• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz anası korkusu

Tercihiniz hangi yerde olurdu?

• Erdek

OY: 42 73,7%
  • Armutlu

OY: 15 26,3%

• Ankete Katılan
    57
Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
Ben çok korkarım deniz anasından.
Orada oturan ya da gitmis olan aydinlatabilir mi şuan deniz anası var mı?
En güzel koy neresidir?
Yosunu az, deniz anası olmayan plaj tavsiye eder misiniz?
Nette Erdek ocaklar falan demişler.
Var mıdır o tarafta böyle bir yer, olsun çünkü:KK22:
Arsuza gittik bir haftalığına meğer denizanası varmış epey fazlaydı. Ücretli plaja gitmek zorında kaldık. Temizliyorlardı. Hiç temas etmedi fakat bıraktığı salgı vücudumuza değdiği an felaket bir ağrı, şişme ve üzeri yanık gibi oluyordu. Sonrasında ağrı kalmıyor ama yanık gibi olan lekeler henüz geçmedi.

Erdekte deniz anasi bol dur .malesef bide onlarin seffaf olmayan mavi renkte olani denk gelir yapisirsa zehirlidir mazallah.erdek merkezde daha fazladir turankoy veya ocaklar da bazi gunler az olur deniz anasi ama guzel yerdir cocuklugumun gectigi yer.keyifli tatiller

Erdeğe tatile gittim geçen yıl boş yere gittim gibi bişey oldu deniz anası vardı çok giremedim denize suyu çok kirli birde

Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
En güzel koy neresidir?
Ben Denizin anasindan degil,kaynanasindan korkuyorum valla:D

Küçükken erdeğe gitmiştik ve kovayla bol bol deniz anası yakalamıştım sonra da salardım aklıma bu geldi birden 😎
Şimdiki erkeği bilemem ama vardır bence o zamanda çoktu

Selam kızlar
En güzel koy neresidir?

Canım maalesef marmara denizinde deniz anası hep vardır, egede olmaz saros tarafı olabilir

Selam kızlar
En güzel koy neresidir?
Canım ben alanyaliyim başka yerde denize girmem buranın denizi güzel imkanın varsa buyur gel

Biz her sene Erdek' e giderdik. Bu sene malum durumlardan cesaret edemedik bazen aşırı deniz analı oluyordu bazen temiz ama hiç %100 temiz görmedim. Armutlu ya hiç gitmedim ama teyzemler Çiftlikköy de oturuyorlar Yalova'da orayı da hiç çok temiz görmedim. Eğer çok takıyorsunız ve tatilden zevk almam diyorsanız Ayvalik'a gitseniz ? Yakın bir yerdeyseniz Kocaeli'de Kefken cebeci tarafları da iyi biraz dalgalı denizi sadece

Selam kızlar
En güzel koy neresidir?
Erdekte yengecte var deniz anasıda var,ama erdekten ötede bir yer var turanköy plajı harika tertemiz denizi hicbisry yok,ben oraya gidiyorum hep, oraya gidin mutlaka.

Armutluda yosun denizanası ne ararsan var ,erdeği çok bilmiyorum instagram kullanıyorsan o şekilde aratıp bulabilirsin apart ve kişilerin paylaşımını, en güzeli sarımsaklı bence ama orası da çok kalabalıktır
Sarımsaklı da yok mu acaba deniz anası? Hafta sonu gitmem ben zaten.

Gittim ,gördüm , ayaklarımı sokup çıktım. yengecten, saydam anaya, mavi deniz anasına , aşırı yosuna kadar hepsiiiiğ vardı 🙄 durulacak gibi değildi 🙁 armutlu
:( kötü olmuş ama ben dedim eve küvet, şişme havuz, olmadı leğen vs bir şeyler lazım artık, çünkü ya analar öcük böcükler var ya kalabalık var:)

:KK43: kötü olmuş ama ben dedim eve küvet, şişme havuz, olmadı leğen vs bir şeyler lazım artık, çünkü ya analar öcük böcükler var ya kalabalık var:)
İsin kötü yani kalabalık değildi hiç rahat rahat girerim diye düşünmüştüm 😔 kalabalık ve derin olsaydi üzülmezdim ya da az uzulurdum :KK16:

Erdek hep öyle bandırmadaki fabrikalar nedeniyle suyu kirli ve temizlemek için denizanaları çoğalıyor. Ayvalıkta sarımsaklı temiz kum sahil ama su soğuk maalesef, cunda çılgın kalabalık tüm İstanbul haftaiçi haftasonu farketmeksizin orda ve güzel plajlar ücretli plajlar genelde. Plaj giriş ücretleri olsun,yiyecek içecek olsun Cunda da uçuk fiyatlar. Altınoluk hem denizi güzeldir hem de uygun fiyatlıdır bir sürü turistik yere de çok yakın. Ha yine denizi soğuktur ama sıcak deniz de daha çok Güney Ege’de yakalanılabilcek bir şey zaten ☺️ Onun dışında aşağı indikçe dikili bademli,kalem adası-çeşme ılıca(genelde rüzgarı olur),boyalık,İzmir karaburun,didim altınkum efsane full kum daha sıcak deniz,Kuşadası Güzelçamlı milli parkı(daha çok taşlı sahil),benim favorim Bodrum en güzel deniz en güzel sahiller bence. Bodrumda çok yer var sayılabilecek ama ben hepsine gitmedim katrancı koyu,akyarlar bu ikisi de çok güzeldi renkli renkli balıklarla yüzüyorsun,Fethiye de belcekız,ölüdeniz yüzmesi zevkli güzel yerler. Antalya Kaş efsane manzaralar ama bi anda derinleşen deniz. Kaputaş acayip dalgalı resmen tutup tutup atıyor insanı. Kaş’ta tekne turu yapılırsa çok güzel koylarda duraklıyor yüzmeniz için. Şimdilik aklıma gelenler bunlar ama hemen hepsinde tekne turuna katılırsanız hem yüzmekten zevk alırsınız hem de şahane manzaralar gözlersiniz. Şimdiden iyi tatiller ☺️

Bozcaada’yı da ekleyelim; denizi çok güzel tertemiz ama suyu soğuktur. Akvaryum koyu çok güzel mesela. Onun dışında Bozcaada güzel tatlış bi yer ama küçük biraz 3 günden fazlası gereksiz olur. Küçük olmasına rağmen burası da çok kalabalık olur.
Biraz altında Assos,ayazma plajları var gene tercih edilen plajlar ama benim için çok soğuk denizi. Ama onu sorun etmezseniz tertemizdir.

son olarak ilk mesajımdan bu yana saydığım hiç bir yerde deniz anası görmedim. Bi Erdek bir de şarköy denizinde suyun yüzeyinde yer bırakmayacak kadar çok gördüm🙄

Bür kez daha tüylerim diken diken oldu 🥶
Yalova da esenköye gidiyoruz bazen biz arkadaşlarla, deniz anası bol oluyor maalesef. Ama bikaç hafta önce epey rüzgarlı ve soğuk olduğu bir gün tertemizdi ve çok güxel yüzmüştük o gün 🥰 ayak sokmaya gidiyorum oraya çok müsaitse yüzüyorum ancak; yoksa yosunu ve deniz anası bol gerçekten 🥶

Back
X