- Konu Sahibi fatosfirat
-
kiz serseri bende gel seni bi öpemŞenizŞeniz
Merhabalar hepinize; buluşma olursa bende gelirim siz yeri kararlaştırın. Ben pek giremedim buraya çünkiii kızım gözümü tırnağıyla çizdi gözüm 4 gün kapalı kaldı dün açtılar bantı ama hala acıyo:)) Allahım hiç kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor.Neyseki şimdi iyiyim.Hepinizi çokkk öpüyorum kendinize iyi bakın
Merhaba arkadaşlar.
Ben kk da yeni sayılırım. Denizlili olmasamda Denizli'de oturuyorum. Sizlerle hiç yazışmadık ama tanışmayı isterim.
Bu arada ressam arkadaşıma geçmiş olsun diyorum.
merhaba arkadaşlar ben denizlili değilim ama nasip olursa haziranda düzğünüm var ve evlendikten sonra Denizli ye yerleşicez benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)
merhaba arkadaşlar ben denizlili değilim ama nasip olursa haziranda düzğünüm var ve evlendikten sonra Denizli ye yerleşicez benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)
slm arkadaşlar nasılsınız ben yeni üyeyim ve denizliliyim[/QUO
her ikinizde hos geldiniz kizlara.s.a.s.
slm arkadaşlar nasılsınız ben yeni üyeyim ve denizliliyim
SÜPÜRGE dag cicegim sanada merhaba sen de denizlilimisin???? yoksa ben mi sana dikkat etmedim???? ama hergün yeni birini tanimak cok güzel iyi bak kendine canima.s.Şeniz [/QUOTE .!.:canım ben Antalyada'yım ,,,
slm arkadaşlar nasılsınız ben yeni üyeyim ve denizliliyim
Günadınlar hepinize finduk ile karbeyaz hoşgeldiniz:1hug: kızlar sefa getirdiniz. Bu arada Baharyağmuru ile hüzün gözlüden hiç ses seda yokfisfisfis.Hepinizi çok öpüyorum hayırlı cumalar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?