Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım büyüdük,kocomaaan olduk:))..tam 4,5 aylık oldular ama erken doğumla tabii..canım senin çizelgen yok,ne kadar kaldı doğuma?
demek 36.haftadasın,süperrr:)..doğuma çok az kalmış.artık İnşallah korkmana gerek yok..canım kızını kucağına aldığında bütün o acıları sanki başkası yaşamış gibi hissedeceksin..dünyada sadece sen ve o varmış gibi:)
isim falan düşündünüz mü?
cnsn demek az kaldı seninde doğumuna riski atlatmışsınn ne güzell..kızın sağlıcakla gelsin inşş...bencede kızın ne kadar anne karnında durursa o kadar iiyidir tabi bir sakıncası yoksa..dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun..
firdos sen nasılsın bebişler nasıll??oğulların 1 ay içinde kaç kilo alıyordu??
bu arada benimde kızım nerdeyse 2 buçuk aylık olduu...birde bişey sorucam verem aşısını 2.aydamı yaptırdın 3.aydamı??normalde 2.aşı veremmiş.ama dr yine hepatitbe aşısı yaptı..3.ayda verem yaparız dedi.organları daha yeni yeni gelişiyor dedi..
bebişin karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi canım..demek ARYA,çok güzel bir isim..çok beğendim..
bugün tam 5 aylık oldu minik kelebeklerim..annem sizi seviyorum..
cnsn kızımın bir sorunu yok allaha şükürler olsun..snin kızın kaç kilo oldu bu haftaya geldiğine göre bayağı büyümüştür.
benim kızımda geçen ay 1 kilo aldı.15 gün önce 3 kiloydu yarın kilosunu tartmak için hastaneye gidicez bakalım kaç kilo almış...senin çocuklar benim kızımdan daha az yatmış hastanede..35 gün felan kalmıştı kızım..ama benim kızımında kilo alması bekleniyordu.senin çocuklar daha çabuk kilo almış demekki firdos..