- Konu Sahibi fatosfirat
denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyanmadınmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benneyaptımkibenneyaptımkiCADIARZUnerde bu kıslar..
gülse apla niye yoruldun hayrolaaaaaaaaaaaaaaa:uhm:
Kızlar, ben de çok uğrayamaz oldum. Kayınvalidem bugün ameliyat oldu. Kaç gündür hastaneye taşınıyorum. Bir yandan da okula gidiyorum. Bir kaç gün daha böyleyim sanırım.
Miracığım bana telefon numaranı yaz bir ara. Mahalleden gidince o şekilde irtibat kurarız artık...
nilcimbomla tanıştıkselam arkadaşlar.ben geldim burdayım.yağmur dindi çok şükür.neydi öyle yaa.ne şimşek çaktı ötle.bağbaşında oturuyorum,burası yıkıldı resmen ama kipa tarafında hiç öyle değilmiş,çok enteresan.miracım yarın 14.bi türlü uğrayamadım sana.yarın kızımı kreşe bırakıp geliyorum.umarım açıksındır yarın
çok geçmiş olsun ablaa.s.Kızlar, ben de çok uğrayamaz oldum. Kayınvalidem bugün ameliyat oldu. Kaç gündür hastaneye taşınıyorum. Bir yandan da okula gidiyorum. Bir kaç gün daha böyleyim sanırım.
Miracığım bana telefon numaranı yaz bir ara. Mahalleden gidince o şekilde irtibat kurarız artık...
sorma canım yaa kardeşımın dugun telaşı başladı yaa o yuzden ev temızlık falan ee kolaymı evsahıblıgını ben yapacagım burda o yuzden :teytey:
anuşkacım geçmiş olsun kayınvalidenea.s.
miracım gelin dergisi baktığın yerde yoktur belki ,çünkü ben gördüm daha önceŞeniz
miracım teşekkür ederim.bende seni çok beğendim.evet birdahaki buluşmaya katılmayı çok isterim
gelin dergisi mi gelinlik için mi aradın mira??? ben tasarlamıcam gelinliğimi hazır alıcam görünce beğenip almak istiyorum .teras ta yine (kovalıyodun örümcek adamı )yakaladım seni kızın milk shake milk shake içiyodu :)))hıııııııı ay benimde görümce evleniyor haziranda aynı telaş bizde başlıyor
bir gelin dergisi alıyım dedim
koca denizli de yokkk
bluesss da varmıdır acaba :uhm:
kız aşkolsun gördünde niye konuşmadıngelin dergisi mi gelinlik için mi aradın mira??? ben tasarlamıcam gelinliğimi hazır alıcam görünce beğenip almak istiyorum .teras ta yine (kovalıyodun örümcek adamı )yakaladım seni kızın milk shake milk shake içiyodu :)))
a.s.merhaba arkadaşlar,nasılsınız...iyiyden iyiye tembelleştim ben yazamaz oldum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:miracım dükkanı kapatıyorsun ha...canın sağolsun her işte bir hayır vardır...evhanımımı olacaksın artık?aramıza hoş geldin canımŞenizŞenizbluees başladımı hazırlıklar tatlım?ALLAH yardımcın olsun.hepinizi öpüyorum:içelim:
selam bende denizlide oturuyorum.. cok sevındımm burda herkesi görünceeeee.. süpermişiz yaa