- 12 Ekim 2007
- 3.947
- 3
- Konu Sahibi fatosfirat
al al :dilcikar::dilcikar:ben de antika olaraktan müzedeki yerimi alayim:tomato::tomato:kacma diyom sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süp hoşgeldin ya nerelerdesin işler birikti eski de olsan iş görüyodun daha işimiz bitmedi bide bizim okula gelsende ayağımın altındakileri toptan süpürsen ne iyi olur
Haftaya buluşalım mı kızlar? Çabuk cevap yazın...İşimizi gücümüzü ona göre ayarlayalım.
bende ösledim herkesii şutarafagittibuluşalım artık yaaaa:çok üzgünüm:ama nerde:uhm:
hoşgeldin tiviticim...serserim nasılsın..bahar yağmuru bi taşınamadın gitti yılan hikayesine döndü iyice valla.bide bize diyosun uğramıyosunuz diyea.s sen de hiç uğramıyosunnnnnÇok üzgünüm çoook bu ressamı göreniniz var mıfisfisfisacaba boyalarının içine mi düştülaelaelaelaelaehiç uğramıyo da...
selam anuşkacımmmmmmm
bak bende geldim denizli topicine
bende 3 yıldır denizlide oturuyorum karamanda
aslen balıkesirliyim
eşim asker olduğu için burdayız....
Beni özlemedin mi? Buluşalım diye kendimi paraladım günlerdir.
Haftaya cumartesi boş musun?
Merhabalar hepinize; buluşma olursa bende gelirim siz yeri kararlaştırın. Ben pek giremedim buraya çünkiii kızım gözümü tırnağıyla çizdi gözüm 4 gün kapalı kaldı dün açtılar bantı ama hala acıyo:)) Allahım hiç kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor.Neyseki şimdi iyiyim.Hepinizi çokkk öpüyorum kendinize iyi bakın
Merhaba arkadaşlar...
ressamcım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın canım..:1hug:
Merhabalar hepinize; buluşma olursa bende gelirim siz yeri kararlaştırın. Ben pek giremedim buraya çünkiii kızım gözümü tırnağıyla çizdi gözüm 4 gün kapalı kaldı dün açtılar bantı ama hala acıyo:)) Allahım hiç kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor.Neyseki şimdi iyiyim.Hepinizi çokkk öpüyorum kendinize iyi bakın
Merhaba arkadaşlar...
ressamcım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın canım..:1hug:
Merhaba arkadaşlar.
Ben kk da yeni sayılırım. Denizlili olmasamda Denizli'de oturuyorum. Sizlerle hiç yazışmadık ama tanışmayı isterim.
Bu arada ressam arkadaşıma geçmiş olsun diyorum.
ösledim ösledim hiç öslemezmiyiiiimmmm, ama şu aralar buluşabileceğimi pek sanmıyorum ya anuşkacım..başım çok kalabalık pek keyfim de yok bi yere çıkmak istamiyo canım:çok üzgünüm: