Denizli///20

aramısa yeni katılanlar ,katılmak isteyenler ,buluşmaya gelecek olanlar ,gelmeyecek olanlar hepinisi öptümŞenizŞenizŞeniz

Canım, çok geçmiş olsun. Şimdi iyi olmana sevindim. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle...a.s.

Merhaba arkadaşlar.
Ben kk da yeni sayılırım. Denizlili olmasamda Denizli'de oturuyorum. Sizlerle hiç yazışmadık ama tanışmayı isterim.
Bu arada ressam arkadaşıma geçmiş olsun diyorum.

Aramıza hoşgeldin Themis.
Ben de Denizlili değilim ama 20 yıldır burada yaşıyorum. Artık ağzımız alıştı, Denizlili diyoruz kendimize...

En kısa zamanda tanışmayı umuyorum.

Görüşmek üzere...

merhaba arkadaşlar ben denizlili değilim ama nasip olursa haziranda düzğünüm var ve evlendikten sonra Denizli ye yerleşicez benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)

merhaba arkadaşlar ben denizlili değilim ama nasip olursa haziranda düzğünüm var ve evlendikten sonra Denizli ye yerleşicez benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)

Şimdiden aramıza hoşgeldin canım. Umarım hazirandan sonra görüşürüz...a.s.

görüşürüz tabi neden olmasın ben başak biyerdeydim ve burayı bi arkadaş tavsiye etti bundan sonra bunada takılırım

BURDA OTURUP BURALI OLMAYANLAR ,EVLENİP BURAYA YERLEŞECEK OLANLAR, ARAMISA YENİ KATILANLARRRR HEPİNİS HOŞGELDİNİSSa.s.Şeniz

Günadınlar hepinize finduk ile karbeyaz hoşgeldiniz:1hug: kızlar sefa getirdiniz. Bu arada Baharyağmuru ile hüzün gözlüden hiç ses seda yokfisfisfis.Hepinizi çok öpüyorum hayırlı cumalar olsun.

Günadınlar hepinize finduk ile karbeyaz hoşgeldiniz:1hug: kızlar sefa getirdiniz. Bu arada Baharyağmuru ile hüzün gözlüden hiç ses seda yokfisfisfis.Hepinizi çok öpüyorum hayırlı cumalar olsun.

Canım, ben de görürsem seni çooook öpeceğim. Hiç bu kadar hasret kalmamıştık birbirimize. En kısa zamanda görüşelim canım...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…