şubatın 15 i ameliyatım inşallah. peki canım bu sporcu sütyeni marka önemli mi her hangi bir mağazadan bulabilirmiyim? senin tavsiye edebileceğin marka ya da model var mı model varsa tabi :) birde canım çok soru soruyorum özür dilerim dikişli mi oldu ameliyatın yada dikişsiz eriyen iple mi? tekrar teşekkür ederim...
ya kızlar benim 15 gün oldu. şekilleri ne zaman düzelicek hala dik sanki huni gibi gerçi çok az yuvarlaklaştı Allah için de...
bi de küçük görünüyor çok gözüme daha yuvarlaklaşmadığı ve inmediği için mi acaba?
internette bqkıyorum ben öncesi sonrası resimlere benimkiler alakasız bilmiyorumkismile
evet bakmıştık ameliyattan önce gayet büyüktü ben inatla çok büyük olmasın dedim merak etme olmucak çok büyük sen uzunsun bu süper olcak dedi daha küçüğü hiç göstermez kendini dedi.. ama küçük yahu :bbo:
nasıl iş anlamadım
55 kiloyum ama boy var..
neyse artık yurt dışındayım 2 gündür yapıcak bir şey yok zaten doktora da gösteremem 1 ay sonra kontrole gelicem o zaman sorarım artık
shheker, deniz size de böyle olmuş muydu kızlar küçük gelmesi normal mi şekli ne zaman oturup yuvarlak olacak kafamçokkarıştı
ssheker07 canım ya bu dual plane nedir bilgilendirirmisin?
bildgm kadarıyla ne kas altı ne kasüstü ikisini de kapsayan bi durum dual plane.. bnmkler kasaltı canım o yüzden yanlış bilgide wermek istemiyorum..biilgim dahilini paylastım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim canım ya4 aya kadar düğünüm var ve ben şu ameliyatı olsam da kurtulsam derdi beni öldürecek senağlama of offfffffffffffffff özür diliyerek sormak istiyorum gögüslerini ellediğin de vıcık vıcık silikon gelmiyo dimi doğal mı duruyo bana da kas altı önerdi de
ya kızlar benim 15 gün oldu. şekilleri ne zaman düzelicek hala dik sanki huni gibi gerçi çok az yuvarlaklaştı Allah için de...
bi de küçük görünüyor çok gözüme daha yuvarlaklaşmadığı ve inmediği için mi acaba?
internette bqkıyorum ben öncesi sonrası resimlere benimkiler alakasız bilmiyorumkismile
350 cc büyük olması lazım sanıyorum çünki bana doktorum 250 ya da 275 cc daha doğal ve dolgun durur demişti. belki anatomik yapımdan dolayı da böyle önermiş olur canım senin boy kg?
yok denizcim Allah korusun bir daha ameliyat falan...nasıl olursa olsun sorun değil de
sadece acaba sizde de aynı şey oldu mu onu merak ettim ben çünkü shheker de demişti küçük geliyor gözüme diye...
belki çok erken diye böyle düşünüyorum zamanla oturur diyor ya herkes yuvarlaklaşmadığı için moralim bozuldu... o kadar acı çektik ya bilmiyorumkismile
ama daha çok yeni...
canım ameliyat olalı ne kadar oldu? beni de korkutma ne olur düğünüme 4 ay varrrrsenağlama sizde dikiş yerleriniz ne kadar belli belirsiz kızlar yakaç ayda dikiş yerleri kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?