- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
- Konu Sahibi 1sadekahve
Onlar her yerdeler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla bir ara burada (Kıbrıs) da çıktı diyorlar fakat ben bayağı yüzdüm burada hiç yoktu, Hatay’da da görülmüş amaGünübirlik gidebileceğin mesafe ne kadar? Mesela İstanbul olur mu yoksa Balıkesir, Yalova, İzmir, Aydın, Muğla aralığı mı?
Muğla olur dersen Kız kumu plajı güzeldir, Balıkesir tarafında da Akçay Altınoluk tarafı, gidip deneyimlediğim yerler buraları.
İstanbul dersen Şile derim yosun ve deniz anası yok ama Karadeniz olması sebebiyle biraz tehlikelidir, lakin bu sene birçok sahili deniz anası bastı zaten, moru, mavisi, pembesi derken denizinde ana bulunmayan plaj pek kalmadı gibi.
Anladım teşekkür ederim, benim durumum daha farklı sizden o zaman çünkü ben beyazlayınca iz kalmıyor güneşlenince yine çizgi çizgi oluyor. Çok geçmiş olsun size..Yandım yanmam mı, o gunde aksama kadar denizde kaldim sonraki senelerde gıttım denize.. Gene yandım
Ama orası acık pembe.
Bronzlassam da orası acık pembe duruyor.
Suanda da oyle. Gobegımın ustu göğsümün altı yeri.
Bacagım falan olsa fotosunu atardım.
Hala oyle acik pembe duruyor.
Size de gecmıs olsun ama sizin ki de enteresan.Anladım teşekkür ederim, benim durumum daha farklı sizden o zaman çünkü ben beyazlayınca iz kalmıyor güneşlenince yine çizgi çizgi oluyor. Çok geçmiş olsun size..
Çok teşekkürler. Evet gerçekten enteresan ve geçen seneye kadar hiç yaşamadığım bir problemdi. Geçen sene böyle yanınca herhalde güneş kremini eşit sürmedim o yüzden bir tarafı haşlandı diğer taraf böyle açık kaldı diye düşünmüştüm ve fazla da üzerinde durmadım. Zaten rengim açılınca geçti gitti lekeler. Ancak bu sene de aynı şekilde ve aynı yerden lekeli ve çizgili bronzlaşınca bir problem olduğunu düşünmeye başladım. İnternetten araştırdım lakin bulabildiğim en makul sonuç “güneş alerjisi”. Onun da semptomları pek uymuyor bana ama sanırım ciddiye alıp bir cildiyeciye gitmem gerekiyor.Size de gecmıs olsun ama sizin ki de enteresan.
Sadece guneslenınce neden leke olur hıc anlamadım.
İnternetten falan baktınız mı?
Armutluda yosun denizanası ne ararsan var ,erdeği çok bilmiyorum instagram kullanıyorsan o şekilde aratıp bulabilirsin apart ve kişilerin paylaşımını, en güzeli sarımsaklı bence ama orası da çok kalabalıktırSelam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
Ben çok korkarım deniz anasından.
Orada oturan ya da gitmis olan aydinlatabilir mi şuan deniz anası var mı?
En güzel koy neresidir?
Yosunu az, deniz anası olmayan plaj tavsiye eder misiniz?
Nette Erdek ocaklar falan demişler.
Var mıdır o tarafta böyle bir yer, olsun çünkü![]()
Geçmiş olsun. Baya kötü bir deneyim olmus. Bacakda yara falan olunca minik balıklar saldırıp yaraya geldiklerinde bile can yakıyor.Yandım yanmam mı, o gunde aksama kadar denizde kaldim sonraki senelerde gıttım denize.. Gene yandım
Ama orası acık pembe.
Bronzlassam da orası acık pembe duruyor.
Suanda da oyle. Gobegımın ustu göğsümün altı yeri.
Bacagım falan olsa fotosunu atardım.
Hala oyle acik pembe duruyor.
Cok tesekkurlerGeçmiş olsun. Baya kötü bir deneyim olmus. Bacakda yara falan olunca minik balıklar saldırıp yaraya geldiklerinde bile can yakıyor.
Kafanız rahatlar, gıdın bence.Çok teşekkürler. Evet gerçekten enteresan ve geçen seneye kadar hiç yaşamadığım bir problemdi. Geçen sene böyle yanınca herhalde güneş kremini eşit sürmedim o yüzden bir tarafı haşlandı diğer taraf böyle açık kaldı diye düşünmüştüm ve fazla da üzerinde durmadım. Zaten rengim açılınca geçti gitti lekeler. Ancak bu sene de aynı şekilde ve aynı yerden lekeli ve çizgili bronzlaşınca bir problem olduğunu düşünmeye başladım. İnternetten araştırdım lakin bulabildiğim en makul sonuç “güneş alerjisi”. Onun da semptomları pek uymuyor bana ama sanırım ciddiye alıp bir cildiyeciye gitmem gerekiyor.
Çok minikler. Normalde insandan kacıyorlar ama bacağında yara, kabuk varsa etrafına toplasıp, yarayı emiyorlar.Cok tesekkurler♥balıkları bilmiyordum simdi sizden ogrendım. balıklardan da korkucaz artık desene![]()
Geçen hafta sonu Ayvalık, Akçay, Edremit ve Altınoluk plajlarına gitmek nasip oldu oralarda yoktu denizanası ve yosun. Erdek ve Armutlu da olduğunu duydum biz de Gemlik'te oturuyoruz.Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
En güzel koy neresidir?
Valla orayi hilmiyorum ama adana yumurtalikda bu cumartesi arkadaimin auagina yaoisti hastaneye zor gittik yumurtalik akdenize bagli eger dedigin koylar da akdenize bagliysa vardir suan tam mevsimi diyorlarSelam kızlar
En güzel koy neresidir?
Anamur'da ayagima değdi bir hafta yuruyemedim. Size zehirlisi denk gelmemiş. Elektrik çarpmış gibi hissettim. Ayağım balon gibi pütür pütür şişti bir yilda izi zor geçti.Bir ay evvel Amasra' daydim
Nesinden korkuyorsunuz elime alıp bıraktım kaç defa
Şeffaf jöle kıvamında sevimli![]()
Aaaa gerçekten mi kız bende korktum şimdiAnamur'da ayagima değdi bir hafta yuruyemedim. Size zehirlisi denk gelmemiş. Elektrik çarpmış gibi hissettim. Ayağım balon gibi pütür pütür şişti bir yilda izi zor geçti.
Şanslı gününüzdeymişsiniz çok geçmiş olsun.Aaaa gerçekten mi kız bende korktum şimdi
Belki on tane alıp bıraktım