Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

ya valla hepinizi hamile olarak düşününce ,çok şirin bişey olursunuz herhalde :CüvCüv:
birde hepsi aynı gün doğuyormuş,ooooo süper olur valla :roflol:

YOK AYNI GÜNE DENK GELMEZ HERHALDE AMA GÜZEL OLUR VALLA sevimli olur soonra denizadamlarının yavruları büyoyor gemiye gidermişiz babalarıyla rabbim inş tattırı bu mutluluğu herkese:Saruboceq:

ayy bana ne oluyorsa,bende heyecanlandım birden kaydirigubbakcemile3
kız mı istersiniz hanımlar,yoksa erkek mi? önce sağlık elbette ama gönlünüzden geçen vardır elbet :hulya:
ben babasına benzemesi için erkek isteyebilirdim,canım gibi sevdiğimden küçük bir tane daha :Saruboceq: ay düşüncesi bile insanı heyecanlandırıyor gerçekten...

öncelikle sağlıklı olsun dediğin gibi ben kız isterim herlde ne bileyim onların kıyafetleri çok güzel oluyyoooosositososito

fazla hayallere daldık kızlar :ecrin_bebek: ama olsun be her isteyene sağlıklı eli ayağı düzgün aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim bana erkek ama zaten yanlızım eşimin yerine yanımda olacak bi erkek olsun isterim ama eşimde kız istiyo bende diyorumki bi erkek bide kız versin rabbim ikimizide sevindirsin kaydirigubbakcemile5 nasıl ama harika olur dimi zemuszemus

aslında kız çocuğu bana da daha sıcak geliyo,yani kız kardeşimde benim elimde büyüdü.erkek çocuğu büyütmek ne biliyim... birde dediğin gibi kızların kıyafetleri daha cicili bicili,birde saçlarını falan yapıcaksın,ayyy çok güzell..
ama buraya yazarkende hayal ettim,erkek çocuğum olursa da,tam babası gibi,o da farklı güzellikler hissettirdi bana...

bende ikiz istiyorummmmm :Saruboceq: biri kız,diğeri erkek...
bizim sülalede hiç ikiz yok,bende olsun işte fenamı kaydirigubbakcemile3
Rabbim gönlümüze göre hayırlı evlatlar verir inşallah.... (amin)

ben ikiz istiyorum olsun zor ben istiyorum inşallah verir rabbim hiç yok sülalede ama benim olur ilk:lepi:

kızlar nasılsınız bakalım :)) aramızda hamile mi var :) benim doğum yaklaştı kızlar aralıkta . dua edin nolur...

teşekkür ederim boncukum inşallah seninde gönlüne göre olur kız bana oğlan babasına benzesin çok güzel

inşallah canım,inşallah ....
evet ya ikiz olsun benimkilerde,dediğin gibi,kızım annesine,oğluşumda babasına benzesinnn kaydirigubbakcemile5
ama tüm bunların olması için benim daha çoooookkk beklemem gerekecek sanırım.siz bu hayallere daha yakınsınız...

kızlar nasılsınız bakalım :)) aramızda hamile mi var :) benim doğum yaklaştı kızlar aralıkta . dua edin nolur...

hoşgeldin canım...
evet şuan hamile yok ama yakında olacak inşallah
seninde bebişini Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin (amin) çok rahat bir doğum olur inşallah...
bu arada canım ben seni hatırlayamadım,ismini mi değiştirdin yoksa aramıza yeni mi katıldın :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…