Denizli Buluşması Fotoğrafları Burada...

Anuska

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2007
6.212
78
358
57
Teknik bir arıza nedeniyle fotoğrafları şimdi yükleyebiliyorum.
Çok keyifli bir gündü. Gülse ve Pelincan ile yeniden görüşmek güzeldi.
Bluemoon ve Hera42 ile tanıştığıma da çok memnun oldum.
Buluşmaya katılan kişi sayısının hiç önemli olmadığını da bir kez daha anladık. Öyle iyi zaman geçirdik ki kahvaltı adı altında toplanmamıza karşın akşama kadar oturduk neredeyse.
Evet, sizi çok merakta bırakmadan başlıyorum fotoğraflara...

Henüz hiçbir şey yemeden önce masamızı ve bizi bir görün istedik.

Soldan sağa; Pelincan, Gülse, Anuşka ve Bluemoon

Sevgili Pelincan.

Gülse'miz...(Adı gibi hep gülüyor zaten.)

Aramıza sonradan katılan sevgili Hera42.

Gözlerine ve güzelliğine hayran kaldığım kardeşim Bluemoon.

Bendeniz Anuşka.

Hera'da da bir kaç tane fotoğraf var. Fırsat bulunca o da ekler.
Bu güzel gün için tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bu arada Clea oraya gelip de bizi bulamadığını bildirdi. Çok üzüldüm. Evet, birbirimizi tanımadığımız için böyle talihsizlikler yaşanabiliyor. Keşke masalara biraz yaklaşıp bizi tanımaya çalışsaydın Clea. Zira diğer arkadaşları o bakışlarından tanıdık.
Umarım bir dahaki sefere görüşebiliriz.

canım ablam harika görunuyorsunuz dostluğunuz daim olsun kocaman öpücükler gönderiyorum hepinizeŞeniz​

bu güzel buluşmayı organize ettiğin için sana çok teşekkür ederim

öncelıkle harıka bı gun geçirdım kendı adıma ....çok samımi ve neşeli bi ortamdıkaydirigubbakcemile5
sevgılı anuşkam senı boylesıne guzel ve rahatlamış olarak görmek cidden sevındırıcıydı ..ayrıca kısa saçlarında çok yakışmış sana opuyorumnanaktan
canım topragım pelincan seni yenıden görmek harıka guzeldi guzel sohbetın ve dostlugun için tşk ederım kaydirigubbakcemile5
bluemoon güzel gözlü kardeşim senınle tanışmak çok guzeldı çok cana yakın ve samımısın seni görduk bebişinide görmek nasip olur opuyorumnanaktan
hera42 esmer güzeli sankı senı uzun suredır tanıyo gibiydim o kadar içten ve samimiydınkı çok tşk ederımopuyorumnanaktan
arkadaşlarım hepinizi seviyorumm

çok güzel bir buluşma olduğu belli oluyor resimlerden
Allah dostluğunuzu bozmasın

bu güzel buluşmayı organize ettiğin için sana çok teşekkür ederim

kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

ilk buluşmamdı ama son olmayacağına eminim, benim içinde gerçekten çok keyifli bir gündü sizlerle tanışmak,güzel sohbetinize katılmak bana mutluluk verdi. hepiniz ayrı ayrı çok güzel ve çok samimisiniz en önemliside ruhunuz gerçekten çok güzel buluşmaya gelen bütün arkadaşlarıma böyle güzel bir gün için çok ama çok teşekkür ederim.annuşka ablacım bizleri biraraya getirdiğin için sana ayrıca teşekkür ederim ...opuyorumnanaktan

Ben de seninle tanıştığıma çok memnun oldum canım. Elbette son olmayacak bu buluşma. Haziran'da yeniden görüşeceğiz inşallah.

keşke bende gelebilseydim :sinifsinif:

Bir dahaki buluşmaya bekliyoruz seni canım.

hepiniz ne kadar pozitif görünüyosunuz öyle maşallah :))) çok güzel bi gün geçirdiyiniz belli yansımış yüzünüze dostluğunuz daim olsun kk hanımları

Canım, 19 Haziran'da üniversite sınavı var. Buluşmayı 12 Haziran'da yapmaya ne dersin?
olur derim seve seve ..sızlerı tekrar görmek çok guzel olacak alkisalkisalkis..oglumuzada başarılar opuyorumnanaktan
hepiniz ne kadar pozitif görünüyosunuz öyle maşallah :))) çok güzel bi gün geçirdiyiniz belli yansımış yüzünüze dostluğunuz daim olsun kk hanımları

çok tşkler o sızın guzellıgınız kaydirigubbakcemile5

kızlar bende geldim saat 11.45 gibi misafirlerimiz vardı onu yolcu ettikten sonra ama göremedim sizleri... keşke birinizin telefon numarasını alsaydımm çok istiyordum sizlerle olmayı yarım saat durup dönmek orunda kaldım

Sağol canım.

olur derim seve seve ..sızlerı tekrar görmek çok guzel olacak alkisalkisalkis..oglumuzada başarılar opuyorumnanaktan

çok tşkler o sızın guzellıgınız kaydirigubbakcemile5

Şeniz
Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz​

Bak şimdi çok üzüldüm. Clea da gelip dönmüş. Siz bana özelden telefon numaralarınızı yollayın, bir daha böyle aksilikler yaşanmasın.
Bluemoon ve Hera42'yi de tanımıyorduk ama şaşkın bakışlarından hemen anladık kimi aradıklarını. Masaların arasında dolaşsaydınız sizi de tanırdık.
Bir ara çocuğunun elinden tutmuş bir hanım geldi ama hiç masalara bakmadan direk olarak parka yöneldi. Belki de o Clea idi. Biz de nereye gittiğini bildiğini düşündük tabii.
Neyse muhtemelen 12 Haziran'da bir daha buluşacağız. Umarım bu kez görüşebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…