Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhabalar nasılsınız arkadaşlar :hulya: mavi boncuk bayram evet çok yoğundu ne güzel sende kavuşmuşsun sevdiceğine bizde ziyaretler falan ne olsun işte herzamanki gibi ama büyük fark benimde canımcım yanımdaydı birlikte gezdik :lepi: çok üşüyorum ben oralar nasıl bu yıl yaz olmadı desem yalan olmaz sanırım offf :CüvCüv: vee yine kış geliyo -tatlicadiarzu-

slm kızlar hihoyyyt neden kimseler yok :umursamaz: kaptanın karısı mavi boncuk yok bu aralar bi sorun yoktur umarım

slm kızlar hihoyyyt neden kimseler yok :umursamaz: kaptanın karısı mavi boncuk yok bu aralar bi sorun yoktur umarım

ben de bugün kendimi iyi hissettim denizcim biraz sohbet edeyim dedim ama kimse yok gerçi bunun saatle de ilgisi olabilirlaelaelaelaelae. eşim geçici bir süreliğine tuzlaya geçmişti yeni gemi yapıyor şirketleri. tam denk oldu bayramı yalnız geçirmicem diye seviniyordum. ilk gün acillik oldum. enfeksiyon kapmışım hem bağırsaklar hem de vajinal. 3 şişe serum taktılar. yani adam bayrama değil bana bakmaya gelmiş. iyice bozuldu uyku düzenim antibiyotiklerden. 2 saat önce kalktım nasıl uyucam bilmiyorum. bide sabah 8.30 da ders anlatıcam nasıl olacak bu iş anlamadım. sen nasılsın denizkcım bir yaramazlık yok inş

aaa çok kötü geçmiş olsun şimdi daha iyisin umarım -tatlicadiarzu- olsun sonuçta eşin yanındaymışya zemuszemus ya hiç gelemeseydi dimi canım :sinifsinif: ben çok iyiyim eşim yanımda güzel günler çabuk geçecek biliyorum doya doya yaşıyoruz işte :kedi: tatilde yapamadık bu sefer iş bekliyoruz buraya gelen gemi varmış bekliyoruz işte :umursamaz: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ara sıra uğraya hepten boşladın bizi kafamçokkarıştı

doğru canım ya haklısın. boş bir zamanımda özeline yazıcam detayları. cnm eşinin şirketinde maaşlarda sıkıntı var mı bu ara?

doğru canım ya haklısın. boş bir zamanımda özeline yazıcam detayları. cnm eşinin şirketinde maaşlarda sıkıntı var mı bu ara?
tamam ben fırsat buldukça giriyorum :umursamaz: yazda bileyim kaydirigubbakcemile5 keyfini kaçıran ne kaydirigubbakcemile3 bkaydirigubbakcemile3 şirketle ilgili sorun olmadı çok şükür maaşlar hep zamanında yattı ama benim eşim tankerde çalışıyo biliyosundurya kuru yüklerin hem maaşı düşük hemde kriz sebebiyle sıkıntılılar erzak falan diyo :hulya: dikkat et kendine opuyorumnanaktan

Herkese merhabalar. Yazdıklarınızı takip ediyorum. Büyük çoğunluğunu da okudum. Mutluluklarınızı, sevinçlerinizi, üzüntülerinizi, özlemlerinizi, hasretlerinizi hepsini paylaşıyorum inanın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım benimkide kimyasal tankerde çarkçıbaşı. ama bu aralar krizi bahane edip 20 gün filan geç yatırıyorlar. ama sorun başka adamlar yeni gemi yapıyorlar sanki çalışanları da ortak edecekler de siz de çekin derdini diyorlar. can sıkıyor bu durum yani.

amin senin de yardımcın olsun diyeceğim ama belirtmemişsin senin de denizci yarin var?

yepyeni bir haftadan merhaba canlarım opuyorumnanaktan
nasılsınız ? moraller nasıl hanımlar? umarım herşey yolundadır :1hug:

geldim canımm opuyorumnanaktan
bayram dönüşü işyerinde bi yoğunluk vardı,o yüzden giremedim kk ya :1no2: neyseki biraz hafifledi işlerim,fırsat buldukça burdayım inşallah...
sen nasılsın canım,neler yapıyorsun bakalım :hulya:

ah canım benim,çok geçmiş olsun :teselli: şimdi nasılsın?varmı hala ağrın falan,Allah korusun ya eşin yanında olmasaydı,iyiki de yanındaymış,yakınında başka yardımcı olabilecek birileri varmı bilmiyorum ama eşinin denk gelmesi daha iyi olmuş.inşallah daha iyisindir canım.müsait olunca durumundan haberdar et bizleri,merak ederim bende şimdiii :1hug:

hoşgeldin canım a.s.
sanırım seninde sevdiğin denizci :asigim:
hangi şehirde canım,çok uzaklarda mı inşallah yakınında bir yerlerdedirkaydirigubbakcemile5

işte geldim burdayımmmopuyorumnanaktancanlarım çok özledim hepinizi haftasonu çok hastaydım üşütmüşüm salgın var sanırım ama şimdi iyiyim benimkinden hala bi haber yok 12 gün oldu maviboncuk seninkiylen görüştünmü bakem bi daha:hulya:

oy oy oy kıyamam sana ,sende mi hasta oldun canımmmm :1hug: çok geçmiş olsun bitanem.şimdi iyi olmana sevindim.dikkat et kendine.sen önce Allah'a ,sonra bize emanetsin ! enişte gelince ne deriz sonra ona sositososito
htcvlkn da hastaymış,genel bir salgın ya da havalardan olabilir hepiniz dikkat edin kendinize tamam mı,denizci eşlerinizin sizin gibi fedekar ve sadık eşlere ihtiyaçları varrrrrr :1hug:
bende en son telefonla konuştum canım,daha ayrılalı pek uzun zaman olmadı ama çok çabuk özleniyor ya ama ben sıramı savdım,kavuşma sırası sizdeeeeeeee :lepi:

inş arkadaşım valla beklemekteyiz biliyosunCADIARZU ya sen telde konuşmuşsun 12 koca gün yaa geçemiyo duyamadım sesini meraktayım

ay hep maviboncuğum,canım,tatlım gibi şeyler yazardın ya arkadaşım deyince bi garip oldum akannehir
evet canım 12 gün hiç bir haber alamamak çok kötü biliyorum,o yüzden diyorum ya,sıra sende,yakında arar inşallah.en yakın zamanda da yanında olacak Allah'ın izniyle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…