• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

deniz

canım mutlu günlerde aşkla kullan cicilerini kahvaltı takımını bende çooooooooooooook beğenmiştim ama kahvaltı setinden vazgeçince kaldı öyle belki ilerde değişir fikrim de alırım :)

canım mutlu günlerde aşkla kullan cicilerini kahvaltı takımını bende çooooooooooooook beğenmiştim ama kahvaltı setinden vazgeçince kaldı öyle belki ilerde değişir fikrim de alırım :)

çok tatlı bi deseni var gerçekten..günlük yemek takımı içinde modeli var canım almak istersen aklında bulunsun

$11100917381095578.webp$ARcELiK-8104HE-A-SINIFI-8-KG-100_79755_1.webp$K28287208-1.webp$K28288211-1.webp

ablamın aldığı bulaşık makinem
çamaşır makinem
havlularım(yeşil hariç)

Deniz hoşgeldin, bayadır yoktun buralarda :3:

Son aldıkların da hayırlı olsun, güle güle kullan hepsini tatlımm :16:

evet son olarak hamam setim (bornoz almayacağım kayınvalidem almış)
taç marina desen(nişanlım marina deseni çok seviyo)$Tac marina hamam seti beyaz lacivert.webp

bernardo anneler günü inidirimiyle 1 alana 1 bedava olarak aldığım misafirlik meşrubat bardaklarım
$634558331864494766.webp
bridal platinium yemek takımımla çok uyumlu..kadeh,rakı bardağı almadım..vitrinim olamayacağı için kullanmayacağım parçaları eledim belki sonradan 6 adet kadeh alabilirim:)

bardak konusunda kararsızdım,konu açtığımda bu modeli önermişler ilk.hatrımdan çıkmış..ama kızlar sizin zevkinize güvenmem gerektiği bi kez daha ortaya çıktı:D

:nazar: Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu , güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini canım ,çok güzel eşyalar almışsın . :34:

Back
X