rachel merhaba;
cok gecmiş olsun öncelikle .mutlu olmam ve soylediklerim icimi rahatlattı.implanti nereden ve nasıl koydular?ben hala karar veremedim(
kızlar selamm epeydir yazmıyordum ama dün başıma gelen olayı paylaşmak istedim sizinleee a.s
erkek arkadaşım ilk defa dün gögüslerimi gördü dokundu filan, ama hiç anlamadı protez olduğunu, izlerden bile anlamadı (baya silikleşti gerçi izler artık) :dance: ben de o anlayana kadar soylememeyi düşünüyorum ama çok sevindim gerçekten, demek ki baya doğala yakın olmuşlar şakkıdı
iyi ki ama iyi kiii yaptırmışım arkadaşlar gerçekten hayatımda verdiğim en doğru kararlardan biriymiş :hooray:
implantı kas altından koydular. benimki yuvarlak olandan ve 275 cc ama benim boyum filan da var (1.73) oyle olunca aslında daha da büyük olabilirmiş, tabi eski haline göre çok çok iyi :)
Slm kızlar birşey sormak istiyorum.
Göğsün koltuk alyı kısmında silikonu hissediyormusunuz?
Ben sağ tarafta bunu hissediyorum hiç hoşuma gitmiyor. Sizdede varmı böyle bir sorun????
Sevgler
ben belli bir süre hissetmiştim,koltuk altında protezin varlığını ancak,artık,tamamı ile baskı uygulasan dahi bulamıyorum,ama benim 9 ay oldu... senin de belli bir süre sonra tamamı ile kaybolacaktır varlığı merak etme canım
slm çok tşk. bu konu gerçekten sinirimi bozuyor.
galiba her şey bir süreç. artık sorun çıkmaz dedikçe birşeyler çıkınca ansan geriliyor. tşk.
sevgiler
zamanla geçicek bişey bu merak etme.. ben ilk protezi hissettiğimde o kadar korkmuştum ki..protezi kaydırdım sanmıştım,çünkü elime geliyordu,hemen doktorumu aramıştım..ama şimdi hiç bişey hissetmiyorsun,her şey zamanla yerine geliyo merak etme.. 1 sene olduğunda senin kendi gögsünden bi farkı olmayacak
gözünaydın ve geçmiş olsun canım öncelikle yerimseniben
ben bekarım ama göğüslerim küçücük sönmüş balon gibiler kaydirigubbakcemile3
75 bedeni zor dolduryrm
senin ameliyat ağrılı geçmş ben napsam ki CADIARZU
arkadaslar benim sormak istedigim, silikon ile goguslerimi buyutmek istiyorum yazılanları tek tek okudum, malum onumuz yaz ben diyelimki mayıs sonu haziran bası gibi amelyat olursam eger 9 temmuzda tatile cikicam sorun yasarmıyım yani iyilesme sureci nedir yuzme deniz suyu ve gunes sakıncalı olabilirmi? cevaplarınızı bekliyorum tesekkurler
kızlar göğüsümü büyüttüm ama acayip ağrım var sırtımda cok ağrıyo gercekten cok zormuş..
slm ne kadar oldu ameliyat olalı?
ilk zamanlar normal ama sonra geçmesi lazım. çok geçmiş olsun. sevgiler
pazar gunu oldum hala gecmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?