Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

sağol tatlım biz de sizin gibi 4 yıldır birlikteyiz ama 2 yıldır da evliyiz...1 yıldır eşim kara görevinde ama ondan önce hep denizlerde çalışmış...daha önce avcı bot komutanıydı ve o zamanlar seyirler yoğundu şimdi öyle bir sıkıntı yok fakat eşim denizi çok ama çok özlüyor...aslen mayıncı benim eşim ve erdek'e gitmeyi iple çekiyor şimdiden...
ben de okulla boğuşuyorum işte ama dediğin gibi az kaldı; 5 ay sonra düğünümüz var.nihayet birarada olabileceğiz.

slm derindeniz hoşgeldin.anladım figo.buradan mı arkadaş edindin.nasıl anladın ki bayan olduklarını.ne güzel ya

evet burdan edindim hatta bir müddet sonra biriyle aynı ofıste çalışmaya başladık yani önce msnde konuşmaya başladık kamera falan açtık arkadaş bir yana dostlarım bile var sağolsunlar en mutlu günümde beni yalnız bırakmadılar hele birde istanbuldan kalkıp buraya geldiler düğüne gelenler bir yana en çok onlar sevindirdi beni..

hoşbuldum ecemcim.
evvela geçmiş olsun ve evet özel bir doktora da görün.
fakat sağlığın için 1 seneni feda etmen gerekiyorsa da üzülme hayatım gençsin zaten bebişiniz biraz geç katılsın aranıza

Allah mesut etsin inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz kara görevinde olması çok iyi ya bizimki daha çok var yaa kara çokkk ırak bize şimdilik:)

ben de asker eşleri topiğinden tanıdığım birçok arkadaşımla izmir'de, ankara'da ve konya'da görüştüm...çok ilginç bir duygu gerçekten
normalde sanal ortamda tanıdığın inanlara görüşmek biraz arabesk gelir insana...ama hiç öyle olmadı bizim tanışmalarımız...sanki uzun yıllardır arkadaşmışız da dostluğumuza kaldığımız yerden devam ediyormuşuz gibi hemen kaynaştık sohbet çok hoş oldu...halbuki hiç öyle olacağını tahmin etmemiştim, tıkanırız, yabancılık çekeriz diye tahmin etmiştimki tam tersi oldu

ecem geçmiş olsun Allah acil şifalar versin sıkıntı yapma inşallah en kısa zamanda biter sıkıntıların.

derin seninle aynı duyguları paylaşıyorum hiç arebesk değil gerçekten güzel oluyor şimdide sizleri burdan da olsa tanımak çok güzell ben uzun zamandır siteye girmiyordum eskilerden pek kimseyi göremiyorum pek kimseyi tanımıyorum tanıdıklarımda sonradan çıkıyor isim değişikliği yapmış olanlar var.:) bu arada konyadasın değil mi benim eşimde konyalı sık sık geliyoruz oralara

evet haklısın sanırım her şeyin hayırlısı artık napalım.yarın bi olsunda bakalım.

konya'da okuyorum evet...ne güzel demek konya'yı biliyorsun...ben ilk geldiğime hiç alışamadım(bir de geldiğim yer izmir olunca artık sen düşün çektiğim zorluğu)...bir de evlilikte çok engelledi konya'ya alışmama...ama şimdi garip bir şekilde alıştığımı ve izmire gelince özlediğimi hissediyorum tabii bütün özlem 2 günde bitiyor o ayrı:)))

evet Konya yı bilirim eşimde aslen Konyalı olmalarına rağmen izmirde çocukluğunu geçirip konyaya gitmiş tesadüf :) seviyorum Konya yı aslında Konya ereğli .. Memleketten ziyade orda hep birlikte çok kalabalık bir aile oluyoruz ve çok güzel oluyor özledim valla konyayı temmuzda orda olacağız inşallah..

ama ereğli zaten çok farklı bir yerdir...aslında konyanın ilçeleri konya merkezin insanlarından daha açık görüşlü oluyor enterasan bir şekilde...halbuki küçük yerlerin insanı daha muhafazakar olur derler....ama konya zaten çok fazla çelişkiyi barındıran bir yer...seviyorum fakat gonyalıları...önce çok garip geliyordu da şimdi çok iyi anlaşıyorum...tabii sen sakın yanlış anlama ben bunu daha çok halkı için söylüyorum yoksa eğitim sahibi insan her yerde daha farklı zaten

kesinlikle haklısın ereğli çok değişik zaten konyayla bi alakası yok diyebilirim konyadada bi abimiz var merkezde ama hepimizin buluşma noktası ereğli ..bende seviyom valla Konyalıları helede goncamı :)

ecemcim bekleriz ben gitmeden gel geleceksen ama gezdireyim seni:))))
kızlar kaçıyorum ben eşimle buluşacağız malum biz evli flörtözleriz ama yine görüşürüz çok öptüm hepinizi

ecemcim gelince hemen yaz doktora gidecektin valla merak ettim inşallah herşey yolundadır..

canım saol ya.beni düşünen birileri varmış sevindim.:teytey:geldim doktordan.ilacımı azaltarak birgün arayla içicekmişim.hemen öyle aniden bırakılamıyormuş.bir ay sonra tamamen bırakıyorum.hamilelik düşünüyorsan kesinlikle bu hapın bittikten sonra ağrıkesici dahi alma dedi.tabi kontrollerim olcak gene.ama şimdilik bi sorun ok.iş doğum kontrol hapını bırakmaya geldi.eşim gelince doktora gtcez ozaman bırakıcam artık hayırlısı bakalım.sen nasılsın canıma.s.

iyi bakalım hayırlısı olsun inşallah bir sıkıntın olmadan kolaylıkla atlatırsın biter.. bende iyiyim işte bilirsin bugun buranın pazarı var pazara gittim geldim gelir gelmezde hemen sana bakayım dedim

iyi bakalım hayırlısı olsun inşallah bir sıkıntın olmadan kolaylıkla atlatırsın biter.. bende iyiyim işte bilirsin bugun buranın pazarı var pazara gittim geldim gelir gelmezde hemen sana bakayım dedim

saol canım ya
benimde bilgisayarda sorun vardı giremedim.sana yazdıktan sonra kitlendi.onla uğraşıodum.hım biliorum evet ben ctesiye gitmiştim o yüzden gitmedim bugün.öle işte.canım sıkılıyor ya. ne bileyim.eşimi çzledim galiba.yarın yada öbür gün belki duyarım sesini.liman yapcaklar.ya yarın ya öbür gün.bakalım kısmet.sağsalim gelseler artık.haftaya gelcekler:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…