Deniz akr....

Neden bilmiyorum hoşlanmıyorum bu kadından.
Belkide canlandırdığı karakterden dolayı bilmiyorum ama sevmiyorum...
Ama giyim tarzını beğeniyorum çok güzel giyiniyor..

Neden bilmiyorum hoşlanmıyorum bu kadından.
Belkide canlandırdığı karakterden dolayı bilmiyorum ama sevmiyorum...
Ama giyim tarzını beğeniyorum çok güzel giyiniyor..

bende sevmiyorum.. :1no2:ama dedigin gibi guzel giyiniyor.. zemuszemus

Allah icin su kadin icin para toplayalim.. Herkes 50kurus verse yeter..

Dudagini yaptirsin cok gicik oluyorum konustugunda kafamçokkarıştı

Dudaklarının beğenilmemesi sanırım ortak bir kusuru
Ama herkesin kusurları vardır,ben kusursuz kimseyi düşünemiyorum..
Deniz Çakırı çok sempatik buluyorum doğal hayatında verdiği röpörtajlar doğrultusunda aynı zamanda çok güzel giyiniyor saç şekli müthişş şuan ki bölümlerde pek salmasada eski bölümlerde hatırlayan olacaktır..:1closedeyes:

tek tek bakıldığında burnu dudakları gözleri falan çok hoş değil bence ama bütün olarak güzel.. seksi yada çekici bilmiyorum hoş ama :) fiziği de iyi, ayrıca çok güzel giyiniyo:1closedeyes:

*bi de sempatik geliyo bana oynadığı role rağmen hatta sanırım kötü olduğu için daha çok seviyorum

Son düzenleme:
çok güzel değil ama sexy ayrıca çok güzel giyiniyo

Çok güzel bi kadın giyim tarzı da çok hoş.
Gözleri tam olarak ne renk? Yaprak Dökümünde tam yeşil durmuyor lens mi kullanıyor garip bi renk gibi duruyor anlayamadm

hAstayım anacım ben bu hatuna yaaa,avatarımdan da anlaşılacağı üzere,çok güzel beeeee

harika biri :)
dudakları cok hosuma gidiyor :)
mithat diyişi krize sokuor hehe.d

Bende çenesini beğenmiyorum itici kılıyo kadını yaa:umursamaz:
Birde zayıflamış son zamanlarda kemikleri sayılıyooo yüzü minnacık kalmış iyice çirkinleşmiş

Yüzü ekrana çok yakışıyor
Tabikide onunda ufak tefek kusurları var
Dudakları çirkin , kısa boylu az biraz kiloluda
Ama hoş , bakışlar hele on numara

kısa boylumu?? nerden baksan 1.70tir enaz. Nesi kısa? topuklu giydiğinde çok daha güzel oluyo boyu. Dudak değilde çene estetiği geçirmesi lazım düzelmesi için bana kalırsa. Ama gözleri,makyajı ve giyimi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…