- 28 Ağustos 2007
- 562
- 10
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
slm herkese.biliyor musunuz bugün bizim evlilik yıldönümümüz.ama eşim yok seyirde.sesini bile duymuom şuan.hep gözüm tlfnda belki arar diye.gözüm hep denizde.demin bi denizaltı gördüm acaba o mu die tlfna sarıldım tabii kapalı.daha bir hafta var gelmesine.hayal işte benimkide.gelse kapıyı çalsa.ben geldim dese.ama nerde.öyle kendi kendime bütüngün temizlik yaptım.oturuom şimdide yalnız yalnız((
liman yarın yapıcaklar zaten pazar falanda ordan yola çıkcaklar.perşembeye burdalar.italyaya giden gemiler değildir herhalde.hala arıyorum varya sanki onlar bi hafta önce gelcek.bende bi alemim ha.bi sene oldu evleneli bugün.saol canım.artık gelince kutlarız napalım dimi.
tabiki canım benim hayırlısıyla gelsinde sen ona güzel süprizler hazırlarsın gül bakem yakışırmı sana surat asmak sen huzurlu ol ki oda huzurlu olsun..
tabii cnm haklısın.bi gelse.ilk defa bu kadar ayrıyız.gülüommm:dance:bak a.s.
evet öyle ama ne bileyim genede çok zor geliyor.sen nasılsın.bende yemek yapıom kendime.bi yandan sana yazıyorum :)
gözün aydın ecemcim...hadi bakalım az kalmış, çabuk da geçsin kavuşun birbirinize:))