Denizli///20

al al :dilcikar::dilcikar:ben de antika olaraktan müzedeki yerimi alayim:tomato::tomato:kacma diyom sana

süp hoşgeldin ya nerelerdesin işler birikti eski de olsan iş görüyodun daha işimiz bitmedi bide bizim okula gelsende ayağımın altındakileri toptan süpürsen ne iyi olur

Haftaya buluşalım mı kızlar? Çabuk cevap yazın...İşimizi gücümüzü ona göre ayarlayalım.

slm hemseriler yalnizliktan bunaldim ya burda:a015:insallah sizler iyisinzdir.uzakta olmak bazen ne kadar zor oluyo

bende ösledim herkesii şutarafagittibuluşalım artık yaaaa:çok üzgünüm:ama nerde:uhm:

Ben herkese uygun olabilecek bir yer arayışındayım Serserim. Bulur bulmaz da söyleyeceğim sana. Ama tek sana ve topiğe uğrayanlara. Bazıları iyice unuttular bizi...:kızgın:

selam anuşkacımmmmmmm
bak bende geldim denizli topicine
bende 3 yıldır denizlide oturuyorum karamanda
aslen balıkesirliyim
eşim asker olduğu için burdayız....

hoşgeldin tiviticim...serserim nasılsın..bahar yağmuru bi taşınamadın gitti yılan hikayesine döndü iyice valla.bide bize diyosun uğramıyosunuz diyea.s sen de hiç uğramıyosunnnnnÇok üzgünüm çoook bu ressamı göreniniz var mıfisfisfisacaba boyalarının içine mi düştülaelaelaelaelaehiç uğramıyo da...

hoşgeldin tiviticim...serserim nasılsın..bahar yağmuru bi taşınamadın gitti yılan hikayesine döndü iyice valla.bide bize diyosun uğramıyosunuz diyea.s sen de hiç uğramıyosunnnnnÇok üzgünüm çoook bu ressamı göreniniz var mıfisfisfisacaba boyalarının içine mi düştülaelaelaelaelaehiç uğramıyo da...

Beni özlemedin mi? Buluşalım diye kendimi paraladım günlerdir.
Haftaya cumartesi boş musun?

selam anuşkacımmmmmmm
bak bende geldim denizli topicine
bende 3 yıldır denizlide oturuyorum karamanda
aslen balıkesirliyim
eşim asker olduğu için burdayız....

Hoşgeldin canım. Denizli Ailesinin büyüdüğünü görmek çok güzel. Ben de haftaya buluşalım diyordum, ne dersin?

merhaba arkadaslar sizin adiniza sevindim bakalim bir gün bende tanisabilecekmiyim sizlerle?? resimlerinizi de koyarsaniz görürüz.bekliyorum.

Merhabalar hepinize; buluşma olursa bende gelirim siz yeri kararlaştırın. Ben pek giremedim buraya çünkiii kızım gözümü tırnağıyla çizdi gözüm 4 gün kapalı kaldı dün açtılar bantı ama hala acıyo:)) Allahım hiç kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor.Neyseki şimdi iyiyim.Hepinizi çokkk öpüyorum kendinize iyi bakın

Merhabalar hepinize; buluşma olursa bende gelirim siz yeri kararlaştırın. Ben pek giremedim buraya çünkiii kızım gözümü tırnağıyla çizdi gözüm 4 gün kapalı kaldı dün açtılar bantı ama hala acıyo:)) Allahım hiç kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor.Neyseki şimdi iyiyim.Hepinizi çokkk öpüyorum kendinize iyi bakın

Merhaba arkadaşlar...
ressamcım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın canım..:1hug:

Merhaba arkadaşlar.
Ben kk da yeni sayılırım. Denizlili olmasamda Denizli'de oturuyorum. Sizlerle hiç yazışmadık ama tanışmayı isterim.
Bu arada ressam arkadaşıma geçmiş olsun diyorum.

resamcigim sana büyük gecmisler olsun......amin canim göz diger organlar gibi degil hassas neyse gecmis olsun...Şeniza.s.

Merhaba arkadaşlar...
ressamcım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın canım..:1hug:

dag cicegim sanada merhaba sen de denizlilimisin???? yoksa ben mi sana dikkat etmedim???? ama hergün yeni birini tanimak cok güzel iyi bak kendine canima.s.Şeniz

Merhaba arkadaşlar.
Ben kk da yeni sayılırım. Denizlili olmasamda Denizli'de oturuyorum. Sizlerle hiç yazışmadık ama tanışmayı isterim.
Bu arada ressam arkadaşıma geçmiş olsun diyorum.

merhaba yeni arkadasim demek sende denizlidesin cok sevindim hos geldin bur bi öpem seniŞeniz dün tanisdik azcik simdi daha sevdim seni dur bi da öpcemŞeniz

ösledim ösledim hiç öslemezmiyiiiimmmm, ama şu aralar buluşabileceğimi pek sanmıyorum ya anuşkacım..başım çok kalabalık pek keyfim de yok bi yere çıkmak istamiyo canım:çok üzgünüm:

gelme sen kapan eve belki psiklojin düselir dimi:1closedeyes:

gel de öpim yaaaŞenizsarılalım gell..gelll..gel....:asigim:

a.s.ŞenizŞeniz:1hug::asigim::1rolleyes:
imza:güççük serserinnn:roflol:

X