Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

hoşgeldin canım a.s.
ben bugün doğrudüzgün bi iş yapmadım aslında :kahve: işim var ama canım çalışmak istemedi bugün :roflol: öyle takılıyorum işte yerimseniben sen ne yaptın,halledebildin mi bütün işlerini bari :eek:

evetttt çok gezdim bütün bursayı dolaştım valla kırtasiyeleri işte sevindim senin adına dinlen bugün sen seninlede ilgilenemedim canım yaaa:hulya:

iş için gezdin ama olsun,değişiklik olmuştur yinede senin için kaydirigubbakcemile2
olsun canım benim,bugünde böyle oldu,her zaman bizlerle ilgilenemezsin ki zaten,hem iş önce gelir (malesef ) -tatlicadiarzu-

canımsın alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

selam kızlar.. ya aranızda hiç adet geciktiricisi kullanmış olan var mı?

Canım kardeşim kullanmıştı yaz tatilinde, tatile denk gelmesin diye. Herhangi bir yan etkisi yok diye biliyorum. Ama sonraki ay 3-4 gün gecikmesine neden oldu. Onun dışında bir yan etkisi yoktu.

Canım kardeşim kullanmıştı yaz tatilinde, tatile denk gelmesin diye. Herhangi bir yan etkisi yok diye biliyorum. Ama sonraki ay 3-4 gün gecikmesine neden oldu. Onun dışında bir yan etkisi yoktu.

adet geciktiricisinin dier işlevide adet olmayı sağlamakmış. benim bu ay adetim gecikince (polikistik sorunum var) doktor verdi kutu bitince adet olucan dedi. kutunun yarısına kadar ancak dayanabildim. nasıl şiştim. daha çekeceğim varmış ama. bugün adet oldum yastık yorgan parçaladım resmen bağıra çağıra geçti bütün gün. işe gittim yarım saat duramadım. iyi kardeşine etki yapmamış canım ben mahvoldum. bak saat sabahın dördü ben hala uyumaya çalışıyorum. bir daha mı tövbeler tövbesi..

günaydııııııııııııııııııııııııııııııınnnnn kaydirigubbakcemile2
amin canım !!!!!
bugün yoğun olucam sanırım,şimdi çıkıyorum ama sonra gelicem inşallah.hepinizi çooooookkk öpüyorum opuyorumnanaktan

adet geciktiricisinin dier işlevide adet olmayı sağlamakmış. benim bu ay adetim gecikince (polikistik sorunum var) doktor verdi kutu bitince adet olucan dedi. kutunun yarısına kadar ancak dayanabildim. nasıl şiştim. daha çekeceğim varmış ama. bugün adet oldum yastık yorgan parçaladım resmen bağıra çağıra geçti bütün gün. işe gittim yarım saat duramadım. iyi kardeşine etki yapmamış canım ben mahvoldum. bak saat sabahın dördü ben hala uyumaya çalışıyorum. bir daha mı tövbeler tövbesi..

canım şimdi nasılsın,geçti mi ağrıların :teselli: bence de sen birdaha kullanma,demekki senin bünyene daha fazla bi yan etkisi oldu.tekrar geçmiş olsun canım.dikkat et kendine :1hug:

Canım kardeşimde bir problem olmamıştı. Zaten adet sırasında ağrısı olur onun, ama senin gibi kıvranmadı. Ben bir şeyi merak ettim, benim de adetim hep gecikir. Hep düzensizdir. Sen bunun için tedavi mi oluyorsun?

benimde işler yoğun bugün dışarıda olucam yine bide vodafone beni çileden çıkarıyo sakın vodafone kullanmayınnn:eek:klava:

canım benim çok ama çooookk özür dilerim o zaman :sinifsinif: ben ne biliyim,yaşlı gemi deyince,sandım ki,Allah korusun bişey olacağından korkuyorsun,hay Allah ben yanlış anlamışım :bbo: seninde boş yere üzülmene sebep oldum :teselli: tekrar kusuruma bakma canım,valla kendimi çok kötü hissettim şimdi :çok üzgünüm: acemiliğime ver,olur mu,ben birçok şeyi henüz bilmiyorum :1no2: off yaaa,sabah sabah neşe vereyim derken can sıktım,tekrar özür canım benim turkbayragi

yok canım üzülme yok yere ben üzülmedim sadece kötü şeyleri düşünmüyorum allah korusun yenisi eskisi yok :Saruboceq: fırtınaya girdiğinde hepsi gacır gucur kafamçokkarıştı yaaa boşver herneyse sıkma canını -tatlicadiarzu- daha öğreneceğin çok şey var CADIARZU hepimizin öğrenecek çok şeyi var kaydirigubbakcemile2

eeee kızlar sizler nasılsınız geçmiş olsun htcvlkn kaptanın karısı kolay gelsin canım iş bu bişeye benzemez opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende bugün evdeyim kaydirigubbakcemile5

kızlar ben geldım.bugun ıŞ baŞı yaptım ama Çok yoĞunum Şımdı. Tatıl resımlerımı de eklıcem mÜsaıt olunca ınŞallah.,,

kızlar ev alıcaz ınŞallah.yarın akŞam bellı olacak kredı sonucumuz. EĞer olursa bende eŞımle gemıye ÇıkacaĞım... Akdenız karadenız gıdıcez. Sızce gıden arkadaŞlar doĞru bır karar mı? 10 ay ÇalıŞırsak hem evımızın sahıbı olucaz hem de bayaĞı bırıkım yapmıŞ olucaz.daha Çocuk yokken yapmak lazım.ılerde daha zor dımı. Bır evımız vardı ama dedım ya bırıkım ılerıye...

sevindim senin adına bende gitmeyi düşünüyorum ama 6 yıl gidicem bakalım ne olacak eşim gelsin de düşünücezzz

hoşgeldin nesrinim a.s. nasıl geçti tatilin ? resimlerini bir an önce eklede,bakalım nereleri gezmişsiniz :eek: eşin hala yanında mı canım,yoksa hemen gemiyemi gitti?azcık daha yanında olsun ama dimi kaydirigubbakcemile5
bu arada ev haberi harika :lepi: inşallah hayırlısıyla kredi çıkar canım,sizde evinizi alırsın hemen :Saruboceq: çünkü gün geçtikçe ev almak daha da bir zorlaşıyor,yok ekonomik kriz,yok şu,yok bu derken,neyse :bbo: ama canım bişey sorabilirmiyim? sende eşinle gemiye çıkarsan dolayısıyla şuanki işini bırakmak zorunda kalıcaksın,e o zaman krediyi sadece eşinin aldığı maaşla nasıl ödeyeceksiniz :uhm: ben tam bilmiyorum ya canım,kafam karıştı biraz kaydirigubbakcemile3

captanınkarısı,nasılsın şekerim kaydirigubbakcemile2 nasıl geçti bugünün ? benim çooookkk yoğundu akannehir

X