Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

oyle valla haklısın bende 15 yasından berı beraberdım 19umda evlenebıldık sukur..2 sene olucak ben evlenelı.. hamıleyım bende 8.ayıma gırdım..nısanda annecıkle babacık olucaz allah zıın verırse..

aslında bılıomusun bız cocuga cok hazırlıksız yakalandık..dusunmuoduk daha esımde kucuk cunku bende daha cocugum derken bi seyir arasi olmus iste :bbo: vardiya izninde yanii... ama olmasinda demedik tabıı Allah verınce bızde seve seve kabul ettık..

Tabi ki çok güzel düşünmüşsünüz aldırmamakla çok iyi yapmışsınız valla ben sizin adınıza çok sevindim bizde şimdilik düşünmüyoruz tabi kısmet olursa da Allah vermiş dediğin gibi aldırmam asla

aldırmak ne demek asla dusunmedık . az kaldı artık ..sen calısıo musun ?? ben sadece 1 gun calıstım golcukte ve hemen bıraktım ısı......patrondan dolayı. baskada calısmak hıc nasıp olmadı..bu gıdıslede bıras zor zaten..4-5 sene sonra ancak..

ya ben istanbuldaydım orda çalışıyordum buraya gelince uygun bir iş bulamadım halen de bakınıyorum ama umudum kalmadı

bence is dusunursen biras zor ewt bende cok zorlandım aslında cok ıs buldum kabul edıldım de ama onlarıda esım ıstemedı bende tam nıyetlenmıstım dogru dugun bır ıs gırmeye ama o sırada hamıleymısım..her ıste bır hayır vardır dedım.. senın ıcın hayırlısı olsun ..ama hıcbısey planlamaya gelmıyor yanı planlanmıor ben canlı sahıdıyım..

evet dediğin gibi iş çok ama benim eşimde çok titiz bu konuda hayırlısı olsun artık ee neler yapıyorsun burda ailende burda değil sanırım

bende esımde canakkalelıyız aılelerımızde orda fakat kayınvalıdemler 20 gundur bende mısafırler ve seyır boyunca bana arkadaslık edıcekler..simdilik boyle gecıyor gunler aksam ustlerı yuruyuse cıkıorum koprunun orayada gelıorum dolasıp tekrar eve ..denıze baka baka...

evet bu ara yürüyüşe ihtiyacın var havalarda güzelleşmişken değerlendir tabi..bende gelende evdeyim arada yürüyüşe çıkıyorum birkaç arkadaşım var gölcükte onların yanına gidiyorum zaman geçiyor işte..

en kısa zamanda gorusmek uzere ben yatıyorum artık gunun yorgunlugu coktu ustume bıle..ee cok uyuyım kı zaman bana su gıbı gecsın kocisim gelsinn..tek carem bu kaldı elımde..iyi bak kendıne gorusmek uzere..iyi geceler..

selam hoşgeldinnnnn ecem naber

iyidir ne olsun komşudaydım geldim hemen girdim tabi siteme.ya bir şey soucam belki bilirsin burada konuşanların bayan olduğu nasıl emin olunuyor.yani erkeklerde girer belki.nerden bilcezki.bide senin eşin seyirdeydi sanki öle demiştin ama nöbette yazmışsın ben yanlış anladım galibaCADIARZU

bir günlük seyirdi yani seninle konuştuğumuzda seyirdeydi döndüler ama nöbetçi olduğu için bu gece yokgörmüşsündür belki gemiyi de haftaya tekrar gidecek bir haftalık seyirimiz var..burdakilerin erkek olduğunu anladıkları zaman hemen üyeliğini iptal ediyorlar malesef anlaşılır bir yanı yok daha önce çok önerilerde bulundurlar ama bir sonuç çıkmadı yada buluşmalar oluyor işte o zaman tanışıyor arkadaş oluyorsun benim msn imde kayıtlı çok arkadaşım var burdan sağolsunlar düğünüme bile geldiler:)

figo'cum evvela merhaba ve hoşgeldin...
o kadar iyi anlıyorum ki hissettiklerini...eşim deniz görevindeyken seyir dönüşü limana girişini izlemek nasıl bir duyguydu anlatamam...ırgatlara yatan askerlerin canhıraşlığı, bağrışlarla telaş içinde koşuşturan personel, eşimin kaptan köşkünden kafayı bir çıkarıp bir sokması, herkesin işine inanılma konsantre vaziyette gemiyi limana bağlaması, limandaki askerlerin koşuşturması...anlatamam o görüntüyü......
ama en güzeli de "yuvaya dönüş" herhalde....hani donanmanın önünde de yuvaya dönüş adını taşıyan bir heykel var ya; görmüşsünüzdür...yani yaşadıklarımızı anlatan daha iyi bir sanatsal öğe olamaz; ilk gördüğünde nasıl duygulanmıştım ben...
bu arada aramıza tekrardan hoşgeldin

hoşbuldum gerçekten iyiki bu konuyu açmışsın teşekkür ediyorum sana yuvaya dönüş heykelini bilmeyen varmıdır içimizde:) kesinlikle tamamen bizi anlatıyor senin mjlarınıda okudum ayrıymışsınız ama az kalmış Allah kavuştursun

slm derindeniz hoşgeldin.anladım figo.buradan mı arkadaş edindin.nasıl anladın ki bayan olduklarını.ne güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…