Doğuma Hazırlık "Deniz" isminin enerjisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

_okyanus_

çok şükür RABBİM'e...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2011
329
1
68
Sakarya
İyi akşamlar , yaklaşık 2 ay sonra bebeğimi kucağıma alıcam Allah nasip ederse.Cinsiyeti erkek ismi DENİZ olucak inşallah. Ama azönce bir topikte yorumları okurken erkek çocuğa deniz isminin konulmaması gerektiğini çok problemli olduğunu okudum.İsmi deniz olan erkek çocuk yakınlarınız varsa paylaşırmısınız? DENİZ isimli erkek çocukları nasıl karakterde olurlar?

erkek tanıdığım yok,kız bir kişi var tanıdığım. ne gibi sorun oluyormuş ki,görmeden ismi duyunca kadın sanabilirler veya siyasi çağrışım yapabilir zayıf ihtimal.

Deniz isimli erkek çocukları çok problemli oluyormuş diye okudum.inanılmaz kafam karıştı bu ismi çok seviyorum ve koymayı çok istiyordum:(

Deniz isimli erkek çocukları çok problemli oluyormuş diye okudum.inanılmaz kafam karıştı bu ismi çok seviyorum ve koymayı çok istiyordum:(

ne alakası var ya,ismin anlamı olumsuz falan olsa yine etkilesin diyeceğim de,o da yok, e o zaman bir tesadüften ibarettir. önyargı yapmayın boşuna. okyanusun çocuğu deniz olacak tabi.:34:

:) güzel yorumun için çok teşekkür ederim özellikle de zaman ayırıp cvp verdiğin için:9:

görünce dayanamadım:1:
hamile oldugunuzdan hassassınız sanırım, takılmayın bu kadar ince şeylere, her ismin iyisi de çıkar kötüsü de, önemli olan evladınızı en iyi şekilde yetiştirmek, sağlıkla kucağınıza alın inş. denizinizi.:34::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amiiiinnn inşallah...Allah isteyen herkese nasip etsin diyorum... gene de birkaç değişik fikre ihtiyacım var.nerede bu kk kadınları yahuuu:10:

kız erkek fark etmez doğacak çocugumun ismidir deniz
deniz isimli tanıdıklarım var ama öyle problemli falan degiller

Hayır canım isimle çocuğun karakteri farklı olur illaki deniz adında kız ve erkek tanıdığım var erkek olan çook yakışıklı esmer ama biraz sinirli kız olan deniz ise oda esmer güzel bir kız ama oda dik başlı :16:ama deniz ismini severim çok yaygın olmasına rağmen telaffuzu kolay ve güzel

Hayır canım isimle çocuğun karakteri farklı olur illaki deniz adında kız ve erkek tanıdığım var erkek olan çook yakışıklı esmer ama biraz sinirli kız olan deniz ise oda esmer güzel bir kız ama oda dik başlı :16:ama deniz ismini severim çok yaygın olmasına rağmen telaffuzu kolay ve güzel

cvp için teşekkürler.ben de çok seviyorum deniz ismini vazgeçmekte istemiyorum.yapılan yorumlar çok güzel

ne alaka allah aşkına en sevdiğim isim deniz kardesimin adını deniz koydum şimdi kendi bebeğim için malesef koyamıcam :( ama derya da aklıma geliyor eş anlamlı sonuçta masallah kardesimin adı deniz ama her hangi bi sorun yok çok zeki ve hareketli bi çocuk

Back
X