DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

denizcim yaa ne güzel,demek senin izler belirsizleşti,benim 6ay doldu hala olduğu gibi duruyolar,kıpkırmızı kocamannnn (
bide ayrık benim göğüslerim yaaa,kızlar çok sinir oluyorummm
bide tam yumuşak değiller
6ayı dolduranlar sizin yumuşaklık normal meme kıvamındamı
benim nie böle yaa :sinifsinif:
bunların dısında görüntü kıyafetle süper tabiiiii

kızlar size tahlil söylerken sadece kan tahlili ile yapılıyo dimi tüm tahliller. yoksa röntgen falan için de tahlil istedi mi aydınlatırmısınız?

CANIM sadece biraz silikleşti ama kesi olduğu gibi belli.
yani şu an bakan ne ameliyatı olduğum aşikar ortada (ne yazıkki) banada 6. ayda geçer demişlerdi.
ben artık senesini bekliyorum.bilmiyorumkismile

DAMRENUR tahlil olarak kan tahlili ve ultrasona girdim ama bazı doktorlar memografi falanda çekiyormuş

sevgiler

slm 26 ocak 2010da silikon amelyatı gecirdim kas altına 230cc lik damla protez konuldu amelyatımı bursa acıbadem hastanesnde oldum 1 gece hastanede yattım inanılmaz agrılarım oldu kıpırdayamıyordum bandajların yapmış oldu baskıdan nefes bile alamıyordum göğüsleri yok denilecek kadar azdı o yuzdende olsa gerek baya sıkıntı oldu doktorum olabilcek en büyük boyutu koydunu söyledi 3 gun sonra agrılarım azaldı bandajlarım cıktı göğüslerimi görünce cok mutlu oldum:)bandajlarımı cıktı suan doktorumun taktıgı sütyeni kullanıyorum suan cok sert ve gerginler doktrum zamanla yumusucaklarını soledi...

ameliyat sonrası memede kapsül oluşan arkadaşlar varmı,kapsül oluştuğu nasıl anlaşılıyor.

bilen birileri acaba bu göğüs büyütme ameliyatı için en az kaç yaşında olmak gerektiğini söyleyebilir mi??:çok üzgünüm:

ameliyat sonrası memede kapsül oluşan arkadaşlar varmı,kapsül oluştuğu nasıl anlaşılıyor.

Slm kapsül oluştuğunda göğüs simetrisi bozulıp bir tarafa kaymaya başlıyormuş
ve çukurluklar oluşuyormuş bunu erken fark etmekte bir çözü değilmiş çünkü kapsüü durdurma şansı yokmuş.
sadece kapsüle sebep olan çeken kas ameliyatla kesilip çekme(kapsül) düzeltiliyormuş.
yani pek seimli bir durum değil.
ancak doktoruna kontrole gittiğinde o hemen simetri bozukluğunu anlıyor .
bazen çekme az olup operasyonsuz olduğugibi bırakmak sana bağlı. ama bozukluk çoksa operasyondan başka çare yok.

GodDeS bu ameliyatın yaşı yok sanırım çocuk yaşda yapmazlar. ama büyüklük sınırı yok.
ajda pekkan ve rahmetli aysel güreli düşünürsek estetikte hizmette sınır yok.:dance:
sevgiler

tesekkür ederim deniz7 senin yaptıralı ne kadar oldu?

deniz7 sen aktif olarak sporla uğraşıyordun değil mi? benim nerdeyse 3 hafta olacak ameliyat olalı.
hala göğsümdeki gerginlikler tam olarak geçmedi. amötör olarak hentbol takımında oynuyorum ben Avusturya'da. düzenli antrenmanlarımız var. kardiyo çalışması var mesela cumartesi ben katılabilir miyim artık ya?
kontrole 3 hafta sonra falan gelicem Türkiye'ye tekrar doktora telefonla sormadan önce sizlere sorayım dedim.
ayrıca kızlar bu göğsümüzdeki gerginlik ne zaman geçer? sabahları özellikle bütün gece yatay pozisyonda olduğumuzdan mı ne inanılmaz gerginlik oluyor bende.... bilmiyorumkismile

canım o gerginligin gecmesi biraz daha zaman alır..bnm 2 ay dolmak üzere suan hiç amlyt olmamış gbyim.. ne gergnlik ne agrı.. bi tek amelyt kesilerim war belirgin olan o da kırmızı-pembe cizgi halinde..

tamam sshekercim ben de zannettim ömür boyu böyle gerginlikle dimdik duramadan geçicek opuyorumnanaktan

ah nasıl özlemle bekliyorum o günleri daha şekilleri de tam oturmadı tam yuvarlak olmadılar daha dik dik duruyorlar araları açık gibi taktım valla çek fena sabırsızlanıyorum mafoldumben

canım bu aralarındaki acıklık cok kapanmaz bnmde aralarnda acıklık war.tabii cok abartılcak gbi degil.bnm önceki halide ayrıktı onunda etkisi war.. azıcık daha sabret sonra zamn nasıl geciyo anlamıyosun bile..

SLM canım hentbol gibi bir spor için 3 hafta çok erken.
eminim doktorunda söyleyecektir kol hareketlerini kısıtlı kullanman gerekiyor. hentbolde yoğunluk kollarda olduğu için mutlaka izin vermeyecektir. ben cimnastikle uğraşıyorum 3. hafta başladım ama kolları 1.5 aya kadar neredeyse kullanmadım. ona rağmen göğüslerde yukarı doğru 1 cm lik kayma oldu. masaj ve bandajlarla düzeltmeye çalıştık. biraz daha iyi şu anda ama bizim gibi sporla uğraşanların işi zor. spor yapabilirsinin açılımı kolları pek kapsamıyor.
bu ameliyatta en dikkat etmesi gereken biziz.
sen yine doktoruna danış ama söylediklerimi unutma!
şunuda söylemeliyim 3. hafta kolları kullandığında ağrı ve rahatsızlık hissetmiyorsun sadece kaslar kasıldığından silikon yukarı kayma yapıyor.
kolay gelsin sevgiler.

PAPATYA benim 5.5 ay oldu. artık gergin değiller. ama operasyonsuz gibi de yumuşak değiler. ancak rahatsız bir durum da yok. kullanım durumu harika.
sevgiler

Denizcim tabi hentbol oynamaya başlayamam daha zaten istesem de o kadar kullanamam kollarımı ama normal spor yapsam da mı kayma olabilir onu mu diyorsun tam anlamadım.
sadece antrenmanlara katılayım artık diyorum kol hareketleri hariç kardiyo yani ama o da mı kayma yapabilir bilmiyorumkismile

ya o zaman bizim her zaman göğüs kaslarından dolayı yukarı kayma riskimiz mi olacak ya mafoldumben

Sizin niye bu kadar acılı ve zor olmuş anlayamadım. Ameliyatınızda çok uzun sürmüş bnm ameliyatım yarım saatte bitti. Uyandığımda sadece üzerimde bir ağırlık vardı ve 2 saat içinde hemşirenin yardımıyla tuvalete gittim yere bakarsam kusacağım sölendi o yüzden ileri bakarak tuvalete girdim çıktım kendi başıma. O gün akşamda taburcu oldum hastanede kalmadım 2 hafta zorlandım sadece sırtüstü yatmaktan belim ağrıdı o kdr ama 2 hafta içinde dikişlerim alındığında çok rahatladım.:dance:

kızlar genelde ne kadar sürede normal sütyen kullanmaya başladınız? Balenli rahatsız etmedi mi? bir de masaja ne zaman başladınız günde kaç defa yapıyorsunuz ve ne şekilde masaj yapıyorsunuz?

arkadaşlar,doktorumun bana taktığı sütyen 80 bir süre sonra onu çıkarıp normal sütyene döndüğümde aynı bedenmi oluyor yoksa şişlikler inince küçülüyormu

ben 4.günde kendim banyo yaptım, yaaa acaba bende mi var hata, doktorum yapamazsın falan demedi. Bugün 12. gün yan yatabiliyorum, sabah kalktığımda biraz ağrı oluyor ama 1 saati geçmiyor. Doktorum yüzüstü yatma knusunda "yüzüstü yattığında ağrı hissetmediğin zürece yatabilirsin dedi. Dikiş izleri kaç günde geçiyor acaba, ben de dikiş alınmayacak, kendiliğinden eriyecekmiş. Siz dikiş izinin daha çabuk iyileşmesi için neler yapıyorsunuz?

245 cc, sol göğsüm daha büyük gibi ama şişlikten olduğunu sanıyorum, ameliyatı ankara da oldum ama antalya da yaşıyorum. Ameliyat sonrası kontroller için Antalya da önerebileceğiniz bir adres var mı?

selam canım ankara da oldugun hastane ve doktor adı? ve memnunmusun? maşallah 4 günde banyo yapman gayet iyi moral buluyoruz bu tür olumlu gelişme ve sözlerden opuyorumnanaktan kesi yerin nerden canım? tekrar çok çok geçmiş olsun kurtulmuşsun zamanın da sen de bizim gibi olsam mı olmasam mı duygusuna kapılmışsındır. ameliyat önce ve sonrasını anlatırmısın? sporcu sütyeni ile birlikte esortman mı yoksa pijama mı götürdün bunları bile düşünüyoruz yaaaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…