi ortamdı sanada anlattım bunu zemuszemus
nasip olursa yenıden beraber olacagız inşallah sende olacaksın kaydirigubbakcemile

sizleri görmek çok güzel arkadaşlar...özellikle ablam gülseyi dersem kızmazsınız demi:kedi::kedi:

inşallah bir dahaki denizli buluşması ben geldigimde ablama, yaparsınız.sizlerle tanışmak çok isterim..sıcak bir günde sıcak bir buluşma olmuş.dostlugunuz daim olsun ..
..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Sen geleceğin zamanı bildir yeter canım.Şeniz

canım benım çok tşk ederım sen gel hele seve seve yaparız zemuszemus
maşallah hepinize bayanlar ortam harika görünüyor sizlerdeopuyorumnanaktan

çok tşkler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…