• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz anası korkusu

Tercihiniz hangi yerde olurdu?

• Erdek

OY: 42 73,7%
  • Armutlu

OY: 15 26,3%

• Ankete Katılan
    57
Günübirlik gidebileceğin mesafe ne kadar? Mesela İstanbul olur mu yoksa Balıkesir, Yalova, İzmir, Aydın, Muğla aralığı mı?
Muğla olur dersen Kız kumu plajı güzeldir, Balıkesir tarafında da Akçay Altınoluk tarafı, gidip deneyimlediğim yerler buraları.
İstanbul dersen Şile derim yosun ve deniz anası yok ama Karadeniz olması sebebiyle biraz tehlikelidir, lakin bu sene birçok sahili deniz anası bastı zaten, moru, mavisi, pembesi derken denizinde ana bulunmayan plaj pek kalmadı gibi.
Abla bir ara burada (Kıbrıs) da çıktı diyorlar fakat ben bayağı yüzdüm burada hiç yoktu, Hatay’da da görülmüş ama

Yandım yanmam mı, o gunde aksama kadar denizde kaldim sonraki senelerde gıttım denize.. Gene yandım
Ama orası acık pembe.
Bronzlassam da orası acık pembe duruyor.
Suanda da oyle. Gobegımın ustu göğsümün altı yeri.
Bacagım falan olsa fotosunu atardım.
Hala oyle acik pembe duruyor.
Anladım teşekkür ederim, benim durumum daha farklı sizden o zaman çünkü ben beyazlayınca iz kalmıyor güneşlenince yine çizgi çizgi oluyor. Çok geçmiş olsun size..

yalova tarafında deniz anasından yılmıştık, akşama doğru zaten iyice dalgalanıp bulanıklaşıyor sabahta deniz anası, zaten su buz gibi, tatile oraya gideceğime gitmem diyip hiç o tarafında olduğunu aklımıza bile getirmiyoruz öyle diyim.

Anladım teşekkür ederim, benim durumum daha farklı sizden o zaman çünkü ben beyazlayınca iz kalmıyor güneşlenince yine çizgi çizgi oluyor. Çok geçmiş olsun size..
Size de gecmıs olsun ama sizin ki de enteresan.
Sadece guneslenınce neden leke olur hıc anlamadım.
İnternetten falan baktınız mı?

Heryerde deniz anası varsa gelmeyin demek istiyorlardır. Korona var korona :issiz:
(Kendisi gidemeyip çamur atan kişi)

Ama yinede gitmeyin mecbur olmadıkça kalabalık yerlere :45:

Size de gecmıs olsun ama sizin ki de enteresan.
Sadece guneslenınce neden leke olur hıc anlamadım.
İnternetten falan baktınız mı?
Çok teşekkürler. Evet gerçekten enteresan ve geçen seneye kadar hiç yaşamadığım bir problemdi. Geçen sene böyle yanınca herhalde güneş kremini eşit sürmedim o yüzden bir tarafı haşlandı diğer taraf böyle açık kaldı diye düşünmüştüm ve fazla da üzerinde durmadım. Zaten rengim açılınca geçti gitti lekeler. Ancak bu sene de aynı şekilde ve aynı yerden lekeli ve çizgili bronzlaşınca bir problem olduğunu düşünmeye başladım. İnternetten araştırdım lakin bulabildiğim en makul sonuç “güneş alerjisi”. Onun da semptomları pek uymuyor bana ama sanırım ciddiye alıp bir cildiyeciye gitmem gerekiyor.

Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
Ben çok korkarım deniz anasından.
Orada oturan ya da gitmis olan aydinlatabilir mi şuan deniz anası var mı?
En güzel koy neresidir?
Yosunu az, deniz anası olmayan plaj tavsiye eder misiniz?
Nette Erdek ocaklar falan demişler.
Var mıdır o tarafta böyle bir yer, olsun çünkü:KK22:
Armutluda yosun denizanası ne ararsan var ,erdeği çok bilmiyorum instagram kullanıyorsan o şekilde aratıp bulabilirsin apart ve kişilerin paylaşımını, en güzeli sarımsaklı bence ama orası da çok kalabalıktır

Yandım yanmam mı, o gunde aksama kadar denizde kaldim sonraki senelerde gıttım denize.. Gene yandım
Ama orası acık pembe.
Bronzlassam da orası acık pembe duruyor.
Suanda da oyle. Gobegımın ustu göğsümün altı yeri.
Bacagım falan olsa fotosunu atardım.
Hala oyle acik pembe duruyor.
Geçmiş olsun. Baya kötü bir deneyim olmus. Bacakda yara falan olunca minik balıklar saldırıp yaraya geldiklerinde bile can yakıyor.

Çok teşekkürler. Evet gerçekten enteresan ve geçen seneye kadar hiç yaşamadığım bir problemdi. Geçen sene böyle yanınca herhalde güneş kremini eşit sürmedim o yüzden bir tarafı haşlandı diğer taraf böyle açık kaldı diye düşünmüştüm ve fazla da üzerinde durmadım. Zaten rengim açılınca geçti gitti lekeler. Ancak bu sene de aynı şekilde ve aynı yerden lekeli ve çizgili bronzlaşınca bir problem olduğunu düşünmeye başladım. İnternetten araştırdım lakin bulabildiğim en makul sonuç “güneş alerjisi”. Onun da semptomları pek uymuyor bana ama sanırım ciddiye alıp bir cildiyeciye gitmem gerekiyor.
Kafanız rahatlar, gıdın bence.
Belkı hicbisey yoktur onu ogrenirsınız.
Sizinki sabıt leke degıl onu anladım ıcınız rahatlar. Belki denizle bile ilgisi yoktur.

Cok tesekkurler♥balıkları bilmiyordum simdi sizden ogrendım. balıklardan da korkucaz artık desene😂
Çok minikler. Normalde insandan kacıyorlar ama bacağında yara, kabuk varsa etrafına toplasıp, yarayı emiyorlar. 😂😂 Ben çok alerjik bünyeye sahibim. Deniz tuzu, kum hatır hatır kaşınırım. Böyle olunca da balıklara tatlı gelip saldırmışlıkları çok😂😂

Günü birlik olacak bir yer değil belki ama benim favorim
Sarımsaklı ve altınoluk
Cundayı sadece gezdim denizini bilmiyorum... Ama bu dediğim yerler Eylül ayında ayrı güzel oluyor🥰🥰🥰

Selam kızlar
Günübirlik Erdek ya da Armutlu ya gitmek istiyoruz sadece deniz için ama netten bakınca hep deniz anası var yazıyor.
En güzel koy neresidir?
Geçen hafta sonu Ayvalık, Akçay, Edremit ve Altınoluk plajlarına gitmek nasip oldu oralarda yoktu denizanası ve yosun. Erdek ve Armutlu da olduğunu duydum biz de Gemlik'te oturuyoruz.

Selam kızlar
En güzel koy neresidir?
Valla orayi hilmiyorum ama adana yumurtalikda bu cumartesi arkadaimin auagina yaoisti hastaneye zor gittik yumurtalik akdenize bagli eger dedigin koylar da akdenize bagliysa vardir suan tam mevsimi diyorlar

Aaaa gerçekten mi kız bende korktum şimdi 🙂
Belki on tane alıp bıraktım
Şanslı gününüzdeymişsiniz çok geçmiş olsun. :KK68:
Benim olayım da tam bir talihsizlik sağımda solumda mayolu bikinili hanımlar vardı benim hasemadan dolayı bir tek ayağım ve ellerim açıkta. O kalabalığın içinde gel beni bul...:olamaz::olamaz:

Back
X