Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

aslında buralardalar ama limanda değiller kısmetse önce siz kavuşacaksınız sonra ben hayırlısıyla..

slm kızlar ben geldim.benimki perşembeye geliyor karıştırdın galiba figo.sabah çıkayolar yola allah nasip ederse inşallah sağsalim gelicekler perşembeye burdalar.okadar heyecenlıyım ki anlatamam.az önce konuştum.inşallah hepimizinki en kısa zamanda gelirler.

canım benim evet karıştırdım bugun seni yad ettim bi yeğenimiz var senin eşinle aynı denizaltıdalar herhalde teyzesine sordum ne zaman geliyor diye sabah çıkacaklar kısmetse perşembe burdalar dedi hayırlısı olsun valla bende sevindim senin adına en azından sesini duyduğun için...

evet canım ya sorma valla.şimdiden planlar yapıorum.gelmeden yapacağım yemeğe kadar herşey mükemmel olmalı.bu seyirler hiç olmasa olmaz mı.iki denizaltı gitti cnm oraya olabilir tabi.sen nasılsın.

evet canım ya sorma valla.şimdiden planlar yapıorum.gelmeden yapacağım yemeğe kadar herşey mükemmel olmalı.bu seyirler hiç olmasa olmaz mı.iki denizaltı gitti cnm oraya olabilir tabi.sen nasılsın.

hamdolsun iyi sayılırım bende gönderdim eşimi cuma gelecek inşallah bende daraldım evde biraz abime gideceğim yarın dediğin gibi ahhhh şu seyirler olmasaaa...

az önce canım sıkıldı.farklı gemiden çok yakın komşum ve eşi bana şaka yaptı

Son düzenleme:

canımsınnnnn sen benim ben olsam bende ağlardım zaten seyirlerinde gözümden yaş dinmiyor..halden anlamayan o kadar çok insan var ki yaptıklarını malesef özür dilemek kurtarmıyor..sen üzülme Allah ın izniyle yarın çıkacaklar kavuşacaksınız..

evet biliyorum çıkcaklar ama böyle yaparak ellerine ne geçiyorki eşim bana geç gelcez aşkım demicekmi sanki.böyle korkutmak üzmek neden.ne gerek var ağladım üzüldüm canım sıkıldı.ne gerek var yani.yarın sağ salim çıksınlarda başka bir şey istemiyorum allahım dan.

kesinlikle hak veriyorum sana üzülme sen hadi gül bakem :teselli:a.s.

gelicekler tabi Allahın izniyle sıkıntı yapma bu kadarı bitti seyirin Rabbim sabır versin bu haftada çabucak geçsin inşallah geldikten sonra seyir yoktur inşallah valla ecem ben eşime hep diyorum keşke denizaltıda olsaydın diye çünkü valla denizaltıdaki arkadaşlarımız seyirlerini söylemeye utanıyorlar bizimki o kadar çok ki evin yüzünü görmüyorlar bende çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok meslekleri bu ve fedakar olmak zorundayız..

var canımda o yurt içi.yani bu yurt dışı koydu bana bilmediğim biryer.sürekli arayamamak.uzak olduğunu bilmek.ve hiçbişekilde gelemiyceğini bilmek.yurt içi olduğunda gidebiliyosun bile.en azından sesini duyabiliosun müsaitken.haklsın sizin işiniz daha zor.ben nası dayanırdım bilmiyorum ama bu sefer ben acayip kilo verdim.ordan sağsalim çıksınlar başka bişe istemiyorum allahımda.sabah olsun bianöncede arasın biz çıkıyoruz desin yeter bana.

ya düşün yeni geldiler 2 aylık seyirden şimdi yine gittiler ..amann azıda aynı çoğuda ayrılığa dayanmak zor sabrını veriyor Rabbim ne yaplım dayanacağız..senin artık sevinme zamanın bak yeni hafta sana eşini getirecek inşallah canım benim..a.s.

canım ya saolasın çok moral verdin allah sanada tez zamanda kavuştursun inşallah.inşallah gelirler sağ salim.sabır evet ama dayanmak zor dayanmak acı dayanmak üzüntü dayanmak dayanmak dayanmak

canım ya saolasın çok moral verdin allah sanada tez zamanda kavuştursun inşallah.inşallah gelirler sağ salim.sabır evet ama dayanmak zor dayanmak acı dayanmak üzüntü dayanmak dayanmak dayanmak

bizi bizden başka kim anlar bidenem benim:1hug: bir tebesümle başla yarın ve eşin gelene kadar sadece plan yap başka bişey düşünme

canım ben yatıyorum biraz rahatsızım bian önce uyuyayım sabah olsun da hbrlerini alayım.çıktık die arasın yeter bana .iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…