Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biz tam böyle bir yer arıyoruz şu ara, kalabalık olmasın, yeşilliği olsun, eğlence mekanları pek olmasın gibi gibi, şöyle temiz bi denizde ayaklarımızı uzatıp kafa dinlemek istiyoruz, Avşa bu tanımlara uyuyor mudur?
Biz tam böyle bir yer arıyoruz şu ara, kalabalık olmasın, yeşilliği olsun, eğlence mekanları pek olmasın gibi gibi, şöyle temiz bi denizde ayaklarımızı uzatıp kafa dinlemek istiyoruz, Avşa bu tanımlara uyuyor mudur?
Yesıllık olarak uymuyor ama dıger seyler ıcın uyuyor. Kıyıkoy bu istediklerınıze uyuyor ama orda da denize girmek yasaktı en son, arastırıp giderseniz o taraflara ıyı olur.
Erikli olabilir, kesan taraflarında cok guzel kamp alanları var.ama denize girmek yasak mı degıl mı ona bakıp gıdın.
Yesıllık olarak uymuyor ama dıger seyler ıcın uyuyor. Kıyıkoy bu istediklerınıze uyuyor ama orda da denize girmek yasaktı en son, arastırıp giderseniz o taraflara ıyı olur.
Erikli olabilir, kesan taraflarında cok guzel kamp alanları var.ama denize girmek yasak mı degıl mı ona bakıp gıdın.
Ana heryerde var kacıs yok o cırkın seylerden
Bu haftasonu Kıyıkoydeydım ve denize girmek yasaktı, altı tane bogulma olayi yasanmıs, ıkı kisi vefat etmıs. Karadeniz ya orası.
Jandarma vardı kumsalda.
Izın vermediler Denize girmeye.
Erıklıde yasak yok diye soylediler ama gene de emin olmadan yola cıkmamak lazım, boyle bir suprızle karsılasıp uzulmesınler.
Yalova’dan sahil şeridinden giderseniz zaten sırasıyla Çınarcık Esenköy sonra da armutlu oluyor . Sahilde durur bakarsınız hoşunuza giderse kalırsınız .
Bir de deniz anaları her gün denizde olmuyor . 2 aydır denizdeyim . Sadece bir kaç gün çok yoğun deniz anası oldu , diğer bazı günler çok az vardı . Çoğu gün hiç yoktu . Yani tamamen sizin şansınıza kalmış o gün olup olmadıkları .
Bir de beyazlar zararsız ama bazılarının alerjisi olabiliyor eğer kızartırsa ya da kaşındırırsa oraya sirke sürmek çok faydalı . Alerji ilacıyla ya da kremiyle de etkisi tamamen gidiyor . ( tabi Dr.un yazması gerek ) Bir tavsiye de denizin ıslattığı Yerden temiz kum alıp oraya sürmek ..
Ana heryerde var kacıs yok o cırkın seylerden
Bu haftasonu Kıyıkoydeydım ve denize girmek yasaktı, altı tane bogulma olayi yasanmıs, ıkı kisi vefat etmıs. Karadeniz ya orası.
Jandarma vardı kumsalda.
Izın vermediler Denize girmeye.
Erıklıde yasak yok diye soylediler ama gene de emin olmadan yola cıkmamak lazım, boyle bir suprızle karsılasıp uzulmesınler.
Olabilir benim dediğim edirne tarafında olmasi lazim. Karadeniz bölgesi suyu hep tehlikeli birde iğne ada malesef. Her deniz tehlikeli oluyor hatta ben biliyorum deyip onlemsiz açılan için.
Anasiz deniz var da akdeniz ve ege de söylenenlere göre sarımsaklı tarafında yokmuş.