Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenHadibee
MaşallahYaşasın azoncede kırmızı odanın yakında başlayacağını gördüm.birde gönül dağı başlasa
Daha vardı izlediklerimde cano final yaptı zalımlarMaşallah
Benim izlediğim bi masumlar apartmanı bide camdaki kızDaha vardı izlediklerimde cano final yaptı zalımlar
Neee bukadarcikmi canooo pehhh Gönül dağını tek geçerim valla tavsiyede ederim onada bak kesinBenim izlediğim bi masumlar apartmanı bide camdaki kız
Başka dizi izlemiyorum Masterchef yetiyor zaten
Başından izlemem lazım bunada zamanım yokNeee bukadarcikmi canooo pehhh Gönül dağını tek geçerim valla tavsiyede ederim onada bak kesin
Doğru başından izlemen lazım canom neysem olsunBaşından izlemem lazım bunada zamanım yok
Fragmanda 14 Eylül diyorduDizi nezaman basliycak bilen varmi
masumların fragmanını izlediniz mi
Gülben olamsa bukadar sürmez bence demiiiHer bölümünde ağladığım ve her bölümünde güldüğüm (gülben sağolsun).
Oyuncularına bayıldığım dizi artık başlasın evet....
Ben ceylan gelsin istemiyorum.. Sadece inciyi sevsin Han .Gülben olamsa bukadar sürmez bence demiii
Amaaaa inci gitmesi biraz kotü oldu biride eksildimi gittimi alıştığımız kadar olmuyor busefer başka biri geldiii acaba hanın bi ceylan vardı o olmasin