DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

slm canım daha çok yeni biraz sabret herşey yoluna hızla girecek.
başından geçen herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor.
iyi haberlerini beklerim sevgiler

evet bugun 6.cu gunum gayet ıyıyım 4 cu gunden sonra rahatladım hele kı bugun bayag bı ayaklandım kendı kendıme yatıp kalkabılıyorum ne kadar zorlansamda yanlız hala cok sısler ve gergınlık hıssı hala var benım kas ustu olmasına ragmen cok zor getctı sanırım bunun nedenı protezın buyuklugu 375 cc protezım ayrıca vaktınden once de regl oldum bu da cok normalmıs gogusler sısınce yenı yenı kabullenmeye baslıyorum protezı ılk zamanlar cok yadırgadım helekı agrında olunca cıkartırmak bıle gecıyor aklından ama sılıkonlarımla mutlu olacagımı bılıyorum belkı herkesın aksıne keske bıraz daha kucuk olsalardı dıyebılırım :)))

çok geçmiş olsun bu sıkıntılar 3. hafta bir anda hepsi geçecek ve keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin.
büyüklük konusuda eğer vücut yapın müsaitse çok büyük olmamıştır.
ben 49kg 1.60 boydayım 245cc kondu normal oldu.
sevgiler

merhaba kızlar.HEPİNİZE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE.ben de iki hafta sonra olmayı düşünüyorum ameliyat.henüz doktorum belli değil.size bazı sorularım olcak, benim ameliyattan sonra maksimum bi buçuk haftam var.toplayabilir miyim bu sürede kendimi?daha sonra günlük hayatıma normal bi şekilde devam edebilir miyim?(bir de ağrı çekmeniz beni çok korkuttu umarım çok dayanılmayacak bi ağrı değildir:kedi:)

Son düzenleme:

ben 10. günde işe başladım ve hiçbişeyden kendimi sakınmadım ve benden istenilen herşeyi yapmak zorunda kaldım çünkü işyerinde kimsenim haberi yoktu.10 gün bence yeterli olur gibi geliyo,ama tabi bu olduğun tekniğe göre de farklılaşır,bana kas zarı altına yerleştirildi,ama kas altı olan bi arkadaşım benden daha çabuk toparladı kendisini,bu kişinin kendisine güvenmesi ile de ilgili..eğer kendinizi hasta konumua sokarsanız bir türlü acılar geçmez,ağrıalr bitmez sürekli kendinizi dinlersiniz,ben ameliyattan çıktığımda ağrım sızım yoktu,hatta o kadar iyiydim ki ameliyatın ertesi günü evime gelip kıyafet bile denemiştim,ama yapmamak gerekiyormuş,benim ağrılarım 2. günden sonra başladı,haftasında daha iyiydim,kısacası kollarını zorlamadığın sürece seni zorlayacak 3 gün olur onun dışında hızla iyileşir ve işine dönebilrisin bence

arkadaşlar merhaba benim amelyatımın 3.günü ağrılarım baya azaldı yarında kontrolüm var fakat bişey danışmak istiyorum size gögüslerim çok şiş hemde baya ayrık gözüküyor gözüme doktoruma danıştım zamanla şişlerin inip birbirine yaklaşıcaklar diyor bu konuda bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim .bilmiyorumkismile

hastalık hastası biri değilimdir pek,böyle diyorum ama bu zamana kadar ciddi bi sorunum olmadı benim hani doğum yapan doğum sancısıyla burun ameliyatı olan onunla karşılaştırır ya benim öyle bir deneyemim olmadı hiç,ancak adet sancısıyla kıyaslayabiliyorum :) adet sancısı da canımı okuyor,ne tür bi ağrı olduğunu bilmediğimden korkuyorum açıkçası,çevreye belli etmemek de cabası.

ama ameliyattan vazgeçtiğim olmadı hiç.

peki ne kadar süre sonra iniyor şişlikler?ben bu yazı gözden çıkarmalı mıyım
çok mu belli eder kendini bi ay sonra bikini giysem :S

SLM benim kas altı ve 4. gün işe başladım. elbette tam ağrısız değildi ama kimsenin farkına varmadan 1 haftalık ağrılı bölümü atlattım.
ilk 3 gün çok sıkıntılı ancak sonra her geçen gün hıla ağrılardan kurtuluyorsun.
tamamen sıkıntısız duruma 3. hafta gelebildim.şimdiden hayırlı olsun sevgiler

bazı arkadaşlar hiç ağrı yaşamıyor.
forumu takip ettiğim kadarıyla en ağrılı süreci ben geçirmişim sanırım. şişlik konusu kısa sürüyor yani bikinini rahat rahat giyersin ancak yüzme konusu biraz zaman ister mümkün olduğuca kollarını zorlamaman gerekir. ağrılarda dediğim gibi en geç 3 hafta sonra geçecektir. birde iz konusu var güneşden koruman gerek. sevgiler

kollarımı hareket ettirdiğim zamanki ağrılar mühim değil ona dikkat ederim arasıra olursa katlanırım ama sizin anlattığınız ilk ameliyattan çıktığınızdaki ağrılar var ya iyi dayanmışsın gerçekten çok iyi dayanmışsınız benim de olursa nasıl tahammül edicem bilemiyorum..

şişliklerin kısa sürede inmesine çok sevindim..
iz konusuna da dikkat ederim yüksek faktörlü kremle..:bbo::bbo:

SLM olumlu düşümcelerin güzel ancak kollarını kullanma konusu senin canının yanmasıyla alakalı değil kollarını zorladığın zaman kaslar kasılıp protezde kaymaya sebep oluyor. geneldede yukarı çekme oluyor. o açıdan kollarını zorlamaman gerekiyor. umarım herşey gönlünce olur.
sevgiler

ona da dikkat ederim tabii ben daha çok ağrısından korktuğum için

çok az kaldı ben daha bi şey belirlemedim kızlar,inşallah seçeceğim doktor hemen yapamayız önümüzdeki aya falan gibi bişey demez bi iki güne verebilir randevuyu :S

Merhabaa sana da şimdiden büyük geçmi olsun canım. Eğer kas zarı altı olursan ameliyatını bu sürede kendini toparlarsın. Tabi benim ağrım yok diyip kendini çok yormamak kaydıyla.
Kendine çok çok iyi bakarsan 3.gün hadi garanti olsun 4-5.gün eski haline nazaran biraz daha ağır olursun ama kendine gelmiş olursun canımcım. Yaptıracağın yöntem önemli.

teşekkür ederim:kedi: kas zarı altına olcak heyecanla bekliyorum

slm kesinlikle doktor seçimini iyi yap. bazı doktolar hiç sıkıntısız yapıyor ameliyatı.
forumu bir gözden geçir muhakkak sana yardımcı olacaktır. ameliyattan çıkıp arabasını kendi kullamarak evine dönenler var (MIŞ) eğer doğruysa.
ama yardımcı olur sana şimdiden kolay gelsin.
iyi haberlerini bekliyorum
sevgiler

bu arada yanınıza her ihtimal karşı refakatçi mutlaka ayarlayın.
benim gibi olursa kesinlikle gerekecek.
sevgiler

annem gelecek.ayy öleceğim heyecandan eyvahedigeldismile

SLM seni gayet iyi anlıyorum bende son günler heyecandan uyuyamıyordum bile.
ancak herşey kadar hızlı olup bitiyorki anlamıyorsun bile. ilk zamanlar 7 gün oldu yok 1 ay oldu derken şimdi neredeyse 10 ay oldu ve işin en güzel yanı sanki hep böyleymişlr gibi hissediyorum. sabırsızlıkla bikini giymeyi bekliyorum.
allah yardımcın olsun içini rahat tut her şey yoluna girecek. yaptırıpda pişman olanını hiç duymadım.
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…