DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

canözüm aynı doktorun hastasıyız. muharrem beyin yaptıgı ameliyat sonucundan memnun kaldın mı? sorun vs yoktur inşallah! canım ben senden msn adresi istesem mümkün mü özelden yazıyorum ama msj hakkım dolmadığı için iletemiyorum da sana sormam gereken bazı sorularım olacak mümkün ise tabii

slm kızlar uzun zamandır giremedim siteye tatildeydim. demrenur canım yazıyorum özelden adresimi eklersin ben gayet memnunum hiç bi problem yaşamadım çok rahatım öptm canım.

SLM sanırım seni korkuttum ben kol kaslarını kullanımının kaymaya ebep olabileceğinden bahsettim.
ama normal kullanımda hiç bir sorun yok. senin alanın hentbol olduğu için dikkat etmelisin dedim. emin ol çok zorlamazsan bir sorun olmaz.rahat ol.
amacım seni korkutmak değil sadece dikkatli olmanı istedim
sevgiler

evet ne yazıkki hepsini yaşadım. ama forumda yazılanları okumuşsundur. kişiden kişiye ve doktordan doktora değişiyor. ben o şanssız bölümde olanlardanım.
sevgiler

yok denizcim korkutmadın merak etme opuyorumnanaktan

ya size bir sorum var kızlar ne zaman sporcu sütyenini bıraktınız siz?
balensiz normal yumuşak bir sütyen taksak olmaz mı ya? 3 haftayı geçti çoktan benim?

Son düzenleme:

Murat Emiroğlu yaptı ameliyatımı, 10 gün oldu ve gayet iyi gidiyor. Üzerine yatabileceğimi bile söyledi. Öncesinde ve ameliyat sonrası ilk günlerde tedirginliklerim vardı ama geçti gitti çok şükür. Hiç pişman olmadığım gibi hayatımla ilgili verdiğim en doğru kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Ben almadım südyeni ama doktorum sipariş etmiş ve ameliyat sonrası üzerimdeydi. Sizi sıcak tutacak bol ve kolay giyilebilecek herhangi bir üst olabilir. 1 hafta kabanımı bile giyemedim çünkü dar ve kolları havaya kaldırmamak gerekiyor bu süreçte. Şimdi gayet iyiyim, hiç bir komplikasyon yok. Dikiş yerleri bir kaç haftaya kadar kaybolacakmış. Ufak tefek şişlikler vardı başlarda onlar da geçti :) daha da iyi olacak. şiddetle tavsiye ederim. Ama uygun klinik koşullarıyla...

Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim... daha bir cesaretleniyorum sizlerin yorumları ile. bu pazartesi gidiyorum ve inşallah salıya ameliyat oluyorum... duanızı esirgemeyin ne olur...senağlama

Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim... daha bir cesaretleniyorum sizlerin yorumları ile. bu pazartesi gidiyorum ve inşallah salıya ameliyat oluyorum... duanızı esirgemeyin ne olur...senağlama
canım hiç tedirgin olma gayet rahat ol sonrasını düşün keşke bu kadar beklemeseymişim dersin inş bizler gibi. ilk gün sıkıntı yaşarsın ama üçüncü günden sonra inanılmaz rahatlarsın. adresimi yazmıştım canım eklememişsin.

teşekkür ederim canım . ekledim adresini sen kabul etmedin sanırım :) canözüm bim refakatcı sorunum var ailem bilmediği için kimsenin haberi olmadan gireceğim bu ameliyata. refakatcı olmadan daha mı zorlanırım çağ hastanesinde ilgi çok büyük deniyor ama sen dahaiyi bilirsin ilgileniyorlar mı? muharrem beyin sekreteri gerek yok sorn olmaz ben dahi ilgileniriz dedi moral verdi ama yine de sana sormak istedim

:) hiç endişelenme, bir hafta en fazla sıkıntı çekeceksin. sonra iki tane füzen olacak

SLM balenli çamaşırları sen kendini rahat hissettiğinde takabilirsin. buda yaklaşık 1 ayı buluyor. ama akşamları ahatlığı tercih ediyorsun.

sagol canım orta büyüklükte füze olsa da yeter :) kızlar tekrar soruyorum eşortman takımı iyi değil mi sonuçta hastane ortamı sıcak bir atmosfer olur. kimi önü düğmeli pijama diyo ve ben hastaneden çıktıgım gün yola çıkacagım sanırım güçlü bir ağrı kesici yapar öyle gönderirler beni.... en azından öyle sanıyorum

sevgili damrenur en azından çok yakın bir arkadaşını mutlaka yanında götür bence. çünkü kendin doğrulup yerinden kalkamayacaksın eve dönünce hastane değil sadece sorun olan. kolların zorlayacak yemek yerken bile belki bizim kadar zorlanmazsın ama sen yine de tedbirli ol.
birini mutlaka bul güvenebileceğin birinin göreceksin o kadar yardımı dokunacak ki.
önden açılabilen dar olmayan bir eşofman yeterli ben de öyle gittim.

Son düzenleme:
canım ben kabul ettim seni. benim yanımda eşim kaldı hastanede ilgi çok güzel her yarım saatte bir hemşire yanında oluyo vıp katında yatırırlar seni özel ilgi görürsün ilk gün kendi başına hareket etmen çok zor muhakkak yardım alman gerekiyo kalkarken eger hiç kimse yoksa yanında kalabilcek muharrem beyin sekreteride kalır zaten hemşirelerede tembih edilir gerekirse odanda yanında bile kalırlar ilgiden memnun kalcagına eminim ben çok memnun kaldım canım ama eve geçtigin zaman ailen anlar canım ya kollarını bir kaç gün zor kullanırsın ne yapmayı düşünüyosun.

canım bide evet kesinlikle önden fermuarlı olsun eşortman takımın vede çok kalın olmasın hastane çok sıcak oluyo bide kendi bedeninden büyük olsun ben ameliyat sonrası kendi eşortmanımın üstünü giyemedim dar geldi olmadı eşimin eşortmanının üstünü giydim:) bide kendim giyinemedim kollarımı kullanmaya cesaret edemedim doktorum giydirdi üstümü.

of kızlar offff ,Allah ben dahil herkesin yardımcısı olsun gözümüzü kapatıp açsak yeter o bile yeter acı agrının bile şuan önemi yok. canım bizimkilerden sadece yengemin haberi var idare edecek beni illa ben geleyim dedi en azından aklım sende kalmaz dedi ama kıyamam ki ona da :) çocukları var birde benle mi uğraşsın kadıncagız :) peki size bir soru daha malesef ben ameliyata girene kadar idare edeceksiniz artık napalım :) nişanlım 2 hafta sonra gelip seni görmek istiyorum diyo. sizce 2 haftaya agrı sızı kalır mı? kısacası anlar mı ameliyatlı halimi tam da olmasa az bir iyileşme olur mu?

canözüm sporcu sütyenini muharrem bey mi aldırıyo ben mi götürüyorum? bu konuda bana cesaret veren bilgilendiren ve duyarlı arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun... :)

Son düzenleme:

KESİNLİKLE 2-3 gün ortadan kaybolmalısın. yoksa kesinlikle anlarlar. ilk günler ailen gibi yakının olanlarların anlamaması mümkün değil bence.

KESİNLİKLE 2-3 gün ortadan kaybolmalısın. yoksa kesinlikle anlarlar. ilk günler ailen gibi yakının olanlarların anlamaması mümkün değil bence.

evet Allahtan yengemin haberi var yanıma gel sen ameliyatlıyken yanımda rahat edersin dedi.o yüzden de hastaneden çıkıp doğru 4 saatlik yolculuk yapacgım muharrem beyi aradım az önce. merak etme sanagüçlü bir iğne yaparız rahatca acı çekmeden yola çıkabilirsin dedi :) refakatcı sorununu da saoğolsun doktorum çözdü hemşirelrimize söylerim sana ekstradan özel ilgi dedi. sorunlar kalkıyo şimdiden hamdolsun :)

AMAN aman pek güzel. inşallah sonuna kadar herşey böyle kolay hallolur. herşey gönlünce olsun. sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…