• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

denizliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uyanmadınmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Kızlar, ben de çok uğrayamaz oldum. Kayınvalidem bugün ameliyat oldu. Kaç gündür hastaneye taşınıyorum. Bir yandan da okula gidiyorum. Bir kaç gün daha böyleyim sanırım.
Miracığım bana telefon numaranı yaz bir ara. Mahalleden gidince o şekilde irtibat kurarız artık...

Kızlar, ben de çok uğrayamaz oldum. Kayınvalidem bugün ameliyat oldu. Kaç gündür hastaneye taşınıyorum. Bir yandan da okula gidiyorum. Bir kaç gün daha böyleyim sanırım.
Miracığım bana telefon numaranı yaz bir ara. Mahalleden gidince o şekilde irtibat kurarız artık...

geçmış olsun anuşka cıgım nasılsın kolay degıl tabı ALLAH kolaylık versın :1hug:

selam arkadaşlar.ben geldim burdayım.yağmur dindi çok şükür.neydi öyle yaa.ne şimşek çaktı ötle.bağbaşında oturuyorum,burası yıkıldı resmen ama kipa tarafında hiç öyle değilmiş,çok enteresan.miracım yarın 14.bi türlü uğrayamadım sana.yarın kızımı kreşe bırakıp geliyorum.umarım açıksındır yarın
nilcimbomla tanıştık
manken gb maşallah
bir daahaki buluşma için sabırsızlanıyor:dance:
çok geçmiş olsun ablaa.s.
benim kapanma işi haftaya kaldı muh. azzizliği artıka.s
tel yazarım ama zaten bilgisayar eve gidecek
bağlantımız kopmaz aslaŞeniz
sorma canım yaa kardeşımın dugun telaşı başladı yaa o yuzden ev temızlık falan ee kolaymı evsahıblıgını ben yapacagım burda o yuzden :teytey:

hıııııııı ay benimde görümce evleniyor haziranda aynı telaş bizde başlıyor
bir gelin dergisi alıyım dedim
koca denizli de yokkk
bluesss da varmıdır acaba :uhm:

cumalariniz hayirli olsun hemseriler,herkes iyidir insallah.
anuska gecmis olsun kayin validene, acil sifalar dilerim.

anuşkacım geçmiş olsun kayınvalidenea.s.
miracım gelin dergisi baktığın yerde yoktur belki ,çünkü ben gördüm daha önceŞeniz

hıııııııı ay benimde görümce evleniyor haziranda aynı telaş bizde başlıyor
bir gelin dergisi alıyım dedim
koca denizli de yokkk
bluesss da varmıdır acaba :uhm:
gelin dergisi mi gelinlik için mi aradın mira??? ben tasarlamıcam gelinliğimi hazır alıcam görünce beğenip almak istiyorum .teras ta yine (kovalıyodun örümcek adamı )yakaladım seni kızın milk shake milk shake içiyodu :)))

a.s.merhaba arkadaşlar,nasılsınız...iyiyden iyiye tembelleştim ben yazamaz oldum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:miracım dükkanı kapatıyorsun ha...canın sağolsun her işte bir hayır vardır...evhanımımı olacaksın artık?aramıza hoş geldin canımŞenizŞenizbluees başladımı hazırlıklar tatlım?ALLAH yardımcın olsun.hepinizi öpüyorum:içelim:

gelin dergisi mi gelinlik için mi aradın mira??? ben tasarlamıcam gelinliğimi hazır alıcam görünce beğenip almak istiyorum .teras ta yine (kovalıyodun örümcek adamı )yakaladım seni kızın milk shake milk shake içiyodu :)))
kız aşkolsun gördünde niye konuşmadın:kızgın:
evet valla almiş canımızı çıkardııııııııı
başolmuyorrrrrrrr

evt cnm gelinlik için görümcem evleniyor haziranda
diktirticeza.s
a.s.merhaba arkadaşlar,nasılsınız...iyiyden iyiye tembelleştim ben yazamaz oldum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:miracım dükkanı kapatıyorsun ha...canın sağolsun her işte bir hayır vardır...evhanımımı olacaksın artık?aramıza hoş geldin canımŞenizŞenizbluees başladımı hazırlıklar tatlım?ALLAH yardımcın olsun.hepinizi öpüyorum:içelim:

ev hanımı olurmuyum bilmiyorum bakacağızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:tomato:

denizli de yağmurlu ve rüzgarlı bir gün
günaydın denizlinin güzel hatunlarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

selam bende denizlide oturuyorum.. cok sevındımm burda herkesi görünceeeee.. süpermişiz yaa

canım hoşgeldın aramıza nasılsın a.s.
kızlar nasılsınız gıremıyorum dugun telaşım başladı ıyıce yogun ve yorgunum kafamçokkarıştı
hepinızı çok öpuyorum Şeniz

denizlili bayanlar hayırlı kandillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

selam hemserilerim :teytey:
herkese kucak dolusu sevgilerŞeniz
hepinizle tanismak dilegiyle
hepinizin kandili mübarek olsun....

kandil.jpg

Herkesin Mübarek Kandilini Kutlarim.allah Hepimizin Dualarini Kabul Etsin(bu Arada Banada Dua Edin Pazar Günü Sinava Giricem Izmire Gidiyorum)hepinizi öpüyorum

Back