- 2 Ağustos 2009
- 1.527
- 46
- 40
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.781
AMıN CANIMIN ıÇıııııııııııııııııııııııııııııııııı,diğer mesajı biraz acele yazdım bitaneciğim odan yoksa sen benim mavimoncuçuğumsun biliyonyerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım benim,çok geçmiş olsun :teselli: şimdi nasılsın?varmı hala ağrın falan,Allah korusun ya eşin yanında olmasaydı,iyiki de yanındaymış,yakınında başka yardımcı olabilecek birileri varmı bilmiyorum ama eşinin denk gelmesi daha iyi olmuş.inşallah daha iyisindir canım.müsait olunca durumundan haberdar et bizleri,merak ederim bende şimdiii :1hug:
bana daha var canım aralık inş benim şafak:Saruboceq:bizim kızlar var onlarda bebk yapmak için benimkinin gelmesini bekliyolar hepbirlikte yapçaz çok komik yaaa
canım geçmiş olsun sana da. maviboncuğun dediği gibi havalardan heralde. 12 gün çok uzun ya. uydu telefonundanda mı arayamıyor? ben de yapmak istiyorum bebek ama korkuyorum bir yandan da nasıl olacak eşim olmadan diye. sen istiyorsun heralde ?
canım eşim gidince bana arkadaş olur bari diye düşünüyorum yaşımda uygun zaten uydu telefonu çok yazıyo yaaa o yüzden arayamıyorum yap yap bebek çok güzel bişey valla keşke eşim burda olsa bir an bile düşünmezdim:1rolleyes:
aynen canım yılbaşına anne olarak girmek istiyorum ama üzüldüm ya hastalığına ama pkolu olup hamile kalan oluyomuş galiba öyle duymuştum canım yaa sen umudunu kaybetme şimdi herşeyin çaresi varrrr:teselli:
kolay gelsin canım benim evet tatil oldu diye sevinemiyo bile insan dönüşte işler yığılmış oluyo opuyorumnanaktangeldim canımm opuyorumnanaktan
bayram dönüşü işyerinde bi yoğunluk vardı,o yüzden giremedim kk ya :1no2: neyseki biraz hafifledi işlerim,fırsat buldukça burdayım inşallah...
sen nasılsın canım,neler yapıyorsun bakalım :hulya:
pek iyi değil buz gibi hava kış geliyoo mafoldumbenyepyeni bir haftadan merhaba canlarım opuyorumnanaktan
nasılsınız ? moraller nasıl hanımlar? umarım herşey yolundadır :1hug:
yaa bilmiyordum sanki kuru yük hatırladım hep allah yardımcımız olsun zor meslek ama yinede şükürler olsun emeklerinin karşılığını alıyolar kaydirigubbakcemile2 sen dolmuşsun canım benim üzme kendini mecburuz öyle değilmi bizde kötü olursak eşlerimize nasıl destek oluruz akannehir onlarda çok zor şartlarda çalışıyolar helede tersanede şimdi toz pislik içinde benim eşimde hep yeni gemilere gittiği için ilk tersanede başlıyo ordan biliyorum bende kalmıştım tersane döneminde kafamçokkarıştıcanım benimkide kimyasal tankerde çarkçıbaşı. ama bu aralar krizi bahane edip 20 gün filan geç yatırıyorlar. ama sorun başka adamlar yeni gemi yapıyorlar sanki çalışanları da ortak edecekler de siz de çekin derdini diyorlar. can sıkıyor bu durum yani.
merhaba canım hoşgeldin topikimize a.s.a.s. amin hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq: seninki nerde şimdi çok uzaktamı CADIARZUHerkese merhabalar. Yazdıklarınızı takip ediyorum. Büyük çoğunluğunu da okudum. Mutluluklarınızı, sevinçlerinizi, üzüntülerinizi, özlemlerinizi, hasretlerinizi hepsini paylaşıyorum inanın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
aralığada az kaldı sen üzme canını opuyorumnanaktan hem komik hem güzel hepinizin karnı şiş hayal etmek bile güzel bende evleneli 5 yıl oldu aynı şeyleri hissdiyoruz işte babasız nasıl büyür diye düşündükçe hep erteledik ama artıkolmalı sanırım :kedi::kedi:bana daha var canım aralık inş benim şafak:Saruboceq:bizim kızlar var onlarda bebk yapmak için benimkinin gelmesini bekliyolar hepbirlikte yapçaz çok komik yaaa
inşallah canım,hakkımda hayırlıysa ve bende sizler gibi kaldırabileceksem bu hasreti Rabbim nasip etsin inşallah.o olmazsa ,başkasıyla olmasını istemiyorum,başkasıyla mutlu olamam gibime geliyor ,ne biliyim,kısaca sevdiğime kavuşup,yuvamızı kurmayı çok istiyorum.Allahtan hayırlısı artık.sağol boncuğum daha iyiyim sanki. sürekli bir uyku hali var. ben oldum olası antibiyotik içince böle oluyorum zaten. bakacak kimse var mı yok galiba :umursamaz:eşim bayramın 3. günü gitti. ailem başka bir şehirde eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz ama kayınvalide işte lülülülülülü kaydirigubbakcemile3. denizci eşi hastalanınca da kendine bakar bunu da öğreniyorsun ne yazıkki..
canım sevindim senin için ne güzel kavuşmuşsun sevdiğine. sen zaten bu foruma üye olup vazgeçmedin ya okuduğun onca negatif şeye rağmen. sen de tam bir denizci eşi olacaksın. fedakar sabırlı.. ama ben bugünlerde hastalığın etkisi midir nedir bilmem. çok sorgulamaya başladım ya hayatımızı. dönem dönem geliyor bana böyle bıkkınlık. mafoldumben:gitme: Allah yine verecek her zamanki gibi sabrını inşallah..