• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz Ürünleri Deniz Ürünleri

En başarılı bulduğunuz su ürünleri tarifi tercihim ...

• Ankete Katılan
    243

Kazen

Yönetim
Administrator
14 Kasım 2001
21.327
2
69.485
1.623
- Yarışma kategorisi : Su ürünleri
- Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
- Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
- Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
- Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Süzme Yoğurt sponsorluğunda gibi ...)
- Birinciye bir mutfak eşyası + kk Pro üyelik hediye edilecektir,
- Yarışmaya katılım şekli;

Bu kategoriye konu ismi : Ürün İsmi / Kullanıcı Adı şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır. Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.

Katılım başlama tarihi : 13 Şubat 2013 Çarşamba
En son başvuru tarihi : 20 Şubat 2013 / 23:59 Çarşamba
Oylama başlama tarihi : 21-22 Şubat 2013
Oylama bitiş tarihi : 28 Şubat 2013 / 23:59 Perşembe

Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım, Mutfakta Mutluyum

Konuya ekleme oldukça burayı güncelleyeceğim ...

Tüm katılanlara başarılar dileriz...

deniz mahsülleiyle pek aram iyi değildir:104::104::104::104::104:
inşallah burdaki tariflerden biride olsa bana deniz mahsüllerini sevdirir:56:
şimdiden bütün yarışmacılara başarılar dilerim:6::6::6::6:

Hadi hayırlı olsun :27:

Katılıp katılmamak konusunda çok kararsızım,pek sevmem balıkları :26:

Ama katılırsam aklımdaki yemek belli :23: Bakalım birkaç gün geçsin...Şimdiden başarılar diliyorum herkese :24:

Açılmış kategori çok fazla katılım olmayacak sanki bu kategoriye yaa paylaşımda bulunun kızlarrr.. Her ne tarifi olursa olsunn önemli olan katılmak.

Yarışmaya ilk katılışım olacak hayırlısı olsunn.. Birincilik alacağımı zannetmiyorum şahsen gerçi belli de olmaz. Özellikle katılımcı olarak heyecan yaşamak için katılıcam bir aktivite olsun diyee kazanırsam bonusu olur foruma da güzel bir heyecan geldi iyi oldu.

Evett o güzel tariflerinizi bekliyoruuuzz yalnız bırakmayın beniii :16:

Son düzenleme:
Bende bugün alışveriş listemi yaptım , şimdi de marketten geldim .

Yarın sabah ilk işim sunumumu hazırlamak olacak . Daha önceki kategorileri çok büyük keyifle takip etmiştim , şimdi yarışarakta aynı keyfi yaşayacağımı düşünüyorum.

Deniz mahsülleri biraz tedirgin edici gibi gözüküyor insanlara ama çok lezzetli ve değişik tarifler paylaşılacağını umuyorum yine.

Yarışmaya katılacak tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum...Katılma konusunda kararsız kalanlarada bir an önce karar verin , gerçekten çok zevkli diyorum:34:

Hadi bakalım rast gele :104::104:

Deniz ürünü, midye dışında ağzına sürmedim henüz..
Çok merak ediyorummm..
Ağzımı sulandıracak tarifler gelir inşallah da azıcık heveslenir yapar da yerim.. :32::32:

Katılacak arkadaşlara başarılar dilerimmmmmmmm..

Son düzenleme:
Bende bugün alışveriş listemi yaptım , şimdi de marketten geldim .

Yarın sabah ilk işim sunumumu hazırlamak olacak . Daha önceki kategorileri çok büyük keyifle takip etmiştim , şimdi yarışarakta aynı keyfi yaşayacağımı düşünüyorum.

Deniz mahsülleri biraz tedirgin edici gibi gözüküyor insanlara ama çok lezzetli ve değişik tarifler paylaşılacağını umuyorum yine.

Yarışmaya katılacak tüm arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum...Katılma konusunda kararsız kalanlarada bir an önce karar verin , gerçekten çok zevkli diyorum:34:

Hadi bakalım rast gele :104::104:

sevindim canım gerçektenn katılım olursa tadı çıkar yarışmanın. Merakla bekliyorum canım.. Ben de dün akşam yaptım ama bu akşam ekleyemedim yaa canım istemedi halim yok uğraşmak lazım yaa. Eve geldim yorgundum bu akşam yattım biraz yemek yedik falan derken hal kalmadı yarın akşam olur herhalde işyerinden ekleyemem çünkü zamanım yok rahat olamam orada bölünürüm. :34:

Eğer sabaha kadar balığım dolapta canlanıp kaçmazsa , evet katılacağım :52:

ayy canlanıp gelirmiş uyurken kıvrılırmış yanına. Annem canlı alırdı balığı balık çarşısından oynardı böyle nasıl korkardım yaa.. Otobüse falan binerdi öyle torbada oynayan birşey düşünsene :9:

hayatımda hiç balık yemedim ve tabii ki diğer deniz ürünlerini de yemedim..nedense yiyemiyorum bir türlü...

oy verirken tamamen görselliği dikkate alıcam galiba çünkü hiçbirinin tadın bilmiyorum :)

herkese kolay gelsin..

sevindim canım gerçektenn katılım olursa tadı çıkar yarışmanın. Merakla bekliyorum canım.. Ben de dün akşam yaptım ama bu akşam ekleyemedim yaa canım istemedi halim yok uğraşmak lazım yaa. Eve geldim yorgundum bu akşam yattım biraz yemek yedik falan derken hal kalmadı yarın akşam olur herhalde işyerinden ekleyemem çünkü zamanım yok rahat olamam orada bölünürüm. :34:

Evet bende senin tarifini merakla bekliyorum . Şimdi yapsam mı dedim ama yok ancak yarın benimde mümkün olacak .

Hemen herkesin '' denizden babam çıksa yerim '' dediği bir ülkede yaşıyoruz ,katılım yine en az diğer kategoriler kadar olur diye düşünüyorum .

Şimdiden diyeyim iddialı falan da değilim katılma duygusunu da yaşamk istedim hep izleyiciydim balığı da çok severek yaparım ve yerim ayıklamaktan hiç yerinmem sevdiğim bir kategoride bulunmak istedim severek yaptım ama çok ilginç birşey de yapmadım. Kazanıram bonusu olur. Ben tereddüt etmeyip katılan olursaa güzel şeyler çıkacağını düşünüyorum. :16:

Evet bende senin tarifini merakla bekliyorum . Şimdi yapsam mı dedim ama yok ancak yarın benimde mümkün olacak .

Hemen herkesin '' denizden babam çıksa yerim '' dediği bir ülkede yaşıyoruz ,katılım yine en az diğer kategoriler kadar olur diye düşünüyorum .

valla yazdım işte gülüm gerçekten iddialı değilim ha iddialı olabileceğim başka tarifler var çünkü annem çok sever balığı haftada iki gün balık yenirdi evde bizim çok severim her türlüsünü ama eşim sevmiyor ona daha eziyetsiz balıklar pişiriyorum. Zamanım yok benim ben aslında haftasonu bol zamanda yapacaktım hata önerimiz doğrultusunda çalışanları düşünerek hafta ortası başlatıldı yine haftaortası bitecek yarışma ama haftasonu arkadaşlarımın gelme ihtimali çıktı bu seferde onlara mı hazırlık yapayım bunu mu yapayım bayadır da gelmek istiyorlardı bir kere ertelemiştim erteleyedim de o yüzden iddiasız olsa da zaman alan bişi yaptım. Dün akşamım mutfakta geçti aksiliklerde yaşadım. O yüzden çok iddialı görme beni.

Ben katılım için çok olmayacak gibi görüyorum insanlar yiyor ama kendi yapma konusunda çekingen bir de çok iddialı birşeyle katılmak gerektiğini düşünüyorlar sanırım bu kategori için ama bence öyle düşünmemek lazım restoranlardaki gibi yapamayız çok ilginç şeyler. Ne olursa artık katılım olması lazım hiç belli olmaz bu işler. :34:

ben yapıcı değil yiyiciyim kızlaaar şöyle kalamarlar ahtapotlar karidesler uçuşsa havada gözlerimiz sunuma doysa oyy canım çekti :56:

ben yapıcı değil yiyiciyim kızlaaar şöyle kalamarlar ahtapotlar karidesler uçuşsa havada gözlerimiz sunuma doysa oyy canım çekti :56:

Bende balık çok sevmem,ama kalamar,karides,midye ve ahtapota bayılırım.:56::56::56::56::56:
Offff,akşam akşam,bir yapan olsada yesek.:27:

Gece gece yemeğimi paylaşasım geldi ama bu akşam gerçekten vakit ayıramadım fazla oturamadım pc başında şimdide de yatmaya gidicem. Çalıştığım için de yarın akşama olacak galiba. Bekleyin beni anacımmm :9:

Gece gece yemeğimi paylaşasım geldi ama bu akşam gerçekten vakit ayıramadım fazla oturamadım pc başında şimdide de yatmaya gidicem. Çalıştığım için de yarın akşama olacak galiba. Bekleyin beni anacımmm :9:

Dejavu ,şu saatte bir kalamar tava yapsan,oyum direk sana giderdi:56:
Gözüm doyardı bari.:9::9:

Yine rutin tezcanliligimla ekledim tarifimi:9: Ne yapayim bir seyi yapmaya karar verdigimde ertelemeyi sevmiyorum:17:
Yeni tarifleri bekliyorum hayirli ugurlu olsun yarisma simdiden:16:

Son düzenleme:
Back