canım ablam harika görunuyorsunuz dostluğunuz daim olsun kocaman öpücükler gönderiyorum hepinizeŞeniz
Teknik bir arıza nedeniyle fotoğrafları şimdi yükleyebiliyorum.
Çok keyifli bir gündü. Gülse ve Pelincan ile yeniden görüşmek güzeldi.
Bluemoon ve Hera42 ile tanıştığıma da çok memnun oldum.
Buluşmaya katılan kişi sayısının hiç önemli olmadığını da bir kez daha anladık. Öyle iyi zaman geçirdik ki kahvaltı adı altında toplanmamıza karşın akşama kadar oturduk neredeyse.
Evet, sizi çok merakta bırakmadan başlıyorum fotoğraflara...
Henüz hiçbir şey yemeden önce masamızı ve bizi bir görün istedik.
Soldan sağa; Pelincan, Gülse, Anuşka ve Bluemoon
Sevgili Pelincan.
Gülse'miz...(Adı gibi hep gülüyor zaten.)
Aramıza sonradan katılan sevgili Hera42.
Gözlerine ve güzelliğine hayran kaldığım kardeşim Bluemoon.
Bendeniz Anuşka.
Hera'da da bir kaç tane fotoğraf var. Fırsat bulunca o da ekler.
Bu güzel gün için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
oh oh yakiyorsunuz hanimlar Allah muhabbetinizi artirsin insaAllah gamyoncuiremsu
çok güzel bir buluşma olduğu belli oluyor resimlerden
Allah dostluğunuzu bozmasın
devamını dilerim
harika görünüyosunuz :)))
bu güzel buluşmayı organize ettiğin için sana çok teşekkür ederim
öncelıkle harıka bı gun geçirdım kendı adıma ....çok samımi ve neşeli bi ortamdıkaydirigubbakcemile5
sevgılı anuşkam senı boylesıne guzel ve rahatlamış olarak görmek cidden sevındırıcıydı ..ayrıca kısa saçlarında çok yakışmış sana opuyorumnanaktan
canım topragım pelincan seni yenıden görmek harıka guzeldi guzel sohbetın ve dostlugun için tşk ederım kaydirigubbakcemile5
bluemoon güzel gözlü kardeşim senınle tanışmak çok guzeldı çok cana yakın ve samımısın seni görduk bebişinide görmek nasip olur opuyorumnanaktan
hera42 esmer güzeli sankı senı uzun suredır tanıyo gibiydim o kadar içten ve samimiydınkı çok tşk ederımopuyorumnanaktan
arkadaşlarım hepinizi seviyorumm
ilk buluşmamdı ama son olmayacağına eminim, benim içinde gerçekten çok keyifli bir gündü sizlerle tanışmak,güzel sohbetinize katılmak bana mutluluk verdi. hepiniz ayrı ayrı çok güzel ve çok samimisiniz en önemliside ruhunuz gerçekten çok güzel buluşmaya gelen bütün arkadaşlarıma böyle güzel bir gün için çok ama çok teşekkür ederim.annuşka ablacım bizleri biraraya getirdiğin için sana ayrıca teşekkür ederim ...opuyorumnanaktan
keşke bende gelebilseydim :sinifsinif:
oh oh yakiyorsunuz hanimlar Allah muhabbetinizi artirsin insaAllah gamyoncuiremsu
çok güzel bir buluşma olduğu belli oluyor resimlerden
Allah dostluğunuzu bozmasın
devamını dilerim
harika görünüyosunuz :)))
çok tşkler opuyorumnanaktan
olur derim seve seve ..sızlerı tekrar görmek çok guzel olacak alkisalkisalkis..oglumuzada başarılar opuyorumnanaktanCanım, 19 Haziran'da üniversite sınavı var. Buluşmayı 12 Haziran'da yapmaya ne dersin?
hepiniz ne kadar pozitif görünüyosunuz öyle maşallah :))) çok güzel bi gün geçirdiyiniz belli yansımış yüzünüze dostluğunuz daim olsun kk hanımları
hepiniz ne kadar pozitif görünüyosunuz öyle maşallah :))) çok güzel bi gün geçirdiyiniz belli yansımış yüzünüze dostluğunuz daim olsun kk hanımları
olur derim seve seve ..sızlerı tekrar görmek çok guzel olacak alkisalkisalkis..oglumuzada başarılar opuyorumnanaktan
çok tşkler o sızın guzellıgınız kaydirigubbakcemile5
kızlar bende geldim saat 11.45 gibi misafirlerimiz vardı onu yolcu ettikten sonra ama göremedim sizleri... keşke birinizin telefon numarasını alsaydımm çok istiyordum sizlerle olmayı yarım saat durup dönmek orunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?