Denizli///20

Muhteşem kar manzarası malesef sona erdi. Ama hiç üzülmeyin, bir sürü fotoğraf çektim. Görsellerde paylaşacağım fırsat bulunca.
Ara sıra böyle kar görmek herkese iyi geliyor sanırım...

evet ablacım yaaa
bende mahsur kaldım pzt evde
dükkanı açamadım
anne kız evde vakit geçirdik:)

slm bayanlar nasılsınız?temhis kutlarım seni.hayırlısıyla evladını kucaklarsın umarım.

selam denizlinin gülleri, epeydir ugramadiydim buraya.
keyifler nasil bakalim?masallah iyisiniz gene bulusmalar ardi ardina...
hepinizi öpüyom simili.......

arkadaşlar merhaba,kk nın yeni imajı nasl olmuş ama ?hepimize hayırlı olsun,gülegüle kullanın...buluşmada ertelenmiş,birkaç uğramadım valla kk nın hızına yetişemiyorum.:enbuyukkk:

arkadaşlar merhaba,kk nın yeni imajı nasl olmuş ama ?hepimize hayırlı olsun,gülegüle kullanın...buluşmada ertelenmiş,birkaç uğramadım valla kk nın hızına yetişemiyorum.:enbuyukkk:

heeeee süper olmuş
1 marta ertelendi cnm
umarı oğlanın kursu neyn yoktırrrrrr

miracım bak burdada buldum seni canım ben şimdi çıkıyorum
beni haberdar edin olur mu
buluşmaya gelmek istiyorum çooooook
a.s.:teytey:

herkese selam görüsmeyeli nasilsiniz bulusmaniz ne zaman olucak arkadaslar yerinizi tam söyleyinde ben size bir baskin yapim ne güzel olurdu aslinda gelebilsem bende. bu arada bende bir kacgün giremedim yine degismis bazi seyler.bu arada pamuk seker buranin hizina yetisemessin ben bile yetisemedim. iki gün girme oooo neler oluyor alisirsin zamanla canim.

1 mart ta cnm buluşma
sen gelince buluşuruz gene Şeniz

mira sagol canim ilgin ve alakan icin .su an icin izinim belli degil ayni gecen sene oldugu gibi yani her an bir süpriz yapar gelirim.artik verdigimiz selam bile alinmaz olmus tabi bazilari haric uzun zaman girmeyince unutulmusum galiba.bu arada pelincan aramiza hosgeldin canim bulusma yakin zamanda gitmeni tavsiye ederim kacirirsan pisman olursun ben bile burdan takip ediyorum güzel arkadasliklar edinirsin :1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…