DENIZ7 Meme Estetiği Ameliyatı

bna doktorum ayyıldız ın sporcu sütyeni önermişti onu aldım.. zaten cok fazla da yok sporcu sütyeni. ayyıldız satan yerleerde cok rahat bulablrsin.. bnm dikişim eriyen iple yapıldı..yani amlytttn sora dikiş falan alınmadı kaydirigubbakcemile5

ya kızlar benim 15 gün oldu. şekilleri ne zaman düzelicek hala dik sanki huni gibi gerçi çok az yuvarlaklaştı Allah için de...
bi de küçük görünüyor çok gözüme daha yuvarlaklaşmadığı ve inmediği için mi acaba?
internette bqkıyorum ben öncesi sonrası resimlere benimkiler alakasız bilmiyorumkismile

merhaba... canım sana kaç cc kondu?

350 cc kondu hiç de küçük değil ama inan küçücük geliyor bana ya da kas altı böyle oluyor bilemedim
ya da daha şekli olmadı ama abartmıyorum gerçekten küçük

350 cc büyük olması lazım sanıyorum çünki bana doktorum 250 ya da 275 cc daha doğal ve dolgun durur demişti. belki anatomik yapımdan dolayı da böyle önermiş olur canım senin boy kg?

evet bakmıştık ameliyattan önce gayet büyüktü ben inatla çok büyük olmasın dedim merak etme olmucak çok büyük sen uzunsun bu süper olcak dedi daha küçüğü hiç göstermez kendini dedi.. ama küçük yahu :bbo:
nasıl iş anlamadım
55 kiloyum ama boy var..
neyse artık yurt dışındayım 2 gündür yapıcak bir şey yok zaten doktora da gösteremem 1 ay sonra kontrole gelicem o zaman sorarım artık
shheker, deniz size de böyle olmuş muydu kızlar küçük gelmesi normal mi şekli ne zaman oturup yuvarlak olacak kafamçokkarıştı

akannehirakannehir 350 cc bayaı üst bi sınır canım yaa.. bnm 300cc high profil yuwarlak konuldu..senin profil hangisi?? aslında bu pskolojik galiba yaa bnde küçük gbi hissediyorum bilmiyorumkismile sekil konusunda bnmklerin ilk günden beri sekli belirgindi sadece şişlik cok fazlaydı o da zamnla indi ama seklinde abartılı bi degişiklik olmadıı. kaydirigubbakcemile5

ssheker07 canım ya bu dual plane nedir bilgilendirirmisin?

bildgm kadarıyla ne kas altı ne kasüstü ikisini de kapsayan bi durum dual plane.. bnmkler kasaltı canım o yüzden yanlış bilgide wermek istemiyorum..biilgim dahilini paylastım opuyorumnanaktan

bildgm kadarıyla ne kas altı ne kasüstü ikisini de kapsayan bi durum dual plane.. bnmkler kasaltı canım o yüzden yanlış bilgide wermek istemiyorum..biilgim dahilini paylastım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım ya 4 aya kadar düğünüm var ve ben şu ameliyatı olsam da kurtulsam derdi beni öldürecek senağlama of offfffffffffffffff özür diliyerek sormak istiyorum gögüslerini ellediğin de vıcık vıcık silikon gelmiyo dimi doğal mı duruyo bana da kas altı önerdi de

hayr canım bn dokununca hissetmiyorum yapay bişey gelmiyo elime.. bncede bi an önce amlytnı ol 4ay içinde bayaı dogallasır.. kasaltını tercih etmeni tawsiye ederim

benim de high profil yuvarlak aynen
neyse zamanla oturur demişti doktor zaten 1 aydan önce belli olmaz şekli demişti bakalım bekleyelim görelim....daha yuvarlaklaşmadı istediğim gibi bilmiyorumkismile

Merhaba benim önümüzdeki haftaiçi 1. ay dolacak yuvarlak takıldı ama hala tam olarak şeklini almadı zaten dr.um 6 ayda şekillenir demişti o nedenle sorun etme bence zamana bırak...

canım 1 aya kadar şekli biraz daha oturur merak etme.benim kendi fikrim şu 6,5 ay önce ameliyat oldum,ameliyattan sonra uyandığımda gözüme küçük geldiler hatta ilk bir kaç hafta üzüldüm baya küçük oldular diye.. ama zamanla şekilleri oturuyo,vücuduna uygun doğal bir görüntü haline geliyor. benim de hala aklımda olan bir soru acaba daha mı büyük olsaydı..ama bu noktada insanın kendi vücudu en belirleyici faktör,vücudunuz fazla sıkı ve dar ise ve gögüs dokunuz çok fazla değilse doktorlar vücudun kaldırabileceği en büyük boyutta protezi kullanıyorlar.

KIZLAR ameliyata gitmeden sütyeninizi alın . bazı doktorlar kendileri takıyor. eğer takmıyorsa en azından evde hazır olsun

350 cc büyük olması lazım sanıyorum çünki bana doktorum 250 ya da 275 cc daha doğal ve dolgun durur demişti. belki anatomik yapımdan dolayı da böyle önermiş olur canım senin boy kg?

SLM ben 49kilo 1.60 boydayım 245cc kondu ve silikon olduğu belli olmayacak kadar normal görünüyor.
istediğimde buydu zaten. bazıları büyü istiyor ama bu vücudun şekli çok önemli internetteki resimler ve ölçülerini emsal alma.
senin vücudunun şekli önemli olan.
ben ameliyattan çıktığımda bana 'EYVAH ÇOK BÜYÜK OLDU' ben böyle istemiyordum demiştim.
ama bandajlar çıkınca normal olduğunu gördüm. senin beklentine ne kadar cevap verdi bilmiyorum ama ebat ne kadar büyürse doğallık bozuluyor.
bence şu saatten sonra alışmaya çalış. tabi gözün 2. bir ameliyatı kesmiyorsa!
sevgiler

yok denizcim Allah korusun bir daha ameliyat falan...nasıl olursa olsun sorun değil de
sadece acaba sizde de aynı şey oldu mu onu merak ettim ben çünkü shheker de demişti küçük geliyor gözüme diye...

belki çok erken diye böyle düşünüyorum zamanla oturur diyor ya herkes yuvarlaklaşmadığı için moralim bozuldu... o kadar acı çektik ya bilmiyorumkismile

ama daha çok yeni...

canım ameliyat olalı ne kadar oldu? beni de korkutma ne olur düğünüme 4 ay varrrrsenağlama sizde dikiş yerleriniz ne kadar belli belirsiz kızlar ya kaç ayda dikiş yerleri kapanır

canım ameliyat olalı ne kadar oldu? beni de korkutma ne olur düğünüme 4 ay varrrrsenağlama sizde dikiş yerleriniz ne kadar belli belirsiz kızlar ya kaç ayda dikiş yerleri kapanır

SLM benim 5 ayı geçti göğüs altı kesisiyle yapıldı.
izler ilk zamana göre belirsiz ama şu an bakınca çizgi şeklinde hala belli.
krem kullanmama rağmen.
ama bazı arkadaşların anlattığına göre neredeyse yok gibi diyorlar.
sanırım bu doktorun el becerisi ve senin cildinle alakalı. ben geçen sene göğüsten kitle aldırmıştım onun izi şimdi kayboldu AMA senesinde geçti.
sevgiler

ya kızlar bu göğüslerimizdeki, gerginlik ne zaman geçicek tam olarak?
cuma günü 3 hafta olacak benim :sinifsinif:

hala gerginlik var özellikle de sabahları uyandığımda bütün gece yatay durduğu için...
yürürken falan da oluyor baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…