- Konu Sahibi fatosfirat
-
merabayın gızlar, nişliyonuz baken, ben de denizliliyin, heç de bigünden bi güne aklıma gelmedi hura bi yazı yazem deye, naaahaa bene, eşşeklik etmişin, neyse gari nasip bugüneymiş :)) kızlarr ben de denizliliyim, hemi de çallı, bugüne gada heç bi buluşma günü ayarlamamışınız heralda, eğer ayarleycek olursanız haberim olsun emi, saygılar sevgiler, hepinizi gocamaaaaannn öpüveriyon gari :=))
merabayın gızlar, nişliyonuz baken, ben de denizliliyin, heç de bigünden bi güne aklıma gelmedi hura bi yazı yazem deye, naaahaa bene, eşşeklik etmişin, neyse gari nasip bugüneymiş :)) kızlarr ben de denizliliyim, hemi de çallı, bugüne gada heç bi buluşma günü ayarlamamışınız heralda, eğer ayarleycek olursanız haberim olsun emi, saygılar sevgiler, hepinizi gocamaaaaannn öpüveriyon gari :=))
selam herkese bende denizliliyim ve denizlide oturuyorum yerimseniben
hos geldin hadi bi öpüvü gari bakam:1hug:a.s./FONT]
Hoşgeldin İbolya. Biz daha önce 3 kez buluştuk. Ama tüm Denizlililer katılamadı. İnşallah herkesin katılabileceği geniş bir buluşma daha yapacağız. Büyük olasılıkla bayramdan sonra olur.
Sevgiler...
anuşkacum datlum gülüm balum, buluşma yeri ayarlarsanız ve eğer benim içün de allah işi karışmazsa ben mutlaka gelirim, yanlız bursalı afetlerin buluşmasındaki gibi bürek çürek yimem, diyetteyim, ben kuru şekersiz bi çay içerim artıkın napiyimmmmmm :çok üzgünüm: gelme olasılığım %99 dur bilgilerinize yerimseniben
Hoşgeldin İbolya. Biz daha önce 3 kez buluştuk. Ama tüm Denizlililer katılamadı. İnşallah herkesin katılabileceği geniş bir buluşma daha yapacağız. Büyük olasılıkla bayramdan sonra olur.
Sevgiler...
anuşkacum datlum gülüm balum, buluşma yeri ayarlarsanız ve eğer benim içün de allah işi karışmazsa ben mutlaka gelirim, yanlız bursalı afetlerin buluşmasındaki gibi bürek çürek yimem, diyetteyim, ben kuru şekersiz bi çay içerim artıkın napiyimmmmmm :çok üzgünüm: gelme olasılığım %99 dur bilgilerinize yerimseniben
bende gelmek istiyorum mutlaka haberim olsunn
bende gelmek isterim. beni de haberdar edin lütfen..
Tamam kızlar. Büyük olasılıkla bayramdan sonra bir haftasonu buluşuruz. Buradan veya özel mesajla hepinize ulaşırım, merak etmeyin. Belki İzmir'den de konuklarımız olabilir. Her türlü sürprize hazırlıklı olun...
:teytey::dance:
:1hug:a.s.bende gelmek istiyorum mutlaka haberim olsunn
:1hug:bende gelmek isterim. beni de haberdar edin lütfen..
denizli ahhh denizli üniversite yıllarımın geçtiği güzide şehir
senağlamasenağlamaTamam kızlar. Büyük olasılıkla bayramdan sonra bir haftasonu buluşuruz. Buradan veya özel mesajla hepinize ulaşırım, merak etmeyin. Belki İzmir'den de konuklarımız olabilir. Her türlü sürprize hazırlıklı olun...
Şenizinsallah hüzün gözlüm ben hepinizi cok merak ediyorum:uhm::1hug:kısssslar napıyonuz,ben hep aynı.pek giremiyorumda son zamanlarda.aslında daha çok vaktim var ama şimdi de müsait olamıyorum..ressamım hayırsız arkadaşım geçmiş olsunŞeniza.s..senden de bir telefon bekledim ama gelmedi, ne diyeyim canın sağolsun.anuşkacım,serserim,baharyağmurum,saçaklı süpürgem,ibolyam,dağçiçeğim ve denizlinin diğer güzelleri hepinizi çoook öpüyorum,yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler.inşallah şöööööle kocaman bir buluşma yaparız da hepinizi görürüm.bu arada, buluşmayı teras parkta yapalım arkadaşlar..üst kattaki kafelerde.yer aramayın buralar güzel.kendinize iyi bakın..
resimlerinizi sabirsizlikla beklicem.......
:1hug:kısssslar napıyonuz,ben hep aynı.pek giremiyorumda son zamanlarda.aslında daha çok vaktim var ama şimdi de müsait olamıyorum..ressamım hayırsız arkadaşım geçmiş olsunŞeniza.s..senden de bir telefon bekledim ama gelmedi, ne diyeyim canın sağolsun.anuşkacım,serserim,baharyağmurum,saçaklı süpürgem,ibolyam,dağçiçeğim ve denizlinin diğer güzelleri hepinizi çoook öpüyorum,yeni gelen arkadaşlarda aramıza hoşgelmişler.inşallah şöööööle kocaman bir buluşma yaparız da hepinizi görürüm.bu arada, buluşmayı teras parkta yapalım arkadaşlar..üst kattaki kafelerde.yer aramayın buralar güzel.kendinize iyi bakın..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?