- 25 Ocak 2008
- 15
- 0
- 86
- 42
- Konu Sahibi fatosfirat
-
evlenin anam evlenin. siz o zaman görürsünüz kiloyu,hemde tavandan.çocuk yapın bakalım, ben sorarım size o zaman;bu kilolar nasıl gidecek derseniz?:mymeka:
en kısa zamanda satılır inş
yeri nerde tam olarak fikrimiz olsun
küçük serserinis geldi efem:1rolleyes:
mr için içimi rahatlattın themisim teşekkür ederimŞenizpaü de çektirdim sonuçları yarın alıcam.
pamukum as sonra yapıp kopyalıcam sende kontrol paneline yağıştıracaksın tamammıa.s
baharımmm canımŞenizhüznüm de gelmiş gitmişŞenizmiracım aklımıda ama fırsat olmadı uğramaya:çok üzgünüm:
en sonda hepinisi tek tek öper iyi günler dilerim efemŞeniz
Themisim Canım benim inan çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah, sağlıkla sıhhatle gelsin bebişin:teytey:a.s.
pamukum sen msn aç öle konuşalım olurmu bi şey isticem sendenyerimsenibenselam kızlar ,nasılsınız?yanlışlıkla istanbul'a girmişim aman bir baktım istanbul muhabbeti yapılıyor,isimlerde yabancı ...ne oldu denizliyi istanbullularmı bastı dedim,ama hayır ben istanbul'a ayak basmışım......serserim teşekkürler ekledim ,bundan sonra ne yapayım,bari birde onu söyle,canım benim....
canım alamadım alınca yazarım teşekkür ederimŞenizCanım ne yaptın MR meselesini?? Aldın mı sonuçları?? Merak ettim, haberdar et bizi
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
Denizli'nin güzel bayanları, nerelerdesiniz?? Haftaya iş için Sakarya'ya gitmem ve 5 hafta orada kalmam gerekiyordu ama artık gitmiyoruuuum. Eeeee ne zaman buluşacağız. Ben bundan sonra heeeeep buralardayım, şehir dışı görevlerimi falan iptal ettirdim, Çünküüüüüüüü 6 haftalık hamileyiiiiim. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Çok ama çoooooook mutluyum.
Ya bu arada iletilerimin altında hala şu tuhaf yazı çıkıyor yaaa, bi bilen var mıdır??
----------
----------
Denizli'nin güzel bayanları, nerelerdesiniz?? Haftaya iş için Sakarya'ya gitmem ve 5 hafta orada kalmam gerekiyordu ama artık gitmiyoruuuum. Eeeee ne zaman buluşacağız. Ben bundan sonra heeeeep buralardayım, şehir dışı görevlerimi falan iptal ettirdim, Çünküüüüüüüü 6 haftalık hamileyiiiiim. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
Ya bu arada iletilerimin altında hala şu tuhaf yazı çıkıyor yaaa, bi bilen var mıdır??
----------
----------
ablacım hoşgeldinKızlar, benim tatilim bitti. Zor da olsa aranıza döndüm.. Umarım hepiniz iyisinizdir. Sizleri ve KK'yı özlemişim.
Önümüzdeki günlerde bir buluşma yapmaya ne dersiniz?
canım çok sevindim inş. çabucacık doğuruverirsin :) (çabuk dediysem benim düğünümü geçir de ondan sonra şaka bi yana Allah analı babalı sağlıklı senin gibi evlat(kıztercihim)tatlicadiarzuŞeniz versin
Kızlar, benim tatilim bitti. Zor da olsa aranıza döndüm.. Umarım hepiniz iyisinizdir. Sizleri ve KK'yı özlemişim.
Önümüzdeki günlerde bir buluşma yapmaya ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?