slm canım daha çok yeni biraz sabret herşey yoluna hızla girecek.
başından geçen herkes hemen hemen aynı şeyleri yaşıyor.
iyi haberlerini beklerim sevgiler
evet bugun 6.cu gunum gayet ıyıyım 4 cu gunden sonra rahatladım hele kı bugun bayag bı ayaklandım kendı kendıme yatıp kalkabılıyorum ne kadar zorlansamda yanlız hala cok sısler ve gergınlık hıssı hala var benım kas ustu olmasına ragmen cok zor getctı sanırım bunun nedenı protezın buyuklugu 375 cc protezım ayrıca vaktınden once de regl oldum bu da cok normalmıs gogusler sısınce yenı yenı kabullenmeye baslıyorum protezı ılk zamanlar cok yadırgadım helekı agrında olunca cıkartırmak bıle gecıyor aklından ama sılıkonlarımla mutlu olacagımı bılıyorum belkı herkesın aksıne keske bıraz daha kucuk olsalardı dıyebılırım :)))
merhaba kızlar.HEPİNİZE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE.ben de iki hafta sonra olmayı düşünüyorum ameliyat.henüz doktorum belli değil.size bazı sorularım olcak, benim ameliyattan sonra maksimum bi buçuk haftam var.toplayabilir miyim bu sürede kendimi?daha sonra günlük hayatıma normal bi şekilde devam edebilir miyim?(bir de ağrı çekmeniz beni çok korkuttu umarım çok dayanılmayacak bi ağrı değildir:kedi:)
ben 10. günde işe başladım ve hiçbişeyden kendimi sakınmadım ve benden istenilen herşeyi yapmak zorunda kaldım çünkü işyerinde kimsenim haberi yoktu.10 gün bence yeterli olur gibi geliyo,ama tabi bu olduğun tekniğe göre de farklılaşır,bana kas zarı altına yerleştirildi,ama kas altı olan bi arkadaşım benden daha çabuk toparladı kendisini,bu kişinin kendisine güvenmesi ile de ilgili..eğer kendinizi hasta konumua sokarsanız bir türlü acılar geçmez,ağrıalr bitmez sürekli kendinizi dinlersiniz,ben ameliyattan çıktığımda ağrım sızım yoktu,hatta o kadar iyiydim ki ameliyatın ertesi günü evime gelip kıyafet bile denemiştim,ama yapmamak gerekiyormuş,benim ağrılarım 2. günden sonra başladı,haftasında daha iyiydim,kısacası kollarını zorlamadığın sürece seni zorlayacak 3 gün olur onun dışında hızla iyileşir ve işine dönebilrisin bence
merhaba kızlar.HEPİNİZE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE.ben de iki hafta sonra olmayı düşünüyorum ameliyat.henüz doktorum belli değil.size bazı sorularım olcak, benim ameliyattan sonra maksimum bi buçuk haftam var.toplayabilir miyim bu sürede kendimi?daha sonra günlük hayatıma normal bi şekilde devam edebilir miyim?(bir de ağrı çekmeniz beni çok korkuttu umarım çok dayanılmayacak bi ağrı değildir:kedi:)
hastalık hastası biri değilimdir pek,böyle diyorum ama bu zamana kadar ciddi bi sorunum olmadı benim hani doğum yapan doğum sancısıyla burun ameliyatı olan onunla karşılaştırır ya benim öyle bir deneyemim olmadı hiç,ancak adet sancısıyla kıyaslayabiliyorum :) adet sancısı da canımı okuyor,ne tür bi ağrı olduğunu bilmediğimden korkuyorum açıkçası,çevreye belli etmemek de cabası.
ama ameliyattan vazgeçtiğim olmadı hiç.
peki ne kadar süre sonra iniyor şişlikler?ben bu yazı gözden çıkarmalı mıyım
çok mu belli eder kendini bi ay sonra bikini giysem :S
bazı arkadaşlar hiç ağrı yaşamıyor.
forumu takip ettiğim kadarıyla en ağrılı süreci ben geçirmişim sanırım. şişlik konusu kısa sürüyor yani bikinini rahat rahat giyersin ancak yüzme konusu biraz zaman ister mümkün olduğuca kollarını zorlamaman gerekir. ağrılarda dediğim gibi en geç 3 hafta sonra geçecektir. birde iz konusu var güneşden koruman gerek. sevgiler
kollarımı hareket ettirdiğim zamanki ağrılar mühim değil ona dikkat ederim arasıra olursa katlanırım ama sizin anlattığınız ilk ameliyattan çıktığınızdaki ağrılar var ya iyi dayanmışsın gerçekten çok iyi dayanmışsınız benim de olursa nasıl tahammül edicem bilemiyorum..
şişliklerin kısa sürede inmesine çok sevindim..
iz konusuna da dikkat ederim yüksek faktörlü kremle..:bbo::bbo:
e süper o zaman :)) o zaman hayırlısııı olsunn hakkındaa bayanssulusmile
bu arada yanınıza her ihtimal karşı refakatçi mutlaka ayarlayın.
benim gibi olursa kesinlikle gerekecek.
sevgiler
annem gelecek.ayy öleceğim heyecandan eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?