- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #1.761
slm kızlar hihoyyyt neden kimseler yok :umursamaz: kaptanın karısı mavi boncuk yok bu aralar bi sorun yoktur umarım
aaa çok kötü geçmiş olsun şimdi daha iyisin umarım -tatlicadiarzu- olsun sonuçta eşin yanındaymışya zemuszemus ya hiç gelemeseydi dimi canım :sinifsinif: ben çok iyiyim eşim yanımda güzel günler çabuk geçecek biliyorum doya doya yaşıyoruz işte :kedi: tatilde yapamadık bu sefer iş bekliyoruz buraya gelen gemi varmış bekliyoruz işte :umursamaz: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ara sıra uğraya hepten boşladın bizi kafamçokkarıştıben de bugün kendimi iyi hissettim denizcim biraz sohbet edeyim dedim ama kimse yok gerçi bunun saatle de ilgisi olabilirlaelaelaelaelae. eşim geçici bir süreliğine tuzlaya geçmişti yeni gemi yapıyor şirketleri. tam denk oldu bayramı yalnız geçirmicem diye seviniyordum. ilk gün acillik oldum. enfeksiyon kapmışım hem bağırsaklar hem de vajinal. 3 şişe serum taktılar. yani adam bayrama değil bana bakmaya gelmiş. iyice bozuldu uyku düzenim antibiyotiklerden. 2 saat önce kalktım nasıl uyucam bilmiyorum. bide sabah 8.30 da ders anlatıcam nasıl olacak bu iş anlamadım. sen nasılsın denizkcım bir yaramazlık yok inş
aaa çok kötü geçmiş olsun şimdi daha iyisin umarım -tatlicadiarzu- olsun sonuçta eşin yanındaymışya zemuszemus ya hiç gelemeseydi dimi canım :sinifsinif: ben çok iyiyim eşim yanımda güzel günler çabuk geçecek biliyorum doya doya yaşıyoruz işte :kedi: tatilde yapamadık bu sefer iş bekliyoruz buraya gelen gemi varmış bekliyoruz işte :umursamaz: opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ara sıra uğraya hepten boşladın bizi kafamçokkarıştı
tamam ben fırsat buldukça giriyorum :umursamaz: yazda bileyim kaydirigubbakcemile5 keyfini kaçıran ne kaydirigubbakcemile3 bkaydirigubbakcemile3 şirketle ilgili sorun olmadı çok şükür maaşlar hep zamanında yattı ama benim eşim tankerde çalışıyo biliyosundurya kuru yüklerin hem maaşı düşük hemde kriz sebebiyle sıkıntılılar erzak falan diyo :hulya: dikkat et kendine opuyorumnanaktandoğru canım ya haklısın. boş bir zamanımda özeline yazıcam detayları. cnm eşinin şirketinde maaşlarda sıkıntı var mı bu ara?
doğru canım ya haklısın. boş bir zamanımda özeline yazıcam detayları. cnm eşinin şirketinde maaşlarda sıkıntı var mı bu ara?
Herkese merhabalar. Yazdıklarınızı takip ediyorum. Büyük çoğunluğunu da okudum. Mutluluklarınızı, sevinçlerinizi, üzüntülerinizi, özlemlerinizi, hasretlerinizi hepsini paylaşıyorum inanın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
amin senin de yardımcın olsun diyeceğim ama belirtmemişsin senin de denizci yarin var?
slm kızlar hihoyyyt neden kimseler yok :umursamaz: kaptanın karısı mavi boncuk yok bu aralar bi sorun yoktur umarım
günaydın herkeseeeee
ben de bugün kendimi iyi hissettim denizcim biraz sohbet edeyim dedim ama kimse yok gerçi bunun saatle de ilgisi olabilirlaelaelaelaelae. eşim geçici bir süreliğine tuzlaya geçmişti yeni gemi yapıyor şirketleri. tam denk oldu bayramı yalnız geçirmicem diye seviniyordum. ilk gün acillik oldum. enfeksiyon kapmışım hem bağırsaklar hem de vajinal. 3 şişe serum taktılar. yani adam bayrama değil bana bakmaya gelmiş. iyice bozuldu uyku düzenim antibiyotiklerden. 2 saat önce kalktım nasıl uyucam bilmiyorum. bide sabah 8.30 da ders anlatıcam nasıl olacak bu iş anlamadım. sen nasılsın denizkcım bir yaramazlık yok inş
Herkese merhabalar. Yazdıklarınızı takip ediyorum. Büyük çoğunluğunu da okudum. Mutluluklarınızı, sevinçlerinizi, üzüntülerinizi, özlemlerinizi, hasretlerinizi hepsini paylaşıyorum inanın.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.