Deniz akr....

Fiziği ve tarzı güzel bir bayan...Yüzüde karakteristik bir yüz...Güzel olduğunu düşünüyorum...

Kadını herkez '' ferhunde '' olarak görüyor .. o kadar etkılı bır rol cıkardı ki resmen kadına yapıştı..

Ama bence gayet guzel bir kadın ıtıcı hıcbır tarafı yok ..
Gıyım tarzı da cok hosuma gıdıyor , sempatık bır kısılıgı var.. ve basarılı bır oyuncu
Ya Sonra fılmınde gayet ıyı bır iş çıkarmış .. ama bende onu hep ferhunde olarak goruyorum ..
o yuzden kadını tek basına degerlendırmek oldukca zor :))

İffet dizisinde rastladım da hoş olmuş orda. Normalde hiç beğenmezdim. Ama saçları uzun ve açık düz bir model olunca yakışmış. Kızıl tonundan da kurtulmuş iyi olmuş. :97:

Deniz çakır çok güzel bir bayan ayrıca seksi güzel alımlı ne giyse yakışıyor ben çok beğeniyorum oyunculuk güzellik afetlik bir numerooooooo:1:

Ben bu kadının makyajsız çok güzel olacağını sanmıyorum.makyajın çok yakıştığı kadınlardan bence

Ben bu kadının makyajsız çok güzel olacağını sanmıyorum.makyajın çok yakıştığı kadınlardan bence

Aynen katılıyorum cnm. Makyaj gerçekten yakışıyor. Ten rengi beyaz , gözleride yeşil olduğu için makyaj çok yakışıyor. Ama makyajsızken pek güzel değil.

8nn3.jpg

8nnr.jpg

8nnz.jpg

Bence bu fotolardaki doğal hali güzel, Kadın isterse ve Yaprak dökümünde çok beğeniyordum. Ama İffet dizisinde çok mu zayıflamış elmacık kemiklerine estetik mi yaptırmış bilemiyorum ama yanakları içeri göçmüş üçgen bir yüz şekli oluşmuş saçlarını ortadan ikiye ayırmak da yakışmıyor dizinin tanıtımlarıdnaki gelinlikli halini bile beğenmiyorum...

bence tam bir karakter oyuncusu.hangi karakteri oynarsa oynasın tam hakkını veriyor.ferhunde ile iffetin karakter olarak arasında uçurum kadar fark olmasına rağmen karakteri öyle bir benimsetiyorki insana kendinizi kaptırıyorsunuz.üstelik çok gerçekçii ve doğal oyunculuğu.ben çok daha başarılı karakterlerin hakkını verebilecek güçte görüyorum oyunculuğunu.bence çok hırslı ve gizemli bir bayan.umarım uzun yıllar onun bu başarısını keyifle izleyerek paylaşırız......

Kendisini şans eseri arkadaşlarımla beraber gördük gerçekten yakından daha güzel bide sıfır makyajdı boyu posu hayran kaldık :16: Ayrıca ibrahim çelikkol ile çok yakışıyorlar ondan daha partner bulunamazdı herhalde

kızıl saçlı ve asimetrik saç şekliyle çok güzel oluyor ama şu anda iffet dizisinde role yakıştırmak için saçlarını değiştirmiş olmamış ama kadın istersedeki hali çok süperdi.yakından gördüm farklı bir havası var .

tekli kirpik takıyo çok belli ama güzel. kısa saçlı hali pek hoş değildi iffetteki hali çk şeker bence

Back