Denizcim tabi hentbol oynamaya başlayamam daha zaten istesem de o kadar kullanamam kollarımı ama normal spor yapsam da mı kayma olabilir onu mu diyorsun tam anlamadım.
sadece antrenmanlara katılayım artık diyorum kol hareketleri hariç kardiyo yani ama o da mı kayma yapabilir bilmiyorumkismile
ya o zaman bizim her zaman göğüs kaslarından dolayı yukarı kayma riskimiz mi olacak ya mafoldumben
Sizin niye bu kadar acılı ve zor olmuş anlayamadım. Ameliyatınızda çok uzun sürmüş bnm ameliyatım yarım saatte bitti. Uyandığımda sadece üzerimde bir ağırlık vardı ve 2 saat içinde hemşirenin yardımıyla tuvalete gittim yere bakarsam kusacağım sölendi o yüzden ileri bakarak tuvalete girdim çıktım kendi başıma. O gün akşamda taburcu oldum hastanede kalmadım 2 hafta zorlandım sadece sırtüstü yatmaktan belim ağrıdı o kdr ama 2 hafta içinde dikişlerim alındığında çok rahatladım.:dance:
selam canım ankara da oldugun hastane ve doktor adı? ve memnunmusun? maşallah 4 günde banyo yapman gayet iyi moral buluyoruz bu tür olumlu gelişme ve sözlerden opuyorumnanaktan kesi yerin nerden canım? tekrar çok çok geçmiş olsun kurtulmuşsun zamanın da sen de bizim gibi olsam mı olmasam mı duygusuna kapılmışsındır. ameliyat önce ve sonrasını anlatırmısın? sporcu sütyeni ile birlikte esortman mı yoksa pijama mı götürdünbunları bile düşünüyoruz yaaaasenağlama
Murat Emiroğlu yaptı ameliyatımı, 10 gün oldu ve gayet iyi gidiyor. Üzerine yatabileceğimi bile söyledi. Öncesinde ve ameliyat sonrası ilk günlerde tedirginliklerim vardı ama geçti gitti çok şükür. Hiç pişman olmadığım gibi hayatımla ilgili verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Ben almadım südyeni ama doktorum sipariş etmiş ve ameliyat sonrası üzerimdeydi. Sizi sıcak tutacak bol ve kolay giyilebilecek herhangi bir üst olabilir. 1 hafta kabanımı bile giyemedim çünkü dar ve kolları havaya kaldırmamak gerekiyor bu süreçte. Şimdi gayet iyiyim, hiç bir komplikasyon yok. Dikiş yerleri bir kaç haftaya kadar kaybolacakmış. Ufak tefek şişlikler vardı başlarda onlar da geçti :) daha da iyi olacak. şiddetle tavsiye ederim. Ama uygun klinik koşullarıyla...
canım hiç tedirgin olma gayet rahat ol sonrasını düşün keşke bu kadar beklemeseymişim dersin inş bizler gibi. ilk gün sıkıntı yaşarsın ama üçüncü günden sonra inanılmaz rahatlarsın. adresimi yazmıştım canım eklememişsin.Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim... daha bir cesaretleniyorum sizlerin yorumları ile. bu pazartesi gidiyorum ve inşallah salıya ameliyat oluyorum... duanızı esirgemeyin ne olur...senağlama
canım hiç tedirgin olma gayet rahat ol sonrasını düşün keşke bu kadar beklemeseymişim dersin inş bizler gibi. ilk gün sıkıntı yaşarsın ama üçüncü günden sonra inanılmaz rahatlarsın. adresimi yazmıştım canım eklememişsin.
Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim... daha bir cesaretleniyorum sizlerin yorumları ile. bu pazartesi gidiyorum ve inşallah salıya ameliyat oluyorum... duanızı esirgemeyin ne olur...senağlama
canım ben kabul ettim seni. benim yanımda eşim kaldı hastanede ilgi çok güzel her yarım saatte bir hemşire yanında oluyo vıp katında yatırırlar seni özel ilgi görürsün ilk gün kendi başına hareket etmen çok zor muhakkak yardım alman gerekiyo kalkarken eger hiç kimse yoksa yanında kalabilcek muharrem beyin sekreteride kalır zaten hemşirelerede tembih edilir gerekirse odanda yanında bile kalırlar ilgiden memnun kalcagına eminim ben çok memnun kaldım canım ama eve geçtigin zaman ailen anlar canım ya kollarını bir kaç gün zor kullanırsın ne yapmayı düşünüyosun.teşekkür ederim canım . ekledim adresini sen kabul etmedin sanırım :) canözüm bim refakatcı sorunum var ailem bilmediği için kimsenin haberi olmadan gireceğim bu ameliyata. refakatcı olmadan daha mı zorlanırım çağ hastanesinde ilgi çok büyük deniyor ama sen dahaiyi bilirsin ilgileniyorlar mı? muharrem beyin sekreteri gerek yok sorn olmaz ben dahi ilgileniriz dedi moral verdi ama yine de sana sormak istedim
teşekkür ederim canım . ekledim adresini sen kabul etmedin sanırım :) canözüm bim refakatcı sorunum var ailem bilmediği için kimsenin haberi olmadan gireceğim bu ameliyata. refakatcı olmadan daha mı zorlanırım çağ hastanesinde ilgi çok büyük deniyor ama sen dahaiyi bilirsin ilgileniyorlar mı? muharrem beyin sekreteri gerek yok sorn olmaz ben dahi ilgileniriz dedi moral verdi ama yine de sana sormak istedim
KESİNLİKLE 2-3 gün ortadan kaybolmalısın. yoksa kesinlikle anlarlar. ilk günler ailen gibi yakının olanlarların anlamaması mümkün değil bence.
evet Allahtan yengemin haberi var yanıma gel sen ameliyatlıyken yanımda rahat edersin dedi.o yüzden de hastaneden çıkıp doğru 4 saatlik yolculuk yapacgım muharrem beyi aradım az önce. merak etme sanagüçlü bir iğne yaparız rahatca acı çekmeden yola çıkabilirsin dedi :) refakatcı sorununu da saoğolsun doktorum çözdü hemşirelrimize söylerim sana ekstradan özel ilgi dedi. sorunlar kalkıyo şimdiden hamdolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?