Deniz akr....

ya dudakları kötü ama güzel kadın fiziği filan hatta birkeresinde kanal d de şeffaf odaya katılmıştı çok şeker biiriydi çok hoşuma gitmişti sempatikliği yani hoş gacı seviyooom

ben korkuyorum bu kadından ya, tüylerim ürperiyo resmen görüncelaelaelaelaelae
en beğendiğim hali de dizide oğuzun bunu tenhada kıstırıp ağzını burnunu kırdırdığı haliydi:icecream:
çok sevinmişim herhalde ki dün gibi aklımda:teytey:
tarzı genelde iyi ama kısa etek hiç yakışmıyo, bacakları düzgün ama topuklularla apış apış yürüyo, neden bilemedim???
hele son bölümde giydiği o tek kolu olmayan elbise... görünce kendimi tutamayıp "oooooo ooooooooo ooooo" dedim( tarzan gibi:) ( ceyn tiplemesi gibiydi de o bakımdan:))

61365_0.jpg

61437_0.jpg

61435_0.jpg

61434_0.jpg

Alıntıdır.

Tek begendıgım yerı göz yapısı...
Agız yapısını hıc sevmıyorum.. Helekı tuhaf sekıller verınce hepten ıtıcı oluyor :(

bence güzell değişik yüzü hep aynı aynı ne bu da farklıüstelik de çok hoş giyiniyor:hulya:

bencede çok güzel ne giyse yakışıyo yürümesi gülmesi ferhunde rolünde bile güzrl bi kadın.

ben bayılıyorum bu kadına oynadıgı fılmler iç açıcı değil ama kadın taş gibi hatun valla ya

güzel kadın giyinmesini çok ii biliyor. giydikleri de çok yakışoyor.ekranda her ne giyerse çok gösterişli duruyor

giyimde yeşili tercih ettiğini söylemişti çok yakışıyor zaten :1rolleyes:

Back