• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Denizli///20

merhaba meslekdaşımŞeniziyi değilim meslekdaş dişim çok ağrıyoo:çok üzgünüm:cumayı bekliyorum antibiyotiğim bitince kanal tedavisine başlayacak dr..sen nasılsın..bayramdan sonra geleceksin dimi buluşmayayerimseniben

gelirim tabi ama ben daha çok yeni üyeyim ve kimseyi tanımıyorum canım zannedersem çokd afazl ayazışılmıyo burda arada bir takip ediyorum ama şimdi anca senle yazışabiliyorum canım

evet merkezdeyim tatlıma.sbu sayfa evet çok fazla sohbet için kullanılmıyo selam veriyoruz buluşma tarihlerini falan yazıyoruz.. aslında her an denk gelmiyoruz o yüzden..sen yeniysen siteyi incele bakalım genelde herkesin daha fazla takıldığı yerler oluyor ben diyet gruplarındayım meselayerimseniben

tatlım o anda senin yazdığın yerde kimse yoksa gelince yazdığını okuyunca cevap verir...sürekli yazılan bi yer hangi konuda arıyosunki ?site bölüm bölüm... ama ilk başta mini sohbet var oraya bi göz at istersen..

iyi sayılırımfisfisfisevet bayramdan sonra nasip olursa eğer buluşacağız hem yeni gelen arkadaşlarda olacak:teytey:inşallah yazın gelirsiniz baharla o zamanda buluşuruzŞeniz
insallah tanisiriz bende cok merak ediyom sizleri...:uhm:
bulusursaniz resimleri yayinlarken mutlaka verin ama........

serserim size iyi bulusmalar.:teytey:...hepinizi kucaaaaak dolusu öpüyorummm ..Şeniz..ölmez sag olursak belki yazda tanisiriz sizlen.... artik kismet:çok üzgünüm:kim öle kimkala yaza:uhm:sonra görüsürüz canimŞeniz

cnm baharım ev aldığını bilmiyordum hayırlı olsun bitanem güle güle otur cnm çok sevindim öptüm

Back